Virtual pc

poruka: 5
|
čitano: 1.054
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Virtual pc

dali mi ko može objasniti kako da ovov napravim, znači napravio sam [nisam siguran jel dobro ] i kaže mi  da nešto  reboot and select prooper or insert boot media inselected boot device

neču nikad više pogoditi razrednicu papiričem u glavi i derati se headshout -:)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Virtual pc

ili nisi odabrao dobar cd rom s kojeg zelis podići sustav ili ti cd s kojeg zelis podici sustav u virtuali nije boot

mb:ga-ma790x-ds4; cpu:amd athlon64x2 6000+; vga:nvidia gtx260; power:Chieftec power supply 650W,
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Virtual pc
dadododo kaže...

ili nisi odabrao dobar cd rom s kojeg zelis podići sustav ili ti cd s kojeg zelis podici sustav u virtuali nije boot

točno to. 

a zašto koristiš virtual pc? on može pokretat samo windowse, dok ima besplatni VirtualBox koji može i windows i linux i solaris itd

meni je on puno bolji i jednostavniji za korištenje. prije sam koristio virtual pc, dok nisam saznao za virtualbox. preporučam...

a na ravno tu su i druga komercijalna rješenja kao vmware workstation i njegov player. ali nije besplatan, ali zato je tu virtualbox
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
dadododo kaže...

točno to. 

a zašto koristiš virtual pc? on može pokretat samo windowse, dok ima besplatni VirtualBox koji može i windows i linux i solaris itd

meni je on puno bolji i jednostavniji za korištenje. prije sam koristio virtual pc, dok nisam saznao za virtualbox. preporučam...

a na ravno tu su i druga komercijalna rješenja kao vmware workstation i njegov player. ali nije besplatan, ali zato je tu virtualbox
 vmware server je besplatan i odličan, player je isto besplatan...
mama ti je biljna uš
16 godina
neaktivan
(s)izgoreo kaže...
vmware server je besplatan i odličan, player je isto besplatan...
 da, ali to je za servere, dok je za desktop računala workstation. a player je druga stvar. sa workstationom se napravi virtualni os, a taj os se izvodi u player i zato je on besplatan...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice