World of Tanks izdvojena tema

poruka: 55.400
|
čitano: 9.093.566
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: World of Tanks
rebelsy kaže...

stugIII takodjer ima malo hit pointa pa me one shoota...

One shoota te sa HE granatom iz onog kratkog 105mm topa, wolverine mi je bija omiljena mušterija sa zisom na su85.

15 godina
rebelsy kaže...

kakve veze ima njegov hp s tim sto te one shoota...

15 godina
neaktivan
Intel&ATI kaže...
rebelsy kaže...

Ima veze osim ak te ne pogodi u ammo rack. Topovi imaju odredjen damage koji prave ako nisi znao npr. Wolverine vs. Stug III, Stug s onim malim topom pravi 500 dmg(bubam neznam koji damage pravi jer nisam igrao s tim topom), a wolverine ima 450 hp-a, ubit ce ga jednom granatom.

BFBC2: =XII=HR_Teo BF3: =XII=Teo_HR WoT: =XII=SnowMan_Cro
17 godina
strbi kaže...

jel mi se isplati sada tek krenuti igrati WOT? krenuo bih jer mi se igra cini super :) recite mi odmah par bitnih stvari koje moram u pocetku znati i s kojim tenkom da krenem i koji su najbolji? ruski, njemacki ili americanski :)

Kreni od svega pomalo pa vidi što ti najbolje ide ili ti se najviše sviđa... Bitno je da stekneš vlastito iskustvo i vlastito mišljenje...

Ja igram njemačke ht, mt, td, arty, ruske ht, američke ht i td, francuske lt...

Ne može se generalizirati koji su općenito bolji, svaki ima svoje prednosti i mane koje ćeš naučiti kroz igru i uspjeh sa određenim tenkom ovisi najviše o tome kako se prilagodiš, neki će ti bolje sjest, neki lošije... Meni su najdraži njemci pa ameri pa rusi pa francuzi

clock2much
15 godina
BAD_BOY01 kaže...
Intel&ATI kaže...
rebelsy kaže...

Ima veze osim ak te ne pogodi u ammo rack. Topovi imaju odredjen damage koji prave ako nisi znao npr. Wolverine vs. Stug III, Stug s onim malim topom pravi 500 dmg(bubam neznam koji damage pravi jer nisam igrao s tim topom), a wolverine ima 450 hp-a, ubit ce ga jednom granatom.

pročitaj još jednom ispočetka cijeli razgovor i onda shvati da si malo fulao poantu

Pričam i serem bezveze
17 godina
The Unforgiven kaže...

Da, jer čim te netko razvaljuje treba ga nerfat, to je logika koju treba slijediti.

Ovo sam mislio napisat:

Budimo realni:

Top od T110 ima koliko čujem reload od 8 sekundi i sve ostalo mu je bolje od S-70 osim damage-a, no koliko vidim ovaj T110 me redovito skida za preko 400 hp-a, a prokleti S-70 ima tendenciju uvijek dilat puno manje damage-a od deklariranih 490, pa tako većinom dilam između 350 i 450 te tu i tamo nekad po 500-600 skinem ako se posreći.

I da razvaljuje me 1vs1, lower plate mu skoro nikad ni nemrem penetrirat, a onaj hatch na kupoli dinga kad sam skroz priljubljen uz njega, a i treba ga moć pogodit jer koliko vidim bolji igrači stalno "plešu".

No ajde još nisam probao pucat između kupole i tijela. Uglavnom uvijek me izvoza jer je okretniji, a prednja strana mu je puno bolje zaštićena od IS-7 koji ima toliki lower plate da stane natpis sa velikim slovima "GAĐAJ ME OVDJE" i čim se malo nakosim odmah mi se i upper plate lako penetrira.

I ostali vozači sedmice vjerujem da imaju velikih problema sa T110E5 1vs1.

Možda se previše žalim, a možda ne jer T110 ima jadan back i side armor, no u 1vs1 nikad neće ni pokazat njih.

Sam ću citirat overlorda za kraj: "Currently only T110 stands out from tier 10 crowd, the rest are quite close to one another in terms of performance." 

M103 s druge strane nalazim prilično balansiranim i sviđao mi se odnos E-75/M103/IS-4 nekad su oni (e-75 i M103) mene ubili, a nekad ja njih.

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
17 godina
World of Tanks

Evo jedna isto jako dobra partija ali bez premiuma....onaj tko kaže da se može živjeti samo s tier 9 tenkom bez premiuma laže ko pas..

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2012 15:24 (Ziga).

6 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
World of Tanks

{#}

Hajdučko Srce
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
World of Tanks

Pričam i serem bezveze
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
World of Tanks

kupljen slugger,sad sam na putu do tzv. bunker of steel T95-ice,btw. jel neko primjetio da su runde postale jeko unbalanced sa 7.3 update-om?ja danas igro sa T7 tenkovima i u mom team-u bio jedan MS-1...

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
luka94 kaže...

kupljen slugger,sad sam na putu do tzv. bunker of steel T95-ice,btw. jel neko primjetio da su runde postale jeko unbalanced sa 7.3 update-om?ja danas igro sa T7 tenkovima i u mom team-u bio jedan MS-1...

Moguce da je igrao platoon s visim tier-om.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite
15 godina
Stolnik kaže...
luka94 kaže...

