Screen recorder

poruka: 9
|
čitano: 1.736
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Screen recorder

Pozz svima, ovako igram cod4 i zelim record-ati svoj gameplay, pa me zanima sa kojim to programom mogu da kvaliteta bude solidna i da mi se fps nesmanjuje?

Imam 250fps opcenito no kad pokrenem Fraps(program za record) spusti mi fps na 60fps pa nemogu igrati jer previse lagga...

pls help :)

0 0 hvala 0
18 godina
Screen recorder

Probaj si nesto ovdje pronac FREE {#}

Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.3.2011 19:37 (djigibao).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Screen recorder

Ma imam ja tih screen recordera dosta, ali nijedan nemoze vise od 30fps :S

18 godina
Vise od 30 ti ne treba.
Muškarci od svojeg donjeg rublja i od žena žele isto: malo podrške i malo slobode ;-)
15 godina
neaktivan

Ali nemogu igrati na 30, previse lagga, inace igram na 250fps!!!

18 godina
Svaki program sa kojim snimas ce ti spustit fps u igri za vrijeme igranja.
Nemozes imat 250fps sa i bez snimanja.
60fps za igranje je sasvim dosta i nema sanse da osjetis lag.
Mozes probat smanjit rezoluciju u igri dok snimas.
15 godina
neaktivan
Screen recorder

i ja igram na 60fps i nema mi lagga.

KCB
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
protjeran
brzo pitanje: jel ti monitor uopće ima 250Hz? čisto sumnjam da ti treba više od 60 fps, u najboljem slučaju 120.
Error! The signature row can't display the awesomness of this signature!
18 godina
neaktivan
rakicar kaže...

Pozz svima, ovako igram cod4 i zelim record-ati svoj gameplay, pa me zanima sa kojim to programom mogu da kvaliteta bude solidna i da mi se fps nesmanjuje?

Imam 250fps opcenito no kad pokrenem Fraps(program za record) spusti mi fps na 60fps pa nemogu igrati jer previse lagga...

pls help :)

Ne radi se tako.

Kad počne partija, ukucaj u konzolu naredbu    /record i enter       i počet će ti snimati demo tvoje igre bez bilo kakvog utjecaja na performanse. FPS neće pasti ni za 1.

Kad hoćeš da prestaneš da snimaš ponovno u konzoli ukucaj naredbu    /stoprecord i enter     i prestat će snimati.

Onda skineš sebi program CoD4 Player, instaliraš i u uputi ga na snimku dema npr. demo0001 i onda ćeš u programu gledati kako si igrao i šta si snimao. Sa programom možeš usporavati, ubrzavati, zaustavljati, pogled iz trećeg lica itd. Prilikom gledanja snimka u CoD4 Playeru upališ FRAPS i snimaš što želiš.

Digni se iz pepela, kao sto put do sada, sad s' mirisom ljiljana, ljubavi moja!!! Zemljo mojih djedova, dok je tvojih sinova, ti ćeš biti prkosna, slobodna i ponosna!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice