Vi koji imate Obj. 268. Kolko su ga teško nerfali? Jel se isplati kupovat ga? Otključao sam ga još prije patcha al nisam uzeo. A 704 nije iz garaže izlazio već dosta, posadi više do*izdilo sjedit samo.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Što je to tebi, pa ti sam vrijediš kao desetorica.
Ha cuj, ajde ne moraju dilat damage, ali da bar ostanu zivi duze od par minuta...
Ali kad u prve dvije minute imas situaciju 2-8 nemozes nista, petoroca dolete na tebe sa skoro full hp i mos lagano spustit gace pa nek siluju
Ha cuj, ajde ne moraju dilat damage, ali da bar ostanu zivi duze od par minuta...
Ali kad u prve dvije minute imas situaciju 2-8 nemozes nista, petoroca dolete na tebe sa skoro full hp i mos lagano spustit gace pa nek siluju
Raven, moraš vozat KV-2 tako da ih sve odjednom oneshotaš
cuj raven, jesi pripremil mjesto u garazi, navodno ce napravit neki genetski modificirani tenk, bilo na ftr-u
$asija od kefija, kupola sa m36 i hellcatov top
waffentrager ausf chaffee
p.s. ima da s tim pocnes osvajat ke$h, zenske i aute, kad sa 76 mm uzimas laptope
Vi koji imate Obj. 268. Kolko su ga teško nerfali? Jel se isplati kupovat ga? Otključao sam ga još prije patcha al nisam uzeo. A 704 nije iz garaže izlazio već dosta, posadi više do*izdilo sjedit samo.
hmm nisam primjetio neki nerf sa njim, i dalje poprilično nevidljiv, buši sve viđeno i neviđeno.
skenjali su mu pen na gold municiji sa 450 rofl (ako se nevaram) na sad skrominh 395. premda tko nemože uz ciljanje probiti nekoga sa 303 pen na običnoj municiji neka neigra igru.
uglavnom i dalje vrlo solidan TD, okretnosti nekih mediuma i poprililično brzog reloada za td i dmg koji radi.
Kad izadjem iz igre, napise mi app crash. Mogu igrat i sve ali kad izadjem iz igre to se pojavi, iritira. Moze li bit uzrok mod (neki zoom mod), jer prije nego sta sam ga instalira sve je bilo ok?
Kad izadjem iz igre, napise mi app crash. Mogu igrat i sve ali kad izadjem iz igre to se pojavi, iritira. Moze li bit uzrok mod (neki zoom mod), jer prije nego sta sam ga instalira sve je bilo ok?
Pa sta mislis, ajd ovako logicki zakljuci...prije instalacije sve bilo ok, nakon instalacije nije vise ok...sta je uzrok...
Pa sta mislis, ajd ovako logicki zakljuci...prije instalacije sve bilo ok, nakon instalacije nije vise ok...sta je uzrok...
Izbrisa sam sve modove pa ponovno instalira, ukljucujuci zoom out i sad je sve ok.
Znam da sam davno isto ima slican problem sa pojavljivanjem crash prozorcica nakon izlaska, ali onda nisam ni ima modove.. zato sam pita
all time low record - 23% win percentage iz prvih dvadesetak borbi s jagdpantherom II. samoubit ću se od muke
Ruska ili britanska,zavisno sto ti vise pase, i na trecem mjestu bih ja stavio njemacku...
hmm nisam primjetio neki nerf sa njim, i dalje poprilično nevidljiv, buši sve viđeno i neviđeno.
skenjali su mu pen na gold municiji sa 450 rofl (ako se nevaram) na sad skrominh 395. premda tko nemože uz ciljanje probiti nekoga sa 303 pen na običnoj municiji neka neigra igru.
uglavnom i dalje vrlo solidan TD, okretnosti nekih mediuma i poprililično brzog reloada za td i dmg koji radi.
normalno da je još nevidljiv kad ovaj patch još nije nerfan td camo kod pucanja
koji tenkić je dobar za početnika? imam malo manje od 12k love.
ako me razvale u bitki i napustim tu bitku, odem u drugu sa drugim tenkom, hoću li dobiti lovu i xp za ovu prijašnju?
koji tenkić je dobar za početnika? imam malo manje od 12k love.
ako me razvale u bitki i napustim tu bitku, odem u drugu sa drugim tenkom, hoću li dobiti lovu i xp za ovu prijašnju?
hoćeš, ali probaj ostati živ do kraja, više ćeš dobiti
imas cak i onaj neki video o artijima od wg-a, posebno za nize a posebno za vise tirove
ja imam sve tir 7, osim engleza, i osim metra prasine na njima, nisam ih dugo igral, jos od prije nerfa, mogu ponudit svoje skromno misljenje
francuzi-jako brzi tenkovi, dosta brz reload i aim, posebno na tiru 7-drugi top daje bolji aim time, accuracy i rof, a nije veci kalibar ko kod drugih sto poveca te soft statse, neki dan oneshotat full hp t28 proto...neprocjenjivo
svabi-gw panter ima jaaaako veliki luk topa, jos sam na stok topu, al razmjerno pokretan i zabavan
ameri-ono kaj mu fali u pokretnosti ima u dmg-u
rusi-e tu sam iso na s-51 koji je nekad bio strah i trepet, a sad ili pogodis i roknes nekog ili fulas i odes na kavu dok reloada-onaj drugi tir 7 nisam probal
britanci-kroz cijelo stablo imaju jako mali domet, fv304 mislim da 500m(ne garantiram) pa moras pric blizu chokepointa da mozes pucat, i po tirovima ima svakakvih cudesa, od bircha sa kupolom, bishopa koji je velik i spor, pa 304 koji je brz ko light, pa crusader sp koji je brzi unazad nego napred jer je top montiran na straznji gepek....
na vecini je posada izmedju 90 i 100%, sa prvim perkom pred kraj
ali cak i sa ramerom, gld-om, i snapshot na gunerima, sve je tolko sporo da moram bit posebno raspolozen da igram, piknem tu i tam
al ko ima super posade, sa BiA (jedino u fv304 uk tir 6 ide vent), i mozda onom prem hranom reload i aim time bi krenuo naginjat prema onom kak je bil nekad, kad si skidal scouta u poprecnom kretanju u punoj brzini prek pola mape
normalno da je još nevidljiv kad ovaj patch još nije nerfan td camo kod pucanja
a bas sam se pital zakaj mogu pucat sa helcatom a ne spotaju me
cim je comander doso do 6th sense, odma sam ga prebacio u polovnog (t25/2) a njegovog comandera u cata i zgrajndo natrag na 100% i prema drugom skilu, posebno jer je posada dobivala exp X3 a comander X6 (acc.cr.tr.)
pa sam odlucil podijelit otkaze u najvisem menadzmentu komanderima u hvy i med tenkovima koji imaju 6th sense a tir x mi samo stoji
pa su tako letili is-4, is-7, kv-4 i t-43 "komandanti" i sletili u t-50, mt-25, su-152 i su-100m1, pa nek budu tam korisni sa svojim "vizijama zaruljica"
a hvy comanderi ce se vec izucit u is-6, pa da ga za nekaj iskoristim,posto sa 4 posade na 2 skilu mogu ciljano uperit acc.crew ma bilo kojeg clana da ga dizem
pa si mislim, kad ce ubacit ono da ce se moc bilo koji clan posade pretrenirat sa npr. gunera u loadera?
ideja je-posadu sa 3-4 skila sve pretrenirat u comandere i razbacat po svim tenkovima-odma imaju 6th sense i BiA ak treba, i mentor i jos nekaj
a ak bi bilo npr 200 golda za pretreniranje, pa 200 za drugi tip tenka i 200 za reskilanje, na popustu se za 300 golda po clanu dobije hebeni tenk samo sa zamjenom comandera
nek je posada na drugom skilu, odma imaju svi BiA i nastavljaju recimo camo ili repair,a uz 6th sense je naprosto veci postotak prezivljavanja, vise expa po partiji i brzi napredak
p.s. nego jel ste vidli na ftr moguci novi tir 8 light usa
vec je prozvan "kv-2 sport" zbog moguce kupole sa 152mm "lanserom" HE i HEAT granata na $asiji lighta sa 60-70kmh
derp troll ausf chaffee
me wanna
taman ce mi pomoc u skupljanju expa za tir 6 novi comander na kefiju sa 6th sense, dzomba sa t20, frisko pojacanje
A na koju foru nekom, tobože, oštetim gusjenicu a lik nije ni zastao??? Vozi bez zastoja...
A na koju foru nekom, tobože, oštetim gusjenicu a lik nije ni zastao??? Vozi bez zastoja...
Gusjenica pukne kad joj potrošiš hitpointe (svaki modul ima svoje hitpointe, neovisno od hit pointa tenka), što tvoj pogodak vjerovatno nije napravio.
koje vještine i talente staviti na t110e5, ako izaberem opciju od 20k silvera mogu birati 2x 100% 1x 65%
posada na t110e5 je još od kad je t30 bio 10ka i kada su bula samo 3 skila (popravci, ff i camo) tako da sam stavio prvo popravke pa ff, no sada kada su tu drugi skilovi i talenti mislim da bih ih trebao dropat i uzeti neke druge...
ista stvar sa t34 prem, na njemu mogu 2x 100% 1x 35%
vatra i nije toliko česta na amerima pa msm da mi ff samo zauzima slot bzvz, za vatru imam protupozarni, a ako me 2 put zapale ionako sam gotov, pa šta predlažete?
Mozes iste skillove staviti na e5 i t34
prvi skill: BIA na sve
drugi skill: sixth sense na commandera, safe stowage na loadera, na gunnera snap shot, a na ostale repair
treci skill: svima repair kojima nisi, na drivera smooth ride
Mozes iste skillove staviti na e5 i t34
prvi skill: BIA na sve
drugi skill: sixth sense na commandera, safe stowage na loadera, na gunnera snap shot, a na ostale repair
treci skill: svima repair kojima nisi, na drivera smooth ride
hoću li vidjeti razliku sa bia i je li i dalje aktivan bonus ako je netko od posade mrtav?
hoću li vidjeti razliku sa bia i je li i dalje aktivan bonus ako je netko od posade mrtav?
BIA ti ima isti efekt ko i ventilacija, da ja bi reko da se osjeti...
Ako neko od posade ode BIA ne bi trebala biti u funkciji, e sad ima neki bug i jedanput to vrijedi, drugi put ne...
Mislim da je bilo rijeci i na FTR o tome...
imas cak i onaj neki video o artijima od wg-a, posebno za nize a posebno za vise tirove
ja imam sve tir 7, osim engleza, i osim metra prasine na njima, nisam ih dugo igral, jos od prije nerfa, mogu ponudit svoje skromno misljenje
Koja je linija najbolja za mene koji sam počeo igrati nedavno, tj. nemam puno iskustva.
Mnogi vele da je noob friendly otići na KV-1. A ja koji sam prvo nabavio Churchill I i BDR G1 B pa tek onda KV-1 to mogu potvrditi. To je što se tiče heavy linije s tim da ti KV-1 otključava i 3 tier 6 linije. Moja preporuka, dakle, je KV-1.
EDIT: Sorry, ti to pitaš za arty... Nisam odmah skontao.
Mnogi vele da je noob friendly otići na KV-1. A ja koji sam prvo nabavio Churchill I i BDR G1 B pa tek onda KV-1 to mogu potvrditi. To je što se tiče heavy linije s tim da ti KV-1 otključava i 3 tier 6 linije. Moja preporuka, dakle, je KV-1.
Znam ja to sve za KV-1, nego mene zanima arty.
Znam ja to sve za KV-1, nego mene zanima arty.
Ja imam GW E100, ta linija artya ti je neka sredina, imaju određenu preciznost a mogu i damage napraviti, mobilnost imaju Hummel i GwPanther, a poslje toga su glomazne artiljerije koje su spore tak da ak te skaut uhvati nemaš baš neke šanse.
Također trenutno grindam rusku artiljeriju, i imam SU-14-2. Od S51 pa nadalje svi imaju isti 203mm top. Taj top i nije baš precizan, no zato tier x te linije Obj261 se smatra napreciznijom artiljerijom. Francuzi su ti mobilne artiljerije ali ne rade neki damage, npr. ja u svome GW nekog odvalim za 900 dok će BatCrap 155 odvalit nekom 500-600. Prednost kod tiera x u francuza je što ima autoloader od 4 shella i ima mobilnost i zapravo ima kupolu.
Ostale artye ne znam.
Također trenutno grindam rusku artiljeriju, i imam SU-14-2. Od S51 pa nadalje svi imaju isti 203mm top. Taj top i nije baš precizan, no zato tier x te linije Obj261 se smatra napreciznijom artiljerijom.
Hvala ! Počet ću istraživat rusku, čini mi se vrlo dobra. Napisem iskustvo kada dođem do pristojnog tiera.