World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.108.424
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Re: World of Tanks
phnx kaže...

nisam ospio otkantat wot,radje cu ostavit eve i diablo... prokleti bili tenkici... nego koji premium tenk da uzmem. razmisljam o kv5, da se vucem po mapi sa pljugom i 3 dcl kave i boli me njonja,brdo hp i dobar armor ili mozda medium kakav,za malo aktivniju igru... kakva vam je neto zarada? ove od 12k golda preskacem,malo su preskupi

KV-5 se ne moze kupiti...

Uzmi Superpershinga, dođe 7200 golda, od 2. do 5.  ce biti za 15% jeftiniji tako da se to isplati uzeti...

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Kako su dobre ove fizikalije u WoT-u. Ono dok ti tenk juri 50 km/h i onda doleti na malo brdašce vine se u zrak i slomi gusjenice {#}

1 0 hvala 0
16 godina

Taj gadljivi SuperPershing se pokazao dostojnim protivnikom za mog IS-a 3.

15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nego,koliko često koristite r i f tipke u wotu?Ja ih u posljednje vrijeme stalno koristim.

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako mi je visok ping onda to koristim kako mi nebio odletio odmah :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
phnx kaže...

nisam ospio otkantat wot,radje cu ostavit eve i diablo... prokleti bili tenkici... nego koji premium tenk da uzmem. razmisljam o kv5, da se vucem po mapi sa pljugom i 3 dcl kave i boli me njonja,brdo hp i dobar armor ili mozda medium kakav,za malo aktivniju igru... kakva vam je neto zarada? ove od 12k golda preskacem,malo su preskupi

superpero je odličan za lovu koju pljuneš za njega. zarada i više nego pristojna, nemože te svaki drek frontalno probiti a i veći kalibri se nerjetko namuče sa tobom. doduše moraš si malo igru sa njim prilagoditi jer definitivno nije "punokrvni medium" ali u svakom slučaju je dobar tenk. evo nepun dan igre sjelo 2.5mill od njega. taman će ustrebati za gw tigra i e75 na ovim popustima.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
15 godina
neaktivan
World of Tanks

ja r najčešće koristim odmah pri startu tako da imam head start...

Ja sam Plavi zmaj.Form the future!Masa,društvo većina,''normalni'' su ništa bez onih pojedinaca koji ih čine.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
World of Tanks

Ako sam dobro skužio, još malo pa novi patch :)

DIY projekti: http://vidosprojects.freei.me/

0 0 hvala 0
15 godina
Vido kaže...

Ako sam dobro skužio, još malo pa novi patch :)

Jok, totalno si promašio temu, pa kako te nije sramota.

Glavna tema danas je: jeli koristite R i F?

Mislim ono, važnije je to nego novi uber super awesome amazing britanski tenkovi.

Yebeš nove tenkove kad moramo znati jeli koristimo R i F.

/sarcasm off

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja R i F koristim samo dok tipkam u chatu.

2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Imate sad već za skinit novi patch.

Raise hell in heaven
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
St0ka kaže...

gdje,meni je maintenace work na eu stranici?

12 godina
neaktivan
g12356 kaže...
St0ka kaže...

gdje,meni je maintenace work na eu stranici?

I meni je xD

15 godina
neaktivan
World of Tanks

na sreću postoji link na eu forumu!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Nego kada će vratit stranicu,ja trebam skinuti cijelu igru isponova.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
g12356 kaže...

Nego kada će vratit stranicu,ja trebam skinuti cijelu igru isponova.

drugi link na linku od dr.vicka ti je za cijelu igru ja mislim

Xc
15 godina
neaktivan

da,ali ne radi jer još nisu stavili...

17 godina
neaktivan
smajlee kaže...

stima...am jbga to je jos ekipa od hummela pa nisam bas puno razmisjlal o skillovima pa sam poklikal eto kaj mi se svidjalo...pa sam naucil da se ekipa moze selit s tenka na tenk.onda sam skuzil da su ovi skillovi u biti promasaj.

dakle, sva posada prvo na BiA pa kamuflasa a kaj onda ko trece ide?

Možeš napravit reset skill-a da ti uzme 10% pa si onda stavi BiA i kamuflazu nakon toga. za treći skill se ne sekiraj jer ces vec biti debelo na gw type-E dok dodjes do njega, a on je toliko skup za igranje ad ga neces puno igrati ;-)

Inace sam vidio vidio, cini mi se, da si BiA stavio samo jednom članu posade, to ti ne ide tako, za taj perk da bi bio aktivan moraju ga svi članovi posade imati razvijenog 100%

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 9:23 (Ajgor).
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Problem: instaliro sam patch i kad otvorim wot ovako pise

The data obtained from the update service is incorrect,btw skino sam patch sa fruma njihovog znaci direktno.help

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Digli su server

brzo, svi se logirajte i pogledajte garažu {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
DedicatedGamer kaže...

Digli su server

A što ima u garaži?

Case and PC modder. Sponsored by: CoolerMaster,Inter-tech,ASBIS, LD Cooling, MG Vrbanus , iShop,Noiseblocker,Shuttle.
12 godina
neaktivan
Pranja kaže...
DedicatedGamer kaže...

Digli su server

A što ima u garaži?

Sta je u garazi

12 godina
neaktivan
World of Tanks

Oj moram ponovo igru skinuti,skida mizerno od 11.30 skidam igru i skinulo mi je samo 500mb,molim vas pomozite ako znate btw sta je u garazi interesuje me??

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
began kaže...

Oj moram ponovo igru skinuti,skida mizerno od 11.30 skidam igru i skinulo mi je samo 500mb,molim vas pomozite ako znate btw sta je u garazi interesuje me??

Što se tiče tvojeg problema, probaj pogledat na wot forumu (tamo gore ima link) i pogledaj jeli ima netko sličan problem. Ako ne onda si unikat i moraš reinstalirat igru ili nešta potpuno jednostavno kao brisanje nekog file-a i miran si. Anyway, neznam koji je problem jedino ti ostaje je da prestaneš spamat sa "pomaži brate mili!" i pričekaš da netko odgovori..... ili pogledaš na wot forumu za sličan problem.

A u garaži je vjerojatno nešta u stilu hallloween-a tipa izrezbarene bundeve i tak to. Ajd napokon da se i oni uključili u tu tematiku nekih blagdana jer dosad nisu ništa radili osim u beti ako se ne varam.

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
15 godina
Dilema

Ovako, imam 3,5 milje i dvoumim se između IS-8 i T-54.... Svaki dobronamjerni savijet je dobrodošao ! Inače podjednako su mi uživancija i IS-3 i T-44

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
phnx kaže...

KV-5 se ne moze kupiti...

Uzmi Superpershinga, dođe 7200 golda, od 2. do 5.  ce biti za 15% jeftiniji tako da se to isplati uzeti...

Evo i ja ponovno zaigrao nakon jedno 3 mjeseca neigranja, ma zarazno do bola jednom kad počneš igrati ne možeš odustati koliko god htio.

Igrao sam malo na test serveru i britanski tenkovi izgledaju dosta solidno, pošto odavno nisam igrao vidim da su mape dosta redizajnirali na bolje.

Šta sad je Superpershing najbolji premium tenk, kakav je onaj ruski TD?

16 godina
neaktivan
Re: Dilema
damirvz kaže...

Ovako, imam 3,5 milje i dvoumim se između IS-8 i T-54.... Svaki dobronamjerni savijet je dobrodošao ! Inače podjednako su mi uživancija i IS-3 i T-44

Onog s kojim ti se vise igra, osobno bih uzeo t54.

Evo dobar primjer iskaljavanja, bez premiuma naravno.

Poruka je uređivana zadnji put sri 31.10.2012 14:03 (dedaa).
15 godina
neaktivan
dedaa kaže...
damirvz kaže...

Onog s kojim ti se vise igra, osobno bih uzeo t54.

Evo dobar primjer iskaljavanja, bez premiuma naravno.

Hm da,ja za sad imam IS-3,cuo sam od frenda koji je prosao i IS-8 da je puno meksi od IS-3 ali ga se isplati proci jer je IS-7 odlican!!

14 godina
neaktivan
juno kaže...

Hm da,ja za sad imam IS-3,cuo sam od frenda koji je prosao i IS-8 da je puno meksi od IS-3 ali ga se isplati proci jer je IS-7 odlican!!

Nije ni malo mekši (obojici je front armor za qrac), već je Tier 9 i ima teže protivnike nego IS-3 pa se čini tako. IS-8 je u biti brži i okretniji IS-3 s moćnijim topom, što znači da ako ti se sviđao IS-3, sa IS-8 nemreš fulat :)

Samo se pobrini da prije nego što ga kupiš imaš dovoljno free XP za istražit gusjenice pa da možeš odmah namontirati BL-9, inače ti slijedi bolan grind sa 175mm penetracije.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice