Šta mislite? Hoće izać GTA 4 za PC? Mislim da hoće, tako je slično bilo i sa San Andreasom...
Šta mislite? Hoće izać GTA 4 za PC? Mislim da hoće, tako je slično bilo i sa San Andreasom...
Na koji GTA misliš, na GTA 4?
Mora izać.
Poslije takve milijunske prodaje,mora izać i za pc.
Da nebi mi na pc-u morali kupovat još i konzole.
Nes sam bio čitao ali najvjerovatnije u rujnu.
Negdje sam čuo da bi mogao doći u listopadu... -jedva čekam!
Svaka uspjesna konzolaska igra izadje na PCu uvjek, jer to im sluzi za onaj zadnji leech para da sto vise dobiju iz ukupne prodaje, nakon sto se prodaja vec isfurala na konzoli.
Osim toga GTA je originalno PC serijal koji dobiva beskrajne mogucnosti modiranja kad je na PCu pa bi me cudilo da su sad najednom odlucili oddhebat igru s PCa.
Izaći će sigurno. Mislim da sam čak negdje pročito da planiraju port za možda godinu dana ili tako nešto.
Neki francuski portal je kao izvuko informaciju da bu izašo u 10. mj. al ziher bu negdje oko Božića tak da GTA 4 može biti i poklon krvi žednoj deci i da izmuzu max iz roditelja i šire obitelji hehe
Mora da se salite?! O tome se vec jedno ajde godinu dana prica da dolazi na PC 6mj. nakon izlaska na kozolama...đizs!
Drug Gta IV izlai u Listopadu 16.10.2008 A ja imam i tačne info o hadwerskom zahtjevu za Gta IV:
a tako je bilo i sa San Andreasom, kao samo za plejku, a onda su ga izbacili i za komp i za xbox
Nes sam bio čitao ali najvjerovatnije u rujnu.
Drug Gta IV izlai u Listopadu 16.10.2008 A ja imam i tačne info o hadwerskom zahtjevu za Gta IV:
Svaka uspjesna konzolaska igra izadje na PCu uvjek, jer to im sluzi za onaj zadnji leech para da sto vise dobiju iz ukupne prodaje, nakon sto se prodaja vec isfurala na konzoli.
Osim toga GTA je originalno PC serijal koji dobiva beskrajne mogucnosti modiranja kad je na PCu pa bi me cudilo da su sad najednom odlucili oddhebat igru s PCa.
Ali gta se sviđa vjerojatno svima koji su ga igrali, i san andreas je isto tako (nadam se) kao 4 samo plejka, ali nadam se da će četvorka izaći za pc
Šanse za GTA 4 da izađe za PC su male zbog prevelikog postotka piratstva osim ako dođe na BD-u onda slijede BD čitači za komp(iako vam mogu reći prešo sam GTA 4 na PS3 i malo mi je prekratak story)
Nemoj bezeveze stavljat ljudima dezinformacije, GTA 4 stize na PC kao i svaki prethodni nastavak sa nekim zakasnjenjem od 6 mjeseci do godine dana, treba cekati ali bice tu... Nije istina da bas svaka dobra Play Station igra zazivi na PC-u recimo serijal Grand Turismo, pa Final Fantasy a i serijali Resident Evil su nas zaobilazili do sad. Istina dosle su dvie konverzije Metal Gear Solida ali su bile popracene ocajnim kontrolama, i morali smo cekati citav vjek da bi se pojavile. . . Blue Ray se ne iskljucuje kao opcija no tesko da ce to zazivjeti do izlaska GTA pa cete prije ocekivati nekoliko dual layer diskova. Imamo mi svoje hard diskove na koje moze stati i puno vise od jednog blue ray-a.
GTA 4 će najvjerojatnije izaći sredinom 10-og mjeseca, a pročitao sam da bi mogao izaći i sredinom 12-og, prije Božića. Općenito se zna vrlo malo informacija o GTA 4, Rockstar nije baš pričljiv, tako da se ne zna ni kolko će igra biti gladna hardvera, al pretpostavljam da neće zahtejvati mnogo zato što je GTA oduvijek bio kompatibilan i na starijim strojevima.
Info: softpedia gamesweasel
Nemoj bezeveze stavljat ljudima dezinformacije, GTA 4 stize na PC kao i svaki prethodni nastavak sa nekim zakasnjenjem od 6 mjeseci do godine dana, treba cekati ali bice tu... Nije istina da bas svaka dobra Play Station igra zazivi na PC-u recimo serijal Grand Turismo, pa Final Fantasy a i serijali Resident Evil su nas zaobilazili do sad. Istina dosle su dvie konverzije Metal Gear Solida ali su bile popracene ocajnim kontrolama, i morali smo cekati citav vjek da bi se pojavile. . . Blue Ray se ne iskljucuje kao opcija no tesko da ce to zazivjeti do izlaska GTA pa cete prije ocekivati nekoliko dual layer diskova. Imamo mi svoje hard diskove na koje moze stati i puno vise od jednog blue ray-a.
kada izađe što mislite hoće li ga moći voziti jedna 8800GT-ica na high grafici
Nedavno sam pročito da dolazi u listopadu
PC Gamer magazin je u svom Malezijskom izdanju pisao nešto o GTA4 za PC. USA izdanje će vjerojatno imati vijesti o tome u sljedećem broju.
Na linku ispod imate i sliku časopisa na kiosku na kojem piše GTA 4 soon on PC.
To bi bio prvi službeni glas o GTA 4 za PC.
Što se mene tiče sve jedno mi je, jer ijenako ću morati kupiti PS3 zbog R&C future: ToD, i Metal gear solida 4
Jeste vidjeli onu vijest da je ESRB stavio GTA 4 i Bully za PC na listu igara, nakon dan-dva su maknuli, to je siguran znak da će doć, pitanje je samo kad.
EDIT: tek sam sad pogledo link iznad, o istoj stvari pričamo samo kaj sam ja to vidio na pc.ign.com
kada izađe što mislite hoće li ga moći voziti jedna 8800GT-ica na high grafici
GTA 4 za PC izlazi 18. listopada u Americi a u Europi 21. listopada
GTA 4 za PC izlazi 18. listopada u Americi a u Europi 21. listopada
a bili se moga gta vrtit na 8500 gt zanima me zbog laptopa?