League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.469.136
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
13 godina
Re: League Of Legends
Kulo Vi Britania kaže...

Jel ima u puli neka igraonica da se moze lol igrat? Na moru sam a nemam laptop.

Ja sam ti iz Pule..nemaš baš ovdje Igraonica, ima jedan CYBER caffe, ali ne vjerujem da imaju LOL instaliran, dapače..

12 godina
protjeran
League Of Legends

Jel bi ti se dalo provjeriti ja sam 5km od pule da ne idem bezveze {#}

HOW ABOUT NO

0 1 hvala 0
13 godina
Kulo Vi Britania kaže...

Jel bi ti se dalo provjeriti ja sam 5km od pule da ne idem bezveze {#}

Radim non stop, ali koliko znam..nema igraonica.

12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovako momci recite mi jel istina da se nemoze past divizija cuo sam to danas vec dosta puta... da moras samo igrat da mozes izgubit koliko hoces imal li tu kakve logike?

Gaming 4ever.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
League Of Legends

De ajde neka mi netko objasni kako top 1% servera može igrati gore od bronce? {#}

Mislio sam kad se riješim d5 "elohell" da ću na zelenu granu s igračima,no čini mi se sve gore

do gorega.Nema tu više sličnih timova,ili tvoj tim stompa ili njihov,nema ujednačenosti,

na kraju kako se popeti na ljestvici-puno sreće.

Može se pasti divizija ako ti je MMR dovoljno nizak,npr ako si G5 a imaš mmr S5,onda ćeš ispasti.
Novi trik koji je Riot uveo da bi se riješio boostera(vidimo kako je pomoglo).Također neaktivnost ti dropa

divizije,ali treba tu podosta proći da se to zaista dogodi.

Sorry na jadanju,no nekad mi SoloQ popije sve živce,a nekad me očara s igračinama. 

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Moj PC  
0 1 hvala 0
12 godina
neaktivan
pandza94 kaže...

De ajde neka mi netko objasni kako top 1% servera može igrati gore od bronce? {#}

Mislio sam kad se riješim d5 "elohell" da ću na zelenu granu s igračima,no čini mi se sve gore

do gorega.Nema tu više sličnih timova,ili tvoj tim stompa ili njihov,nema ujednačenosti,

na kraju kako se popeti na ljestvici-puno sreće.

Može se pasti divizija ako ti je MMR dovoljno nizak,npr ako si G5 a imaš mmr S5,onda ćeš ispasti.
Novi trik koji je Riot uveo da bi se riješio boostera(vidimo kako je pomoglo).Također neaktivnost ti dropa

divizije,ali treba tu podosta proći da se to zaista dogodi.

Sorry na jadanju,no nekad mi SoloQ popije sve živce,a nekad me očara s igračinama. 

jesil mislio ako si G5 a imas mmr od S1 ili bas S5

Gaming 4ever.
Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 0:58 (99Mile99).
14 godina
neaktivan

Nema tu sreća uloge nikakve.

Kako onda  ovi strimeri i competitive scena su uvijek chal/dia 1?

Eh oni su bogovi za nas scrubove.

Btw za sve koji se pitaju di sam. 

Uzimam malo stanku valjda pošto no lifam Teru.

xf:topnik15,EUNE :Cpt DANEvious
15 godina
League Of Legends

listam sad svoj YT channel i naletim na 2 zanimljiva videa na koje sam potpuno zaboravio

(na burazovom accu napravljeno)

i

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
Moj PC  
1 0 hvala 1
13 godina
League Of Legends

Hahaha gdje si to izvukao :D

Jedino vrijedno u tom videu je flash i kako sam se kretao prema arrowu jer sam znao da će proći 0.1 s prije :D

..iskreno meni se igra, ali mi se igra s frendovima, ne da mi se više soloq, jer kako je netko rekao, ili tvoj tim stomp, ili njihov..rijetko je onaj game gdje je fora igrati.

btw, što nismo ovdje igrali protiv nekih gold-silver-bronze igrača? jer smo svaki lejn silovali ako se ne varam :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Inace ne volim qq al ovaj matchmaking je crap zesci. Lvl 26 trebam igrat bot lane protiv igraca iz silvera drugi put. Lik vjervatno maina dravena i poderali su nas bot jer me lik skine na 50% hp s dva aa. On se lagano duo q s akali koj je lvl 23 i naravno free win za njih jer oni nece dobit nekog iz silvera protiv njih. Odem u team builder tamo scor u pobijedama 0/6 i odusto sam od njega u potpunosti jer mi dodje ekpia svi lvl 25 a kod njih svi min 29 a vecinom svi 30.

Ja sa lvl 26 nisam ni blizu dovoljno dobar da kerijam osim ako sam ahead sa udyrom il nasus ako nafarmam u topu. Juce il prekjuce dobijem duo q sa nasusom mid i nakon sto je poceo gejm kaze lik nasus lvl 13, kupuje supp iteme. Naravno nisu rekli da su duo q u champ selectu.

Ovo me stvarno odbija od igre, ne mozes nista naucit ako te ljudi poderu u lejnu jer su puno bolji i vec ozbiljno mainaju neke likove. Kad god sam igrao bot lane kao adc protiv mog ranga dobio sam lane.

Generalno mislim da bi trebalo poceti pokazivati u matchmakingu status tj. lvle, pobijede i eventualno ranked status bar da znas da ne ulazis u gejm ako ces najvjerovatnije izgubit, plus da pokazu na avataru ako je duo q da ih oznaci da se moze fino preskocit taj gejm jer je 90% duo qua cisti feed.

1 1 hvala 0
16 godina
neaktivan
six_paths_of_pain kaže...

Inace ne volim qq al ovaj matchmaking je crap zesci. Lvl 26 trebam igrat bot lane protiv igraca iz silvera drugi put. Lik vjervatno maina dravena i poderali su nas bot jer me lik skine na 50% hp s dva aa. On se lagano duo q s akali koj je lvl 23 i naravno free win za njih jer oni nece dobit nekog iz silvera protiv njih. Odem u team builder tamo scor u pobijedama 0/6 i odusto sam od njega u potpunosti jer mi dodje ekpia svi lvl 25 a kod njih svi min 29 a vecinom svi 30.

Ja sa lvl 26 nisam ni blizu dovoljno dobar da kerijam osim ako sam ahead sa udyrom il nasus ako nafarmam u topu. Juce il prekjuce dobijem duo q sa nasusom mid i nakon sto je poceo gejm kaze lik nasus lvl 13, kupuje supp iteme. Naravno nisu rekli da su duo q u champ selectu.

Ovo me stvarno odbija od igre, ne mozes nista naucit ako te ljudi poderu u lejnu jer su puno bolji i vec ozbiljno mainaju neke likove. Kad god sam igrao bot lane kao adc protiv mog ranga dobio sam lane.

Generalno mislim da bi trebalo poceti pokazivati u matchmakingu status tj. lvle, pobijede i eventualno ranked status bar da znas da ne ulazis u gejm ako ces najvjerovatnije izgubit, plus da pokazu na avataru ako je duo q da ih oznaci da se moze fino preskocit taj gejm jer je 90% duo qua cisti feed.

A di ces naucit onda, dok stompas ljude? Najvise naucis kad igras protiv boljih igraca/teamova.

I nije matchmaking tolko los, ak neko ko je silver ude u normal sa svojim not level 30 frendovima nemoguce je tako balansirati da bude fer. Recimo da teoretski fakat i vi dobite nekog ko je silver, ko garantira da ce ti silveri opet ici u lane jedan protiv drugog. Doci ce na razlicite laneove i svaki stompat vas niže lvle. Da nije fer da ti moras igrati protiv silvera stoji, al nije matchmaking kriv za to. Igra, ne zamaraj se kakve protivnike dobivas, ak su jaci bar ces prije nauciti igrati.

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
12 godina
neaktivan
League Of Legends

U jednu ruku si u pravu al match je bio gotov nakon 15 minuta. Dobio je first blod na mom supportu, ja njemu vratim s duble kilom al vayne nema taj burst u startu ko draven da te skrese sa dva tri aa. Uglavnom kad je uzeo infintiy bilo je gg. Razlika u skilu je bila prevelika.

Svejedno je to stvar koja se nece ubrzo rijesit, valjda se treba fokusirat da poboljsas individualni skill kad vec oko team kompa ne mozes nista.

Poruka je uređivana zadnji put čet 17.7.2014 19:21 (six_paths_of_pain).

0 0 hvala 0
15 godina
X-Plosiv kaže...

Hahaha gdje si to izvukao :D

Jedino vrijedno u tom videu je flash i kako sam se kretao prema arrowu jer sam znao da će proći 0.1 s prije :D

..iskreno meni se igra, ali mi se igra s frendovima, ne da mi se više soloq, jer kako je netko rekao, ili tvoj tim stomp, ili njihov..rijetko je onaj game gdje je fora igrati.

btw, što nismo ovdje igrali protiv nekih gold-silver-bronze igrača? jer smo svaki lejn silovali ako se ne varam :D

da jesmo haha al svejedno heben play :D

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Kada ova ikonica dolazi na obicne servere?

Stvarno je mocan, a imam RP za trositi,pa cu je kupiti {#}

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Kaj je sad ovo sa Veigar pickovima?U zadnje vrijeme ga viđam dost često i ljudi ne znaju kaj da rade protiv njega,doslovno jedu onaj stun i to je gotovo,svaki put dok ga imam u enemy teamu jednostavno stuna četvoricu ljudi i tu je gg.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Tkalle kaže...

Naravno da nema kad dobiješ loosing laneove 10 gameova zaredom.
Nikakve veze. 

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
16 godina
neaktivan
pandza94 kaže...
Tkalle kaže...

Nikakve veze. 

Nije da sreca nema faktor dok se gleda mali broj gameove, u nekim gameovima ces dobiti bolje igrace, u nekima losije, to ovisi o sreci. E sad al ako gledas na nekih 50 ili 100 gameova u otprilike 50% gameova ces dobiti dobre, u a 50% lose igrace. Rastes onda kad u ovih 50% gdje dobiš lose igrace uspijes iscarryat, odnosno winat game. S tim da sansa da ti dobis lose igrace je 40% jer ti cinis 1/5 svojeg teama s prepostavakom da si ti "dobar" igrac, a protivnici mogu dobiti sve lose igrace.

Evo recimo ja npr sad kad sam se vratio igrati pao sam iz dI 10lp-a u d3 50lp-a vecinom jer sam konstantno dobivo abnormalno lose igrace + radio sam dosta gresaka jer mi je mehanika i gamesense pala nakon mjesecima ne igranja aktivno rankeda. Sad otkad sam opo mozda dobim losiji team na nekih 3-4 game i u nekom vecoj kolicini od 50 gameova dobit cu otprilike pola pola dobrih/losih teamova. Najscesci problem zast nam se cini da dobivamo losije teamove je jer vecina nas ne shvaca koje mi osobno greske radimo zbog kojih nase "dobro" igranje rezultira izgubljenim gameom.

lol [eu]east: cpt z0mbiePL
11 godina
death_zombi kaže...
pandza94 kaže...
Tkalle kaže...

Nikakve veze. 

Nije da sreca nema faktor dok se gleda mali broj gameove, u nekim gameovima ces dobiti bolje igrace, u nekima losije, to ovisi o sreci. E sad al ako gledas na nekih 50 ili 100 gameova u otprilike 50% gameova ces dobiti dobre, u a 50% lose igrace. Rastes onda kad u ovih 50% gdje dobiš lose igrace uspijes iscarryat, odnosno winat game. S tim da sansa da ti dobis lose igrace je 40% jer ti cinis 1/5 svojeg teama s prepostavakom da si ti "dobar" igrac, a protivnici mogu dobiti sve lose igrace.

Evo recimo ja npr sad kad sam se vratio igrati pao sam iz dI 10lp-a u d3 50lp-a vecinom jer sam konstantno dobivo abnormalno lose igrace + radio sam dosta gresaka jer mi je mehanika i gamesense pala nakon mjesecima ne igranja aktivno rankeda. Sad otkad sam opo mozda dobim losiji team na nekih 3-4 game i u nekom vecoj kolicini od 50 gameova dobit cu otprilike pola pola dobrih/losih teamova. Najscesci problem zast nam se cini da dobivamo losije teamove je jer vecina nas ne shvaca koje mi osobno greske radimo zbog kojih nase "dobro" igranje rezultira izgubljenim gameom.

Isto sam ja najjači support i nisi trebao hackati s Corkijem kad smo igrali... -.-

steam: bevis6
16 godina
neaktivan
six_paths_of_pain kaže...

Da mi je samo vidjeti kako reaguju ljudi tvog levela, kad vide mene koji igram premade sa low lvl igračima, malo gore nego silver tbh xd

EUW: iPLAY Murloc
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Inace je skill/sreca 50/50, ali kako ides prema visoj ligi/diviziji sve vise ide sreca, a manje skill.

Igrac kalibra platinuma ili diamonda moze dobit game u bronci i sa 4 feedera u timu, zato sto zna kako odigrati teamfight, a u bronci ljudi ne znaju koristit taj svoj feed.

A onda kad uzmes platinum to se vise ne moze jer nema teoretske da ces sa 4 igraca sa 0/8 dobiti game. Kako ides u visi rang, sve je manje bitan skill (ne kazem da nije bitan, dapace), a sve vise sreca. Nikakav skill u platinumu ne dobija 1 v 5, pogotovo ako je tvoj tim dao 30 killova ili imas 1 afk. Sve je u rukama srece, kakav tim ces dobit, hoces li imat afk-a ili ne.

Evo, bas sad kad pisem ovu poruku igram game gdje je ADC otisao afk jer je jungler uzeo kill kod ganka. Premade toga adc-a je odlucio trollati jer mu je thresh rekao "u should build early armor against Aatrox" i tip odluci feedati.

Ja imam takve srece da kad mi je los dan izgubim npr. 6 od 6 gejmova, a kad mi je dobar dan onda dobijam, ali obavezno moram koji izgubiti, onako 4 od 6. I da, jos malo o sreci, ovaj tjedan sam u 6 ili 7 gejmova imao afk-a. Enemy team jos ni jednom.

To tako gadno boli kad na turniru protiv D1 Yasua imas 3/0 u 15 minuta bez ikakvog jungle presencea i vodis ga za 40 farma, a u soloQ skaces izmedu Plat V i IV. Kad Plat II protiv kojeg dobijes lane ima 4/11 i dobiva free elo, a ti sa 17/4 izgubis game jer apsolutno svaki drugi igrac u timu ima barem 1/9.

I cri evrytiem. {#}

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 13:36 (GamerX9).
Moj PC  
1 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

Potvrđujem ovo.100% istina.Nije da whineamo ali tak je kak čovek veli.Čim se više penješ u SoloQ tim manje ti kao igrač imaš utjecaj na igru.Ako četiri čovjeka fejlaju(ko jučer moj adc s 30cs u 30min i AP runama) a o ostaloj trojici da ne govorim.Jer ljudi iskoriste vaše pogreške i teško je neki comeback napraviti.

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ako imaš takav dobar kda i solidan winrate zašto si onda stuck u tom elou? Zapitaj se{#}. A sa takvim mentalitetom da je sreća bitnija od skilla nije ni čudo da si zapeo u određenoj diviziji.

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
glikoprotein kaže...

Ako imaš takav dobar kda i solidan winrate zašto si onda stuck u tom elou? Zapitaj se{#}. A sa takvim mentalitetom da je sreća bitnija od skilla nije ni čudo da si zapeo u određenoj diviziji.

Posljednja 4 gejma u match historyju danas i jucer je barem jedan afk bio. 4 v 5 se moze dobiti eventualno ako ste jako ahead, ne ako ja imam 3/0/4 na teamscore 7/18...

13 godina
neaktivan
League Of Legends

Ne vjerujem da na temelju iskusta u protekla 4 gejma možeš zaključiti išta o elo sistemu i matchmakingu. Pogledaj bilo koji video od lasthadowa9, on je korean d1 midlaner, bivši coach SHC-a i samsung ozone/blue house member i bit će ti jasno da si ti kriv za svaki lose podjednako kao i svi tvoji teammateovi, a možeš i ostati uzvišene glave bez preuzimanje odgovornosti za izgubljeni match, pa odluči kojim načinom češ lakše napradovati. Ok, ali za ozbiljno, misli ovog lika su izvan našeg planeta.

Moj PC  
1 0 hvala 1
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ako je to sto ja vec mjesec dana nisam vidio AFK-a u enemy teamu, a u svom teamu 5 u zadnja 4 gejma moj skill, a ne (losa) sreca, onda stvarno ne znam...

EDIT: Sto sam krivo napravio, da drugi put mogu ovo kerijati? :) 8/0 u lejnu taktika ne pali, nesto drugo mozda?

Jucer sam bio u promo za Plat III.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 15:51 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Ako je to sto ja vec mjesec dana nisam vidio AFK-a u enemy teamu, a u svom teamu 5 u zadnja 4 gejma moj skill, a ne (losa) sreca, onda stvarno ne znam...

EDIT: Sto sam krivo napravio, da drugi put mogu ovo kerijati? :) 8/0 u lejnu taktika ne pali, nesto drugo mozda?

Jucer sam bio u promo za Plat III.

Roam? 8 killova na jadnom midu ti ništa ne znači. Mogao si uredno gankati bot 2-3 puta i spriječiti mf da se tako nafida.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 16:21 (BannedOnThisForum).
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Imao sam 2/0 i na botu pokupio triple, pa onda jos par killova na midu, ali MF nije bila problem jer sam ju nukao. Problem je bio WW. Nego, glikoprotein je jungler pa mi on moze objasnit sto sam ovdje krivo napravio. :)

Nije da placem, nego hocu pokazati ovim LCS igracima da nema skill tu veze s kur*em, nego samo sreca i igraci s kojima te spoji. Ni Meteos ne bi mogao tu nista napraviti kad Akali ima 0/3, a jos nije ni level 2. Top je 0/2 na 3. levelu, a bot oboje 0/1. Ne mozes dobit game kao jungler ako ti sva 3 lanea gadno gube...

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 16:40 (GamerX9).
Moj PC  
0 3 hvala 0
14 godina
neaktivan

Carriam na Teru pa te nemogu iskerriat na LoLu više. {#}

Eh nema qq-a smo rekli, makar ovo i nije neki pre, pre velik qq kakvih je bilo.

Btw, jeste za koji bug game? EUNE

5 AJMOOOOOOOOOO
xf:topnik15,EUNE :Cpt DANEvious
Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 18:23 (Tkalle).
16 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Imao sam 2/0 i na botu pokupio triple, pa onda jos par killova na midu, ali MF nije bila problem jer sam ju nukao. Problem je bio WW. Nego, glikoprotein je jungler pa mi on moze objasnit sto sam ovdje krivo napravio. :)

Nije da placem, nego hocu pokazati ovim LCS igracima da nema skill tu veze s kur*em, nego samo sreca i igraci s kojima te spoji. Ni Meteos ne bi mogao tu nista napraviti kad Akali ima 0/3, a jos nije ni level 2. Top je 0/2 na 3. levelu, a bot oboje 0/1. Ne mozes dobit game kao jungler ako ti sva 3 lanea gadno gube...

Quicksilver sash? Skloni WW-ov ult sa tebe, i free si da nukaš.

13 godina
neaktivan
GamerX9 kaže...

Eve nije tako dobar snowballing champion, pogotovo je slaba u late gameu, pretpostavljam da si ju firstpickao i oni su to iskoristili tako da su pickali tanky junglera sa dobrim sustainom koji te može spriječiti u svakom ganku ako je pametan. Nikad nemoj firstpickat junglera koji može biti viable jedino u određenim teamcompovima jer na taj način u soloq-u forsiraš svoj team da se prilagođava tebi a to rijetko kad uspije. Zato pickaj tier 1 junglere sa dobrim snowballom ,koji su prirodno tanky i imaju dobar cc, meni odgovaraju j4, wukong, khazix, elise, vi (totalno broken champ) kojih sam se naigrao ove sezone pa znam da svaki od njih može 1v1 evelynn. Sa eve trebaš znati napraviti 1 ili 2 dobra early ganka na lejnu koji može dobro snowballati i uvijek pokušaj ostaviti kill lejneru. Isto tako eve jako slabo counterjungla protiv tier 1 junglera, tako da bih ja pomalo krivio onoga koji je firstpickao junglera kojega je lako counterati, bez dobrog cc, loš teamfighter. A tu je i build, makar nije da bi nešto promijenio ishod budući da su vas stompali u svakom pogledu, definitivno si trebao rushati hexdrinker+ninja tabi jer se armor i mr dobro slaže s bunus hp-om kojeg dobiš od ultimata.

Poruka je uređivana zadnji put pet 18.7.2014 19:53 (glikoprotein).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice