World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.401
|
čitano: 9.112.303
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
began kaže...

Nakon ovog necu vise da pricam protiv IS-a

Ma đabe se trudit pričat oko toga kakav je koji tenk na bazi par loših partija.

To je normalni dio igre da gubš 19236587923 puta i onda dobiješ "jednom u 100 godina" dobar "win streak" od barem 5 komada odličnih partija.....

Tenkovi sami po sebi su dobri, samo je sve na vozaču tenka da to iskoristi na najbolji mogući način. Ostalo je samo korištenje mozga kod raznih protivnika.

Evo preporuka jednog jako dobrog youtube-era:

https://www.youtube.com/user/dungeongurunet

Igra i Minecraft s modovima (Tekkit) ali to možete zanemarit jer dosta videa bude o WoT-u pa se tu može naći dosta stvari o samoj igri kao: tank guide, tank reviews, te fan/subscriber replays.

Evo playlist od svih njegovih videa vezanih za WoT https://www.youtube.com/playlist?list=PL6D318CE9421F6FE1&feature=plcp

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
17 godina
dedaa kaže...
Dr. Vicko kaže...

Samo da se zahvalim jos jednom za code ''never'' :D

Nije los ovaj T25....

Kad vec imas para, najmanje sto mozes uciniti je staviti posadu na 75%, ovako si samo na teret timu.

Zasto trosit novac kad je ovo elitni tenk i veoma brzo ce se istrenirat posada. A trenutno mi je svaki srebrenjak vazan jer imam otkljucanog IS3 vec jedno vrijeme a sljedeci vikend je i tier IX special-na popustu su pa planiram upikat i E75 ;)

17 godina
sokre kaže...

ugl pitanjce oko paysafe kupovanja golda, dali je tko kupovao tako i kakva su mu iskustva.

vidim da se mogu kutpiti na nekim tisak kioscima, a ova pljačka telefonom mi nepada na pamet.

http://www.paysafecard.com/hr/placanje/

evo dans sam kupio paysafe bon, uplatio keš i gold je sjeo isti trenutak.

nikakvih problema niti dodatnih troškova.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 10:42 (sokre).
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Pljačka prek moba? Baš sad gledam zar nije ista cijena 54 kn?

AKO SAM TI POMOGAO KLIKNI HVALA!!!!!!!!!!!!!!!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Bera kaže...

neznam nisam kupovao mobitelom, ali cijena poziva na fiksnom telefonu se računa odovjeno. tako da to ispadne 10 eura + cijena poziva.

meni je ovako sa bona skinulo ravno 10 eura i to je to.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 11:41 (sokre).
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Nema na cemu ;)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Friško sa E 100 (6. borba).

Moj PC  
1 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Bera kaže...

Prek moba ti za 2500 golda (9,99eur) skine oko 90kn.

Poruka je uređivana zadnji put pon 29.10.2012 18:12 (hoss).
13 godina
neaktivan
World of Tanks
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
hoss kaže...
Bera kaže...

Preko DaoPay opcije putem telefona plaća se određena naknada zbog zoga jer kupujete preko externog suradnika WG-a, tj. tvrtke koja to omogućava. Veličina naknade varira od države do države, a u hrvatskoj se ne isplati kupovati više od 2,5k golda na taj način (da na kraju ispadne umjesto 77 kuna nekih 90 kuna). U Bosni recimo se ni 2,5k golda ne isplati jer vam pojede puno više (suigrač mi pričao).

Toliko o tome. Naravno postoje i paysafe kartice koje kupiš na kiosku i bez brige si (sad negdje ih je jednostavnije nabaviti nego drugdje, u mom selu toga recimo nema).

13 godina
neaktivan
sokre kaže...
Bera kaže...

neznam nisam kupovao mobitelom, ali cijena poziva na fiksnom telefonu se računa odovjeno. tako da to ispadne 10 eura + cijena poziva.

daj objasni malo to,kak ti stavis pare na tu paysafe karticu?tj.bon

Xc
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Haha, cijeli dan na treningu i svaki put smiješno, čak su tenkovi letili preko pola mape hehehe! Sutra ako netko hoće možemo trening da pokažem kako se ovo radi!

A da nije slučajno...?
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 0:16 (Gozz).
Moj PC  
3 0 hvala 0
17 godina
MrXleader kaže...
sokre kaže...
Bera kaže...

daj objasni malo to,kak ti stavis pare na tu paysafe karticu?tj.bon

odeš na određeni Tisak kiosk (treba provjeriti koji ih dilaju) i kupiš paysafe bon od recimo 100kn, oni ti ga isprintaju ko račun/bon za mob. logaš se , odabereš paysafe opciju, utipkaš kod i to je to, uđeuš u acc kupiš prem za gold i  deri. ja danas to odradio. (ostatak što ti ostane od 100 kn, kad se skupi 2-3 bona možeš kombinirati i iskoristiti također, meni danas ostalo 21kn i sitno.., kad još 1-2 puta ćopim prem od tih ostataka će mi ostati za još 1 mj prema).

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
12 godina
neaktivan
BDevil kaže...
hoss kaže...
Bera kaže...

Preko DaoPay opcije putem telefona plaća se određena naknada zbog zoga jer kupujete preko externog suradnika WG-a, tj. tvrtke koja to omogućava. Veličina naknade varira od države do države, a u hrvatskoj se ne isplati kupovati više od 2,5k golda na taj način (da na kraju ispadne umjesto 77 kuna nekih 90 kuna). U Bosni recimo se ni 2,5k golda ne isplati jer vam pojede puno više (suigrač mi pričao).

Toliko o tome. Naravno postoje i paysafe kartice koje kupiš na kiosku i bez brige si (sad negdje ih je jednostavnije nabaviti nego drugdje, u mom selu toga recimo nema).

Bera de pitaj suigraca koliko ga je kostalo kupovanje 2.5k golda u KM,ili u kunama nije bitno,jer ja sam iz Bosne i konto sam kupit 2.5k golda za rad slotova.Pozz

13 godina
neaktivan
World of Tanks

Ako ima tko viška kakav bonus code neka slobodno javi na pm! :)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

Ne bih se ni ja ljutio za taj cod :)

Džedaj

0 0 hvala 0
16 godina
World of Tanks

bok svima.

trebal bi malu pomoc oko skillova za artiljeriju.

atm furam gw panthera i ekipa mi ima sljedece skillove:
commander  -> eagle eye

gunner      -> dead eye

driver       -> clutch braking

loader      -> BoA

loader      -> camuflage

e sad...to sam potipkal skoro pa bzvze...uglavnom ti su sad skillovi na 100% i trebalo bi poceti druge dizati a pojma nemam koje.

pa eto, koji se preporucaju za artiljerca uglavnom?

atm imam 146k expa pa ce se uskoro preci i na GW Tigera :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
smajlee kaže...

bok svima.

trebal bi malu pomoc oko skillova za artiljeriju.

atm furam gw panthera i ekipa mi ima sljedece skillove:
commander  -> eagle eye

gunner      -> dead eye

driver       -> clutch braking

loader      -> BoA

loader      -> camuflage

e sad...to sam potipkal skoro pa bzvze...uglavnom ti su sad skillovi na 100% i trebalo bi poceti druge dizati a pojma nemam koje.

pa eto, koji se preporucaju za artiljerca uglavnom?

atm imam 146k expa pa ce se uskoro preci i na GW Tigera :)

gdje ti je kamuflaža pobogu? pa to je must have za sve članove posade

13 godina
neaktivan
smajlee kaže...

Na arty uvijek prvo ide BiA, posle mozes kamuflazu...

A da nije slučajno...?
16 godina
World of Tanks

stima...am jbga to je jos ekipa od hummela pa nisam bas puno razmisjlal o skillovima pa sam poklikal eto kaj mi se svidjalo...pa sam naucil da se ekipa moze selit s tenka na tenk.onda sam skuzil da su ovi skillovi u biti promasaj.

dakle, sva posada prvo na BiA pa kamuflasa a kaj onda ko trece ide?

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Koliko bi bilo da smo winali xD

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
World of Tanks

Alfa! Mike! Foxtrot! {#}

Ostale pikčurz:

1. http://i.imgur.com/Gj3hP.jpg

2. http://i.imgur.com/E2XmL.jpg

3. http://i.imgur.com/QgLcZ.jpg

Evo replay

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am :P
Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 14:12 (Krešo91).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
moderator
World of Tanks

Opet se dijele neki kodovi? Ako neko ima, nek baci u PM. {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Pozdrav! Igrao sam WoT od bete, ali mi je ubrzo dosadilo zbog štajaznam čega. Sada sam se ponovno aktivirao i jučer sam bio kupio pnz III/IV .

EDIT: Jedno pitanje. Panzer III mi je dostigao elitni status pa će mi sada lakše biti nakupiti 100% na posadi. Moje pitanje je dali nagrindam tu posadu na panzeru 3 do visokih 98,99% i onda prebacim na panzer III/IV?

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 16:51 (Domagoj905).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gozz kaže...
smajlee kaže...

Na arty uvijek prvo ide BiA, posle mozes kamuflazu...

Pogrešno, na arty uvijek prvo kamuflaža, kad kamuflaža dođe na 100% staviš neki skill (nije bitno koji, samo da je aktivan odmah a ne kad dođe do 100%) i kad ti taj drugi dođe do 40% (što je prilično brzo na drugom skillu) onda ideš na posadu i poništiš sve skillove (desni klik na člana posade, personal file, i drop skills), te kad si ih spustio klikneš na plusić kraj člana posade i svakome odabereš BiA skill (jer je on aktivan tek kad ga imaju svi članovi posade i kad je svima članovima na 100%), te odmah potom možeš dalje birati, svima kamuflažu i kad ti kamuflaža dođe na 100% onda tek biraš ona ostala čuda, pa možeš od komandera kamuflažu zamijeniti za sixth scence.

Zašto to napraviti na ovaj način? Jer ako staviš odmah BiA nećeš imati od toga ništa (nije na 100% i nema efekta), ako ne pričekaš da ti drugi skill dođe bar na 40% nećeš odmah nakon dropa skillova moći birati prvi i drugi, tj. prvi ti neće biti na 100% (biti će na nekih 98-99 ako ne pričekaš). Pazite kad birate skillove da li su aktivni odmah ili tek kad dođu na 100%.

Domagoj905 kaže...

Pozdrav! Igrao sam WoT od bete, ali mi je ubrzo dosadilo zbog štajaznam čega. Sada sam se ponovno aktivirao i jučer sam bio kupio pnz III/IV .

EDIT: Jedno pitanje. Panzer III mi je dostigao elitni status pa će mi sada lakše biti nakupiti 100% na posadi. Moje pitanje je dali nagrindam tu posadu na panzeru 3 do visokih 98,99% i onda prebacim na panzer III/IV?

Ja sam ostavio PzIII u garaži iz 3 razloga.

Tenk je bolji od leoparda u svakom pogledu (osim što je veći).

Pošto su sad smanjili matchmaking dosta često si u T4 i T5 bitkama gdje rasturaš.

Nevjerojatno je zabavno igrat T4 tenk company sa ovim tenkom.

treniraj posadu na njemu što bolje ide dakle kad ti se pojavi plus kraj posade za odabir skilla, nemoj ništa birate već dalje samo odigraj barem nekih 30-40 bitki, onda kad prebaciš posadu i napraviš retrain će ti odmah biti na 97-100% umjesto na 90%.

Poruka je uređivana zadnji put uto 30.10.2012 17:21 (BDevil).
16 godina
neaktivan
World of Tanks

0 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Sutra dolazi patch

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
World of Tanks

Jedva čekam ove britanske tenkove. Ako će tko ići njihovom linijom srednjih tenkova i ako je zainteresirani neka mi pošalje pm pa da zajedno rokamo :D

0 0 hvala 0
14 godina
World of Tanks

nisam ospio otkantat wot,radje cu ostavit eve i diablo... prokleti bili tenkici... nego koji premium tenk da uzmem. razmisljam o kv5, da se vucem po mapi sa pljugom i 3 dcl kave i boli me njonja,brdo hp i dobar armor ili mozda medium kakav,za malo aktivniju igru... kakva vam je neto zarada? ove od 12k golda preskacem,malo su preskupi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Domagoj905 kaže...

Jedva čekam ove britanske tenkove. Ako će tko ići njihovom linijom srednjih tenkova i ako je zainteresirani neka mi pošalje pm pa da zajedno rokamo :D

Javim ti se kad izadje 8.1 :)

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice