Trebam nešto snimit na cd ali brzina snimanja mora biti 4x. Probao sam i u neri i alcoholu 120% i najmanja brzina je 16x. Kako da snimim te podatke na brzini od 4x?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Trebam nešto snimit na cd ali brzina snimanja mora biti 4x. Probao sam i u neri i alcoholu 120% i najmanja brzina je 16x. Kako da snimim te podatke na brzini od 4x?
Koristim nero 7, sad cu probat 6. I snimam bratu igre za ps a u svim tutorialima piše da se mora snimat na brzini 4x.
Evo probao sam nero 6 i dalje neće... Dali postoji koji drugi program za snimanje image file-ova?
Probao sam i nece. Molio bih nekoga da mi onda objasni snimanje ps1 igre sa kompa na cd.
Probao sam i nece. Molio bih nekoga da mi onda objasni snimanje ps1 igre sa kompa na cd.
Probao clone cd i ne radi. Možeš li mi malo objasnit postupak snimanja. @ARMOR PowerISO mi je bio prvi pokušaj.
mora se moc stavit 4x evo kako treba
sigurno je netko imao sličan problem pa malo progooglaj sigurno ima neki forum....?
ja mislim da sa ashampoo burning studio 6 možeš stavit brzinu prženja na 2x
Evo probao sam oko 7 programa i ili nema 4x brzinu ili ima ali onda kada stavim 4x on automatski pocne snimat 16x. Progooglao sam i našao razlicite tutoriale i nijedan ne radi. Progooglao sam i za taj problem sa brzinom i nitko nije imao takav problem. Ako netko zna u cemu je problem neka javi. Hvala svima na pomoći.
možda je problem u snimaču, jer možda ne podržava snimanje na tim brzinama
Ashampoo burning studio 8 ima brzinu snimanja 4x pa mozes probat s njim.
pozdrav
mislim da to ne ovisi o programu za prženje već jedino o cd/dvd pržilici.
iz iskustva znam, meni je trebala isto 4X brzina i probao razne programe i verzije ( nero 6, 7, 8, roxio i td.. ) ali nikako da prži na manjoj brzini od 12X na CD. nekoliko mjeseci kasnije ugradio sam još jednu pržilicu (PIONEER) i gle čuda,
isti program za prženje (nero 8) , asusova pržilica ne želi pržit na manjoj brzini od 12X dok pioneerova bez problema na 4X.
Upravo sam nasnimio igru na starom laptopu na 4x brzini, ali sada ps nece ocitat cd. Pratio sam tutorial i nece. Dali netko zna neki dobar tutorial za snimanje psx igara da mi da link? Hvala svima na pomoći.