Moguce da je igrao platoon s visim tier-om.

nope,nije bio u vod-u s nikim.

http://www.pecalica.hr/users/add/3cb0b321e3e8d77d2544dd607b4cbfe6
16 godina
World of Tanks

­

R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011. R.I.P 16.10.2011 R.I.P mind_challenge 18.5.2012
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
mind_challenge kaže...

­

Koliko vidim, odlična partija a samo 2700 srebrenjaka zarade {#}

Come to the dark side, we have cookies.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

Zašto niti jedan mod za nišan koji stavim mi ne pokazuje hp-a koliko skidam protivniku? Mislim fakat ne kužim...u prošloj verziji je sve bilo kako treba.

0 0 hvala 0
14 godina
zato sto ti za to ne treba mod. odi u igri pod settings i ukljuci si...
14 godina
neaktivan
World of Tanks

Ja se ne mogu odlučit gdje da idem dalje. Kod njemaca ima PzIII/IV pa mislim nastavit za Tigera a kod USSR imam KV-1 pa mislim na IS otić.

Dajte neki savjet dali da idem na Tigera ili IS.

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
smola3005 kaže...

Evo ja gledam i nemogu nać. Mislim na ono kad opalim sa objectom i napravim 706 dmg-a, da liku kojeg sam pogodio iznad glave piše 706.

17 godina
Underlight kaže...

Ja se ne mogu odlučit gdje da idem dalje. Kod njemaca ima PzIII/IV pa mislim nastavit za Tigera a kod USSR imam KV-1 pa mislim na IS otić.

Igraj obje grane :)

14 godina
neaktivan
Ziga kaže...
Underlight kaže...

Igraj obje grane :)

Mislim doć do Tier VIII i onda tek možda igrat drugu granu. Samo nemogu odličit s kojom da krenem. Dajte molim vas predložite koja je grana bolja i po ćemu.

15 godina
World of Tanks

onda vidi jel ti bolji kv ili pz3/4, i sta odlucis tu granu nastavi...

ti ces si sam najbolje izabrat bolji tenk, jer rusi i njemci su odlični, samo ovisi o načinu igranja koje ces odabrat

★★★★★☆
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
krayz1e kaže...
smola3005 kaže...

Evo ja gledam i nemogu nać. Mislim na ono kad opalim sa objectom i napravim 706 dmg-a, da liku kojeg sam pogodio iznad glave piše 706.

Settings -> Marker. A možda ti i neki mod blokira to... Probaj maknut sve modove.

14 godina
neaktivan
Underlight kaže...

Igraj šta ti je zabavnije. Nemoj slušta druge i ne postoje loše grane, svi su izblansirani, sve samo ovisi o vozaču.

15 godina
neaktivan

Jel ima netko problema sa klan tagovima na tenku, imamo problem sto ne vidimo svoj klan tag na tenku, ali kad udjemo u borbu ostali ga normalno vide ali nitko iz klana ne.

Jebes skill kad ga mozes kupit.
13 godina
neaktivan
World of Tanks

probaj obrisati local cache files,btw.

22:00 - 23:00 Clan Dogs of War Bootcamp successfully landed in province "Plateaux".

• 22:00 - 23:00 Province "Plateaux" now belongs to clan Dogs of War Bootcamp.
  •  

jel netko zna zasto je na mapi onaj glupi logo od wota a ne od klana?

Xc
    Moj PC  
    1 0 hvala 0
    15 godina
    neaktivan
    Ziga kaže...

Evo jedna isto jako dobra partija ali bez premiuma....onaj tko kaže da se može živjeti samo s tier 9 tenkom bez premiuma laže ko pas..

Ti si svjestan da si i sa takvom partijom izasao u plus sa 2000 coin-sa?

Ja gledam na VK3601H, s kojim trenutno igram i jedva izlazim s njim na kraj. Ali zato imam low tier tenkove s kojim grindam coinse jer sam FTP :D

15 godina
    Ziga kaže...

Pa de pogledaj koliko si zaradio.Da si ispucao još dva shela bio bi u minusu {#}

Stranice su trenutno nedostupne.
    17 godina
    Kill Frenzy kaže...

Pa de pogledaj koliko si zaradio.Da si ispucao još dva shela bio bi u minusu {#}

Upravo to, jer u partijama se zna ispucati po 20-25 granata, i da ubiješ nekoliko i oštetiš nekoliko i pobijedite partiju, u minusu si :)

Evo odigrao sam partiju s premiumom i otisao sam u minus.....

dakle tko kaze da se moze zaradjivati...pseto lažjivo {#}

Poruka je uređivana zadnji put ned 13.5.2012 9:37 (Ziga).
    15 godina
    World of Tanks

Ma....dok ja pročitam kako treba post prođe baka s kolačima. Ubuduće neću pisat ovako rano {#}

Stranice su trenutno nedostupne.
    Moj PC  
    3 0 hvala 0
    17 godina
    MrXleader kaže...

probaj obrisati local cache files,btw.

22:00 - 23:00 Clan Dogs of War Bootcamp successfully landed in province "Plateaux".

• 22:00 - 23:00 Province "Plateaux" now belongs to clan Dogs of War Bootcamp.
  •  

jel netko zna zasto je na mapi onaj glupi logo od wota a ne od klana?

Zato jer već danas gubimo provinciju pa se neće mučit sistem s mjenjanjem slike {#}

Sad me samo pitaj na TS-u zašto sam tako negativan, samo se zezam...

The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts while the stupid ones are full of confidence. - Charles Bukowski
    E-mail:
    Lozinka:

vrh stranice