Pozdrav..evo ukratko moj problem....Imam ploču gore navedenu...do sada nije bilo problema sa internet vezom. Naime jučer sam instalirao ubuntu 10.10 i sve je prošlo glatko osim spajanja na net..jednostavno nisam nikako mogao konfigurirati vezu....probao sam x64 bitnu verziju i nije išlo..i tako ja odustao od linuxa i vratim se na windowse....stavljam win 7 x64 ultimate koji sam imao prethodno kad ono..network ne radi...jednostavno "blinka" veza sad spojeno sad odspojeno..u tom stilu..sve sam živo probao sa driverima i ništa....krenuo opet i stavim xp sp3..također ništa.. instalacija drivera ne prolazi..šalje poruku da zagasim računalo i spojim PCI card....to mi se nikada do sada nije dešavalo..jer je računalo radilo sa svim OS bez problema i odmah prepoznavalo sav hardver..Ovo pišem sa drugog računala ..MB intel 975xbx2..i sve uredno funkcionira...Je li moguće da je instalacija ubunta skršila mrežnu kaarticu???..Predlažete li kupovinu nove da se više ne mučim sa tim problemom ..ili ima neko rješenje.....Unaprijed zahvaljujem na odgovorima.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore