ima nekog za platoon?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ima nekog za platoon?
koji tier i u koje vrijeme?
poslao sam ti poruku
uglavnom igram t8, t9 i t10... sve misije (light, med, heavy, td) sam zapeo na onima koje kažu da moraš biti u platoonu
poslao sam ti poruku
uglavnom igram t8, t9 i t10... sve misije (light, med, heavy, td) sam zapeo na onima koje kažu da moraš biti u platoonu
Ove za light su malo problem u platoonu. Pogotovo 11. Misija nalaže da ti moraš napraviti 1500spottinga, isto tako u platoonu mora biti jedan arty koji mora napraviti 1000dmg. Znači poprilično RNGa uključeno. Nije da se ne može ali ono treba se poklopit. Dok npr. iduća misija koa traži platoon dovoljno je da jedan u platoonu napravi preko 2k spottinga i obojica dobivaju prolazak. Ja jučer našo nekog lika u general chatu, i nas 2 fino riješili te 2 misije za lighta i jednu za TDe.
Možda glupo pitanje ali svejedno... ako ja sad pokupujem recimo za milijun credsa npr. protupožarnih aparata za 1500, jel ja njih mogu sutra kad istekne event za popust sve prodat za 3000 i zaradit duplo? Znači da za milijun kupim i sutra za 2 milijuna prodam?
Možda glupo pitanje ali svejedno... ako ja sad pokupujem recimo za milijun credsa npr. protupožarnih aparata za 1500, jel ja njih mogu sutra kad istekne event za popust sve prodat za 3000 i zaradit duplo? Znači da za milijun kupim i sutra za 2 milijuna prodam?
zašto ne?
sve je sistem koji treba znat iskoristit...
Ma kako god, kupit ću... u najgorem slučaju moći ću prodat po spuštenoj cijeni i onda sam na istom.
zašto ne?
sve je sistem koji treba znat iskoristit...
Zar se consumables ne prodaju po 50% cijene? Mislim kada ih zelis prodati?
To bi znacilo ako ih kupis sada na 50% discounta po 1500 i kada event istekne (oni onda kostaju 3000) moci ces ih prodati po 1500 (50% od 3000).
Po tome nisi nista zaradio. Nisam siguran, ali mislim da tako radi.
Nista od toga, zaboravi. Te stvari mozes prodavati uvijek za pola trenutne kupovne cijene.
Ne jer je cijena sutra po kojoj prodaješ 1500 a danas ti je 750 ili uvijek 50% od prodajne cijene tako da nema love u tome nije WOT glup
poslao sam ti poruku
Ove za light su malo problem u platoonu. Pogotovo 11. Misija nalaže da ti moraš napraviti 1500spottinga, isto tako u platoonu mora biti jedan arty koji mora napraviti 1000dmg. Znači poprilično RNGa uključeno. Nije da se ne može ali ono treba se poklopit. Dok npr. iduća misija koa traži platoon dovoljno je da jedan u platoonu napravi preko 2k spottinga i obojica dobivaju prolazak. Ja jučer našo nekog lika u general chatu, i nas 2 fino riješili te 2 misije za lighta i jednu za TDe.
Jel mi može netko objasniti 9. misiju za lajt tenkove. Spotam 9 tenkova i ništa se ne desi, dobijem scout medalju ali misija nije ispunjena. Što sam to propustio u objašnjenju misije?
poslao sam ti poruku
Jel mi može netko objasniti 9. misiju za lajt tenkove. Spotam 9 tenkova i ništa se ne desi, dobijem scout medalju ali misija nije ispunjena. Što sam to propustio u objašnjenju misije?
Kako točno glasi ta misija?
Spot two enemy vehicles or destroy their tracks.
Hm, možda bug, ima ih gdje igra jednostavno ne prizna to unatoč tome što si je napravio. Znam da do sad nisam imao problema.
Da nisi možda zaboravio je aktiviriati? Znam da je ovo glupo pitanje al moguće da si u brzini stinuo X a da nisi aktiviro misiju.
sa kojim tenkom si dobio scout medalju pa ti nije priznalo?
sa kojim tenkom si dobio scout medalju pa ti nije priznalo?
Sa čafijem spotam tenkove, ne prizna mi. Spotam 4 tenka, a da oni ne spotaju mene, opet mi ne prizna. Spotam točno 2 tenka, to mi se slučajno desilo, opet mi ne prizna.
A ništa, morat ću na uništenje gusjenica.... valjda će mi to priznat.
Aktivirana mi je misija
probaj promijenit tenk
Ja sam mislio da kad predjem te lt misije da cu dobit onog stuga pa kad predjem mediume da cu dobit americkog prototipa al sam se ocito zajeb'o.
Moraš odraditi 4 klase da bi dobio tenk. Znači ako ne voliš arty možeš odraditi ove druge a arty ne moraš. I tako 4 puta za sva 4 tenka. No naravno kako ideš dalje misije postaju teže.
Ako vam neće priznat misiju, cancel ju i aktiviraj opet, možda upalit ugasit igru. Meni je cancel/start uspilo kad sam sa HT morao uništiti modul/crew member.
Dakle uzmem ovaj token za WZ tipa njemački i odma dobim tu 8 tenk? ne moram započinjat il završavat misiju? Jer isplati se za jedan elite 8 dat 60 kn ako je tako
pa moraš za svaku naciju uzet ako nisi izvršio misiju
Dakle uzmem ovaj token za WZ tipa njemački i odma dobim tu 8 tenk? ne moram započinjat il završavat misiju? Jer isplati se za jedan elite 8 dat 60 kn ako je tako
Ako su ti ostale misije riješene i jedino ti je to ostalo, čim kupiš token će ti dat tenk u garažu.
Nisam ni jednu zato i pitam :"D
Jel za svaku naciju se dobiva tenk il moram sve završiti? Jer kod svake piše da je nagrada wz
ako nisi za jednu onda ćeš ih sve morat kupit hahahah
Svih sedam nacija moraš završiti.
Tako dakle,ma sve su na pola i na svakoj piše kao nagrada tenk,nisam dobro skužio,hvala vam na pojašnjenju
sve kaj prodajes iz depoa prodajes po POLA one cijene koja je normalna, nemozes nista zaraditi
tu ide oprema, consumablesi, municija, i tenkovi
jedino mozes ne bit na gubitku ak kupujes tenkove i opremu po pola cijene (na akcijama naravno) pa ih posle prodas kad si ih zgrajndo, po istih pola cijene po kojoj si ih i kupio (ak je prestala akcija i cijena se vratila natrag na normalnu)
i bit popusta je da si nakupujes consumablesa da imas do iduce akcije
jer na veliki broj borbi i bez premiuma, nije isto jel su ti troskovi 9k ili 4.5k po borbi ak sve 3 iskoristis
a equipment u pola cijene i kasnije prodaja istog, pa opet kupovina u pola cijene je jedini nacin da imas opremu u depou spremnu za novi tenk, a nemas npr. golda da platis demount stare
kaj nije tak nekaj se spominjalo na ftr-u da je pravi tekst spot AND track?
bug u opisu zbog stronk translatinga i programinka
Ja sam mislio da kad predjem te lt misije da cu dobit onog stuga pa kad predjem mediume da cu dobit americkog prototipa al sam se ocito zajeb'o.
citanje s razumijevanjem.
danas zaboravljena vjestina
vidi gore, isto ko esku