Novi MSN problem

poruka: 11
|
čitano: 2.636
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Novi MSN problem

Kako brisati grupe u novom MSN-u onaj sa linka koji se nedavno pojavio.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi MSN problem

options/layout/show group-manki kvacicu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi MSN problem

A gdje bi bilo ovo  options?

Sorry al ovo mi je sve novo na starom se bilo lakše snalazit...

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. ----------------------- Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
RE: Novi MSN problem
Seky kaže...

Kako brisati grupe u novom MSN-u onaj sa linka koji se nedavno pojavio.

Daj link na kojem si ga skinul !
Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
16 godina
neaktivan
Novi MSN problem

pod action  lijevo od tools

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 19:24 (labrovic).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi MSN problem

ja sam napravio grupu slučajno i sad ju želim izbrisat, pa baš i neide...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Seky kaže...

ja sam napravio grupu slučajno i sad ju želim izbrisat, pa baš i neide...

Ja sam također slučajno bio napravio grupu i nikako se nije tila izbrisat! Kad bi kliknia na remove this grup (ili nešto takvo slično) pisalo mi je da pokušam kasnije?!? Nikako nije uspilo i ponovo sam instalirao MSN i onda sam pokušao i uspjelo je ali opet nakon nekoliko pokušaja. Baš nekad MSN može biti tvrdoglav, da ga toliko puno mojih prijatelja ne koristi izabrao bih neki drugi...
16 godina
neaktivan
Novi MSN problem

Da samo meni nigdje kad kliknem na grupu ne piše remove this group.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Novi MSN problem

Normalno ide desni klik na grupu i delit

http://img19.imageshack.us/img19/7039/sssst.jpg  SLIKA

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Novi MSN problem

Ne taj, noviji MSN.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
eXsaz kaže...

Normalno ide desni klik na grupu i delit

http://img19.imageshack.us/img19/7039/sssst.jpg  SLIKA

Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis.
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.3.2009 20:00 (emerik).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice