Play Station 3

poruka: 2
|
čitano: 525
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Play Station 3

Pozz ekipa..

Imam jedan mali problemcic s ps3 fat..

Prije par godina nam ps3 nije htio citat igrice, dali smo ga na popravak i ustanovljeno je da je otisao laser i da ta igra kosta 1200kn.. ugradili su nam za 200 ili 300 kn neku foru da mozemo igrat instalirane igrice sa usb-om..

slabo smo igrali jer nam je pc uvijek bio daleko bolji..

Sad su mi klinci malo narasli i reko idem im slozit ps3..

Narucio sam oem laser za 120kn mislim i ugradio ga, nisam htio cjelu ladicu mjenjat (nepitajte me zasto)..

Formatirao sam hard i sad kad ubacim igricu, on ju lijepo povuce, kao zavrti ju, mada je to kao 2 okretaja u min i nis se ne dogadja..

jel itko imao ovakav slucaj i jel itko ima kompletnu ladicu za ps3 fat pa da probamo i ako sljaka kupujem, i dajem ove dijelove na poklon, da ne narucujem sad s ebaya opet..

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: Play Station 3
ZujoVg kaže...

Pozz ekipa..

Imam jedan mali problemcic s ps3 fat..

Prije par godina nam ps3 nije htio citat igrice, dali smo ga na popravak i ustanovljeno je da je otisao laser i da ta igra kosta 1200kn.. ugradili su nam za 200 ili 300 kn neku foru da mozemo igrat instalirane igrice sa usb-om..

slabo smo igrali jer nam je pc uvijek bio daleko bolji..

Sad su mi klinci malo narasli i reko idem im slozit ps3..

Narucio sam oem laser za 120kn mislim i ugradio ga, nisam htio cjelu ladicu mjenjat (nepitajte me zasto)..

Formatirao sam hard i sad kad ubacim igricu, on ju lijepo povuce, kao zavrti ju, mada je to kao 2 okretaja u min i nis se ne dogadja..

jel itko imao ovakav slucaj i jel itko ima kompletnu ladicu za ps3 fat pa da probamo i ako sljaka kupujem, i dajem ove dijelove na poklon, da ne narucujem sad s ebaya opet..

Hvala

Hm... Ako se okreće na 2 okretaja po minuti, možda je motor u pitanju. Ili postoji NEkompatibilnost između lasera i čitača. Probaj naći na Njuškalu BD PS3 drive ili potraži ladicu. Njuškalo je iz Hrvatske. Pazi da te netko ne prijevari.

Windows 8 + DVDROM
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice