Vodič za rješavanje problema kod GTA IV

poruka: 2.535
|
čitano: 876.450
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
16 godina
neaktivan

kako rješiti ovaj problem s grafikom, 1.0.4.0 verzija 

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 1:49 (mamutarka).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Vodič za rješavanje problema kod GTA IV
mamutarka kaže...

kako rješiti ovaj problem s grafikom, 1.0.4.0 verzija 

Koji je problem?Povecaj rezoluciju i teksture u opcijama.

16 godina
neaktivan

evo još slika zaokruženo je što mi ne izgleda normalno, sve je na high i igrao sam se s postavkama ali i dalje su sjene takve kakve jesu pa ako je netko imao takav problem kako je rješio to

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 12:26 (mamutarka).
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mamutarka kaže...

evo još slika zaokruženo je što mi ne izgleda normalno, sve je na high i igrao sam se s postavkama ali i dalje su sjene takve kakve jesu pa ako je netko imao takav problem kako je rješio to

pa takve su sjene, znaš li nekoga kod koga nisu takve sjene? kod mene jesu.

16 godina
neaktivan

neznam tek sam jučer prvi puta instalirao, tako da neznam kod drugih, meni to ne izgleda normalno, čudne su :>

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

takve su sjene, već su se neki bili žalili na to (ako pogledaš malo starije posteve). puno toga u gta 4 nije normalno, vidjeti ćeš kad budeš igrao  Namigiva

16 godina
neaktivan

šteta jer mi samo to upada u očui stalno..okej nema veze imam još jedno pitanje

kad vozim auto, kad skrećem kamera se ne okreće nego moram s mišem ja okrenut da bude iza auta..kako napravit da kamera prati auto?

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mamutarka kaže...

neznam tek sam jučer prvi puta instalirao, tako da neznam kod drugih, meni to ne izgleda normalno, čudne su :>

Sjene su takve kakve su, ne pratim izlazke pactheva i tih sra*a, ali ak imas original, probaj staviti patch i digni shadow density (tak nes) na max

NOBODY wants you, NOBODY loves you, NOBODY misses you, NOBODY needs you, NOBODY cares about you, NOBODY makes you happy, dont cry My name is NOBODY!!! Dao joj je dvanaest ruža i jednu umjetnu.
16 godina
neaktivan

gle, sjene ti se mijenjaju ovisno u dobu dana i vremenskim uvjetima (kiš, magla, suton, jutro) i ne vidim kakve ti to probleme pravi. četiri puta sam prešao glavne misije i nikada mi to nije smetalo.

vozi se sistemom tipkovnica miš. ili si nabavi controler, biti će ti puno lakše.

16 godina
neaktivan
mamutarka kaže...

To je kvaliteta sjena,povecaj u opcijama,pa ce izgledati ljepse.

16 godina
neaktivan

napisao sam već da je sve na najvišim postavkama, izgleda da su sjene jednostavno takve.

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mamutarka kaže...

napisao sam već da je sve na najvišim postavkama, izgleda da su sjene jednostavno takve.

Jesi li instalirao sve patcheve?

16 godina
neaktivan

instalirao sam igru, i nakon igre sam stavio 1.0.4.0, znači nisam ove prije tog nego samo taj 1.0.4.0

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mamutarka kaže...

instalirao sam igru, i nakon igre sam stavio 1.0.4.0, znači nisam ove prije tog nego samo taj 1.0.4.0

Probaj staviti 1.0.5.0 patch.On je zadnji.

15 godina
neaktivan

imam problem pa ako mi tko može pomoć bio bi zahvalan

kad pokrenem igru piše mi GTA IV FATAL ERROR:WS10

DANAŠNJA DJECA SLUŠAJU CAJKE PRIČE O VUKOVARU NJIMA SU BAJKE!!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 15:41 (caky).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
caky kaže...

moraš reinstalirati games for windows live. skini novi, obiriši stari i trebalo bi pomoći.   vjerojatno te prilikom instaalcije pitao da se updejta a ti to nisi napravio.

16 godina
robisierra92 kaže...
caky kaže...

moraš reinstalirati games for windows live. skini novi, obiriši stari i trebalo bi pomoći.   vjerojatno te prilikom instaalcije pitao da se updejta a ti to nisi napravio.

Ukoliko nema original verziju igre neka se slika... Taj error će mu se svako malo pojavljivati ukoliko nema stvarno dobar i kvalitetan crack. Games for Windows LIVE zna početi dobro zezati kada je u pitanju crackirana verzija igre.

Što se tiče sjena, zašto ne pokušate igrati sa DEFINITION-om postavljenim na OFF? Konzole (PS3 & XBOX360) imaju DEFINITION postavljen na OFF (Default) te igra izgleda puno bolje uključujući i sjene koje više nisu zrnaste.

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.4.2010 22:01 (ivann.n).
16 godina
neaktivan
Gman kaže...
mamutarka kaže...

Probaj staviti 1.0.5.0 patch.On je zadnji.

Tj  1.0.0.4  da se bolje snađe.

16 godina
neaktivan

stavio sam taj 1.0.5.0 iliti 1.0.0.4 i sjene i dalje tako izgledaju, nema veze očito nema pomoći

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
mamutarka kaže...

stavio sam taj 1.0.5.0 iliti 1.0.0.4 i sjene i dalje tako izgledaju, nema veze očito nema pomoći

nema pomoći, to je tako. i meni su takve sjene. ako hoćeš, dati ću ti cheat za promjenu vremena, pa si stavi na kišno vrijeme i onda neće biti problema sa sjenama  Namigiva

16 godina
neaktivan
robisierra92 kaže...
mamutarka kaže...

nema pomoći, to je tako. i meni su takve sjene. ako hoćeš, dati ću ti cheat za promjenu vremena, pa si stavi na kišno vrijeme i onda neće biti problema sa sjenama Namigiva

da, i meni su takve sjene bole oči u početku i mislio sam da je to problem ali evo sad vidim kako tvrdite da je to tako na igrici neovisno o postavkama

a onda sam se probudio...
16 godina

3 0 hvala 2
15 godina
neaktivan

Kako u igru staviti svoje mp3-ce?

First they ignore you... Then they laught at you... Then they fight you... Then you win... Mohandas Gandhi
16 godina
neaktivan
win32 kaže...

Evo, samo staviš muziku u ovaj folder(User Music). Ali trebaš pod Audio settings namjestiti da ti skenira tako da ti refreša svaki put kad stabiš mjuzu.
Uključiš Independent radio(tako nešto, zaboravio sam točno ime) i to je to.

Poruka je uređivana zadnji put sri 14.4.2010 19:17 (stipica_zd).
16 godina
neaktivan
win32 kaže...

Budi pametniji nego ovaj dole.

Stavi shorcut do foldera sa pjesmama, umjesto da imas 2 puta iste pjesme.

15 godina
neaktivan

ljudi jel moze neko molim vas stavit original  vehicles fileove, modo sam sultan rs i saad mi igra steka i bloka,, ajd molim vas neko

MaTeO

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Poz ljudi, imam jedan veliki problem.

naime ja instaliram sve igru normalno i pokrenem ju i uđem u igru i pogledajte šta mi se dogodi: nema textura, zgrada, samo se vide svjetla auta i sve je kao neka voda, što da napravim??? probao sam ono sa commandlineom pa ništaPlač

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

jesi stavio kakav patch?

jel igra orginal?

update-ani driveri grafe?

smanji postavke ako nisi.

/\Llying on my bed, thinking were to die, or to mastrubate/\
15 godina
neaktivan

pozzz ljudi imam jedan problem

ovako igra mi jakooo šteka stavim postavke sve na low i reza na 1920 i ono sve normalno  a kad okrenem kameru onak malo zasteka, kad stavim na high i very high moze se igrat ali su ta štekanja učestalija i puno jača

imam grafu ati radeon hd 4870 1 gb tak da mislim da nebi trebalo stekat, stavio sam i drivere za grafu, imam u gta modove neke aute sitno nes nebi reko da je to problem,,, ima mozda neko neki prjedlog,,, hvala

MaTeO

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
crni_031 kaže...

pozzz ljudi imam jedan problem

ovako igra mi jakooo šteka stavim postavke sve na low i reza na 1920 i ono sve normalno  a kad okrenem kameru onak malo zasteka, kad stavim na high i very high moze se igrat ali su ta štekanja učestalija i puno jača

imam grafu ati radeon hd 4870 1 gb tak da mislim da nebi trebalo stekat, stavio sam i drivere za grafu, imam u gta modove neke aute sitno nes nebi reko da je to problem,,, ima mozda neko neki prjedlog,,, hvala

Prvo koji proc,drugo koliko rama,treće koji win,četvrto si probao na niže postavke staviti?

fcb pitati na pm skype mato.lukic95 gmail mato.lukic.os@gmail.com
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: GTA 4
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice