Ja s VK4502P sam 90% partija u minusu
u plusu sam jedino ako ubijem 4-5 njih i 5-7 njih ostetim i prezivim i pobijedimo a to je svaka 30-ta partija
igram bez premiuma
Ja s VK4502P sam 90% partija u minusu
u plusu sam jedino ako ubijem 4-5 njih i 5-7 njih ostetim i prezivim i pobijedimo a to je svaka 30-ta partija
igram bez premiuma
Ammo rack? Možda te još tko pogodio u istom trenutku?
I zašto nemaš consumables?
Ammo rack? Možda te još tko pogodio u istom trenutku?
I zašto nemaš consumables?
Da, definitivno ammo rack; takozvani "one-shoot" ;) Događa se s vremena na vrijeme (ako nemaš sreće)... Taj ammo rack je ahilova peta Type59; zato imam na njemu wet ammo rack, jer sam prije svako malo bio one-shoot-an...
evo još malo da se pohavlim, mislim da mi je ovo bila jedna od najboljih uopće partija i napokon nakon ove partije je pao zadnji top na is4.
najdraže mi je što sam uspio jagtigera izbušiti sa prednje stranje u njihovoj bazi, genijalac prvo napao is3 do mene a zatim je bilo kasno mislim da mi se top u zanji tren napunio i puf.
Da, definitivno ammo rack; takozvani "one-shoot" ;) Događa se s vremena na vrijeme (ako nemaš sreće)... Taj ammo rack je ahilova peta Type59; zato imam na njemu wet ammo rack, jer sam prije svako malo bio one-shoot-an...
ma znam, ja sam tako dva type59 na malinovki .. one shoot ... u roku 15sek oba pala, imaju i slike ovdije na forumu, ali, odnaprijeda da me stuce za 1500 odjednom, to jos nisam dozivio, pa s IS-3 nekad ni onog malog Pz38 nemogu jednim shootom da sredim, a imam BL9 top
a ne koristim nist za popravke jer se ne isplati, obavezno mi Tigar ili TigarP top sredi cim zapuca na mene (imaju slike ovdije na forumu, u roku 20sec mi dvaput top u crveno Tigar jedinica napravio, s IS-3 kad igram, sto nizi tier puca na mene to mi vise stete napravi, neprodje partija bez ammo rack, ili gun ili driver ... ili vizir ... jednostavno bacanje para, igram bez Premiuma pa mi ti dodaci netrebaju, ako poginem poginem, ako pobjedim, jos bolje ...
Ammo rack??
ma znam, ja sam tako dva type59 na malinovki .. one shoot ... u roku 15sek oba pala, imaju i slike ovdije na forumu, ali, odnaprijeda da me stuce za 1500 odjednom, to jos nisam dozivio, pa s IS-3 nekad ni onog malog Pz38 nemogu jednim shootom da sredim, a imam BL9 top
a ne koristim nist za popravke jer se ne isplati, obavezno mi Tigar ili TigarP top sredi cim zapuca na mene (imaju slike ovdije na forumu, u roku 20sec mi dvaput top u crveno Tigar jedinica napravio, s IS-3 kad igram, sto nizi tier puca na mene to mi vise stete napravi, neprodje partija bez ammo rack, ili gun ili driver ... ili vizir ... jednostavno bacanje para, igram bez Premiuma pa mi ti dodaci netrebaju, ako poginem poginem, ako pobjedim, jos bolje ...
ja recimo od kad sam na is4 uvijek furam first aid i repair tool, čisto ako mi se što takvo sa cijevi dogodi da ne prosjedim cijelu partiju beskoristan. ali mi se obavezno desi da tenkovi puno manjih tireva u prvom šutu odvale cijev ili gunera.
zato ja sad kupio 150 komada consumables dok su na 50% popustu :D
Također
Sada idem u u neprijateljsku bazu sa SU-85 ostalo mi oko cetvrtina HP-a a jedino ostali ja i njihov wespe. Pogadam ga i ostane mu 13%, nacilja on mene me i taman govorim u sebi ajme gotov sam. Opali on direkt u mene i bounca se pa ga dovršim za pobjedu. Kakvo olakšanje... sigurno je popi*dio. :D
hvala, upravo potrošio 300k na njih :D
i had no life yesterday, ali IS3 je u garaži..
KV stekao elite, istražen S-51. KV-1S stekao elite i prodan, istražen KV13.
sad imam još 2 tenka za piknuti, ali primarno mi je nabaviti IS4.
Hvala nebesima da sam se riješio JagdPz4 ovim 5x bonusima...
Muka s tim sranjem je dugotrajna i odvratna i žalim sve koji ju moraju proći.
ALI ISPLATI SE.
Prvi dan s Jagdpanterom i odmah veselje (s free Xpom sam otključao dugu 88icu)
Šta će tek bit s zadnjim topom...
Ma netreba ti bolje od tog 8.8 topa, shvatit ćeš kad jednom mountas 10.5, jedan shell košta 1000 srebrenjaka, totalno nerentabilno, drži se 88 - ice i gonjaj ferdya iako je i on sranje ispočetka. Trenutno igram ferdya i treba mi 15k xp za 12.8, kažu da je imbah cijev, nije džaba t 10 :d
Ovo je najveći FAIL MMa koji sam ja doživio
jao, hahaha, jel ovnao arty :D ?
Jel se isplati ici na tog amera teskasa sto ce biti premium, koliko ce mi koristiti kasnije, hoce li kao premium donositi lovu ili hoce li mi uopste ostaviti tako free tenk da imam premium.
Da i ja mozda pokusam to stici, nemam premium, amere nisam igrao nikako, ali mislim da bi mogao stici ako zapnem, dosta me dobro sluzi xp sa rusima, za jedno vece poslije posla bez puno muke za par sati skinem i do 10k xp-a, vikendom i vise.
Jel se isplati ici na tog amera teskasa sto ce biti premium, koliko ce mi koristiti kasnije, hoce li kao premium donositi lovu ili hoce li mi uopste ostaviti tako free tenk da imam premium.
Da i ja mozda pokusam to stici, nemam premium, amere nisam igrao nikako, ali mislim da bi mogao stici ako zapnem, dosta me dobro sluzi xp sa rusima, za jedno vece poslije posla bez puno muke za par sati skinem i do 10k xp-a, vikendom i vise.
Ne možeš stići bez premiuma, vjeruj mi. Zašto.. jer moraš paralelno igrati s nekim money maker tenkom, jer će ti uvijek faliti novca za kupnju sljedećeg tenka.
Drugo da imaš Type59 i premium, para ko dreka
IS7 je đubretarsko govno od tenka. Te iz WOT-a treba našamarati gdje god.
IS7 stoji bočno ispred mene, na 50ak metara, naciljam ga s najmanjim krugom i opalim moćnim njemačkim 12,8cm KwK topom s AP granatama
i pogodite što?
0 HP DMG!
a ne samo da je on tada okrenuo kupolu i jednim hicem dropao me za 780HPa a bio sam sprijeda okrenut njemu!
evo druga partija, 11 puta sam ga pogodio, ni jedan HP mu nisam skinuo. ubili smo ga tek kad mi je pomogao Maus, E-75 i Patton.
Nekad dinga a nekad mu sve prode naprjed.Osobno ga ne igram tolko jer odu popravci u nebo.
Ajde molim te gdje se u tech tree-ju nalazi taj IS-7 koji radi 780 dmg-a,baš bi ga volio kupiti.Nhf.
Ajde molim te gdje se u tech tree-ju nalazi taj IS-7 koji radi 780 dmg-a,baš bi ga volio kupiti.Nhf.
Pa u tom je fora, ja njemu ništa on mene mlati kao da sam od papira. Možda me arty pogodio u tom trenutku ali ne vjerujem.
Pa u tom je fora, ja njemu ništa on mene mlati kao da sam od papira. Možda me arty pogodio u tom trenutku ali ne vjerujem.
IS-7 te signurno nije pogodio za 780 dmg-a,vjerojatno arty.
Onda bolje da ja lagano se drzim svog cilja, ruske hevi linije, td-a i kad su ovi zauzeti lagano frencuski light ali to ono mi je bas zadnje sto igram, ovaj sad sto imam me strasnooo neervira, cak sam mislio skupiti free xp da ga preskocim.
Imam u garazi kv sa kojim skupljam lovu i sa njim mi je stvarno uzivancija igrati, jos malo mi fali i da otkljucam arty mada mi to nije cilj ali sto da ne kad vec ide xp. Onda IS koji mi je isto dobar, jos mi fali motor i onda cu poceti tek uzivati u njemu i upoznavati ga dok nedodem do iduceg, uz to vjezbam posadu u njemu, sad je na 97% a drugi skil je ostao kao prije na 40%, dok dodem na 100% sa prvim pa cu sa njim dalje ici, hocu da tu posadu vucem sve do is7, nadam se da ce ti veterani mi pomoci na bojnom polju i u cw, sad vec imaju preko 400 borbi i pravi su vukovi:)
hehe, E-100 otključan, treba sad pare skupiti
ako može savjet što prvo da istražim na KT? (motore i radio imam istražene)
- gusjenice, kupolu pa najjači top ili
- najjači top pa ostalo
Gusjenice kupolu pa najjači top...
A možda je bio ISU ili Object
Ili Boško Buha?
Ma drmno ga u spremište granata ili rezervoar.
Kako su napravili ove Franzuze da je to smiješno, AMX mi King Tigera s pola HP-a razvali ko od šale, dok ja napravim reload.
Zatim neleti na Jagdpanthera i s full HP-om ga razvali.
Da se ovakav rafalni oblik pucanja pokazao nadmoćan sigurno bi svi moderni tenkovi tako pucali.
Da je neke logike trebao bi im reload trajati 6 puta duže, nego za moj KT.
E tenkisti moji :) Ja sam tek sad skužio da sam ja na Američkom serveru a ne na europskom.... jel zna možda tko kako da se prebacim na europski server????
E tenkisti moji :) Ja sam tek sad skužio da sam ja na Američkom serveru a ne na europskom.... jel zna možda tko kako da se prebacim na europski server????
Mislim da nemoš...