Problem sa HDD-om u laptopu

poruka: 7
|
čitano: 1.931
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Dakle imam 2.5" HDD u laptopu WD Scorpio kapaciteta 250GB.

Danas sam ga izvadio, stavio u eksterno kuciste (Icy Box), i spojio u komp da kopiram nesto sto sam recordao sa Frapsom.

Na kompu ono sve normalno, file se kopira (2GB ima), ucitam ga i sve uredno funkcionira.

Međutim, kad vratim HDD u laptop tog filea jednostavno NEMA (ili bilo kojeg drugog kojeg kopiram sa kompa).

Ja opet vratim HDD u icy box i spojim u komp, tamo file normalno prepoznaje i ucitava.

Na kompu je Win7 64bit, na laptopu 32bit.

U cemu je problem?

Hvala.

Ofc.

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Problem sa HDD-om u laptopu

1/ uključi "Show hidden files and folders" i provjeri da nije nekako završio skriven; 2/ kada izvadiš HDD iz lapa i ubaciš kao externi na PC, C-particija laptopa sigurno nije C, niti D-particija mora biti D, več im PC dade svoja slova. Provjeri GDJE si kopirao podatke (možda samo na drugu particiju PC-a?!). Najjednostavniji način da vidiš koja slova tvom externom HDD-u je dodjelio tvoj PC je da otvoriš Disk Management iz Computer Managementa.

Google it BEFORE asking dumb questions!
14 godina
neaktivan
Šarafar kaže...

1/ uključi "Show hidden files and folders" i provjeri da nije nekako završio skriven; 2/ kada izvadiš HDD iz lapa i ubaciš kao externi na PC, C-particija laptopa sigurno nije C, niti D-particija mora biti D, več im PC dade svoja slova. Provjeri GDJE si kopirao podatke (možda samo na drugu particiju PC-a?!). Najjednostavniji način da vidiš koja slova tvom externom HDD-u je dodjelio tvoj PC je da otvoriš Disk Management iz Computer Managementa.

1. sam napravio, nema pomoci

2. znam sto se nalazi na kojoj particiji, provjerio 10000000 puta

Ofc.
14 godina
neaktivan

Anyone?

Ofc.

0 0 hvala 0
17 godina

Meni je bilo tako slično na razini cijelih mapa, dva računala i eksterni hard, ne sjećam se točno problema ali mislim da je stvar bila u tome da nisam hard odjavio prije vađenja.

Cijeli dan skidam gigabajte, sve se uredno skine i pokrene, hard spojim u drugo računalo, nema ničega! {#}

Bilo davno ali čini mi se da je bila stvar u tome da sam neko od tih računala gasio na hibernate umjesto totalno gašenje pa se nije uredno na drugo računalo prijavio, tako nešto.

Poruka je uređivana zadnji put uto 9.8.2011 19:05 (Kristyans).
14 godina
neaktivan
Kristyans kaže...

Meni je bilo tako slično na razini cijelih mapa, dva računala i eksterni hard, ne sjećam se točno problema ali mislim da je stvar bila u tome da nisam hard odjavio prije vađenja.

Cijeli dan skidam gigabajte, sve se uredno skine i pokrene, hard spojim u drugo računalo, nema ničega! {#}

Bilo davno ali čini mi se da je bila stvar u tome da sam neko od tih računala gasio na hibernate umjesto totalno gašenje pa se nije uredno na drugo računalo prijavio, tako nešto.

LOL laptop uvijek gasim na hibernate, idem pokusat, puno hvala.

Ofc.
14 godina
neaktivan

To care, sad radi, puno ti hvala, zasluzija si pivu ako se ikad vidimo {#}

Ofc.

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice