- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
kako rješiti ovaj problem s grafikom, 1.0.4.0 verzija
Koji je problem?Povecaj rezoluciju i teksture u opcijama.
evo još slika zaokruženo je što mi ne izgleda normalno, sve je na high i igrao sam se s postavkama ali i dalje su sjene takve kakve jesu pa ako je netko imao takav problem kako je rješio to
pa takve su sjene, znaš li nekoga kod koga nisu takve sjene? kod mene jesu.
neznam tek sam jučer prvi puta instalirao, tako da neznam kod drugih, meni to ne izgleda normalno, čudne su :>
takve su sjene, već su se neki bili žalili na to (ako pogledaš malo starije posteve). puno toga u gta 4 nije normalno, vidjeti ćeš kad budeš igrao
šteta jer mi samo to upada u očui stalno..okej nema veze imam još jedno pitanje
kad vozim auto, kad skrećem kamera se ne okreće nego moram s mišem ja okrenut da bude iza auta..kako napravit da kamera prati auto?
neznam tek sam jučer prvi puta instalirao, tako da neznam kod drugih, meni to ne izgleda normalno, čudne su :>
Sjene su takve kakve su, ne pratim izlazke pactheva i tih sra*a, ali ak imas original, probaj staviti patch i digni shadow density (tak nes) na max
gle, sjene ti se mijenjaju ovisno u dobu dana i vremenskim uvjetima (kiš, magla, suton, jutro) i ne vidim kakve ti to probleme pravi. četiri puta sam prešao glavne misije i nikada mi to nije smetalo.
vozi se sistemom tipkovnica miš. ili si nabavi controler, biti će ti puno lakše.
evo još slika zaokruženo je što mi ne izgleda normalno, sve je na high i igrao sam se s postavkama ali i dalje su sjene takve kakve jesu pa ako je netko imao takav problem kako je rješio to
To je kvaliteta sjena,povecaj u opcijama,pa ce izgledati ljepse.
napisao sam već da je sve na najvišim postavkama, izgleda da su sjene jednostavno takve.
napisao sam već da je sve na najvišim postavkama, izgleda da su sjene jednostavno takve.
Jesi li instalirao sve patcheve?
instalirao sam igru, i nakon igre sam stavio 1.0.4.0, znači nisam ove prije tog nego samo taj 1.0.4.0
instalirao sam igru, i nakon igre sam stavio 1.0.4.0, znači nisam ove prije tog nego samo taj 1.0.4.0
Probaj staviti 1.0.5.0 patch.On je zadnji.
imam problem pa ako mi tko može pomoć bio bi zahvalan
kad pokrenem igru piše mi GTA IV FATAL ERROR:WS10
moraš reinstalirati games for windows live. skini novi, obiriši stari i trebalo bi pomoći. vjerojatno te prilikom instaalcije pitao da se updejta a ti to nisi napravio.
moraš reinstalirati games for windows live. skini novi, obiriši stari i trebalo bi pomoći. vjerojatno te prilikom instaalcije pitao da se updejta a ti to nisi napravio.
Ukoliko nema original verziju igre neka se slika... Taj error će mu se svako malo pojavljivati ukoliko nema stvarno dobar i kvalitetan crack. Games for Windows LIVE zna početi dobro zezati kada je u pitanju crackirana verzija igre.
Što se tiče sjena, zašto ne pokušate igrati sa DEFINITION-om postavljenim na OFF? Konzole (PS3 & XBOX360) imaju DEFINITION postavljen na OFF (Default) te igra izgleda puno bolje uključujući i sjene koje više nisu zrnaste.
Probaj staviti 1.0.5.0 patch.On je zadnji.
Tj 1.0.0.4 da se bolje snađe.
stavio sam taj 1.0.5.0 iliti 1.0.0.4 i sjene i dalje tako izgledaju, nema veze očito nema pomoći
stavio sam taj 1.0.5.0 iliti 1.0.0.4 i sjene i dalje tako izgledaju, nema veze očito nema pomoći
nema pomoći, to je tako. i meni su takve sjene. ako hoćeš, dati ću ti cheat za promjenu vremena, pa si stavi na kišno vrijeme i onda neće biti problema sa sjenama
nema pomoći, to je tako. i meni su takve sjene. ako hoćeš, dati ću ti cheat za promjenu vremena, pa si stavi na kišno vrijeme i onda neće biti problema sa sjenama
da, i meni su takve sjene bole oči u početku i mislio sam da je to problem ali evo sad vidim kako tvrdite da je to tako na igrici neovisno o postavkama
Molim sve PC gamere da obrate pažnju na ovu temu: http://www.bug.hr/forum/topic/pc-igre/optimizacija-stize-gta-iv-pc-patch-1060/52333.aspx
Kako u igru staviti svoje mp3-ce?
Evo, samo staviš muziku u ovaj folder(User Music). Ali trebaš pod Audio settings namjestiti da ti skenira tako da ti refreša svaki put kad stabiš mjuzu.
Uključiš Independent radio(tako nešto, zaboravio sam točno ime) i to je to.
Budi pametniji nego ovaj dole.
Stavi shorcut do foldera sa pjesmama, umjesto da imas 2 puta iste pjesme.
ljudi jel moze neko molim vas stavit original vehicles fileove, modo sam sultan rs i saad mi igra steka i bloka,, ajd molim vas neko
jesi stavio kakav patch?
jel igra orginal?
update-ani driveri grafe?
smanji postavke ako nisi.
pozzz ljudi imam jedan problem
ovako igra mi jakooo šteka stavim postavke sve na low i reza na 1920 i ono sve normalno a kad okrenem kameru onak malo zasteka, kad stavim na high i very high moze se igrat ali su ta štekanja učestalija i puno jača
imam grafu ati radeon hd 4870 1 gb tak da mislim da nebi trebalo stekat, stavio sam i drivere za grafu, imam u gta modove neke aute sitno nes nebi reko da je to problem,,, ima mozda neko neki prjedlog,,, hvala
pozzz ljudi imam jedan problem
ovako igra mi jakooo šteka stavim postavke sve na low i reza na 1920 i ono sve normalno a kad okrenem kameru onak malo zasteka, kad stavim na high i very high moze se igrat ali su ta štekanja učestalija i puno jača
imam grafu ati radeon hd 4870 1 gb tak da mislim da nebi trebalo stekat, stavio sam i drivere za grafu, imam u gta modove neke aute sitno nes nebi reko da je to problem,,, ima mozda neko neki prjedlog,,, hvala
Prvo koji proc,drugo koliko rama,treće koji win,četvrto si probao na niže postavke staviti?