League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.497.313
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
12 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
BannedOnThisForum kaže...
exorc1st kaže...

Pa ja vise ovo ne mogu da vjerujem,svaki apsolutno svaki mec odigram na vrhunskom nivou, nikad nemam negativni score, svaki lane dobiven i opet nekako izgubim...vise sam i zaboravio kako izgleda onaj screen kada prikaze victory {#}

od zadnjih 20 normala mozda sam 5 pobjedio..ovo je neka kletva

edit:barem vise ne rejdzam..{#} samo sam razocaran

A đe posljednji šapat? {#}

to sam tek sada shvatio da nisam imao, ma ne igram cesto adc i ovo mi je prvi put Caitlyn, nije losa mozda i kupim..{#}

15 godina
neaktivan
League Of Legends

Ovi hiemer je tako op da ne vjerujem, lik nas je 1v5 razvalio, mi ubijemo cijeli njihov tim dodje hiemer i smije nam se u facu dok nas kolje.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Jonja kaže...

Ovi hiemer je tako op da ne vjerujem, lik nas je 1v5 razvalio, mi ubijemo cijeli njihov tim dodje hiemer i smije nam se u facu dok nas kolje.

Ja kad vidim heimera kao enemya znam da njega sigurno necu gankat. Trokut formacija turreta i zhonya je cudo.

13 godina
neaktivan
League Of Legends

hiemer uopce nije op , ne vidim razlog zasto ga svi velicate ,kao da je ''bog'' jednostavno uzmem bilo koji   champion koji je sada ''in'' i on je gotov.. od  le blanc pa sve do gragas,pa  cak i lulu.Ja ga sigurno nisam vidio da ga itko pick u cham. selectu barem mjesec dana :D

eune : Flaeryy

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Super flaeryy kaže...

hiemer uopce nije op , ne vidim razlog zasto ga svi velicate ,kao da je ''bog'' jednostavno uzmem bilo koji   champion koji je sada ''in'' i on je gotov.. od  le blanc pa sve do gragas,pa  cak i lulu.Ja ga sigurno nisam vidio da ga itko pick u cham. selectu barem mjesec dana :D

"Op" je kad je jungler gank u pitanju. Prosto ga je nemoguće gankati bez žrtvi zbog triangle turreta....

EUW: iPLAY Murloc
15 godina
neaktivan
League Of Legends

/muteall

Jako dobra komanda. 

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Moj PC  
7 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

S heimerom prakticki posložis turrete odeš afk i nakon 15 min. krece silovanje do nexusa :). (idealan za lvlupanje smurf accounta), ja sam na westu 26 winstreak imao, bilo support mid top sve rasturaju turreti.

Jako dobar champion  za  team pushanje i objective.

Našao sam zanimljiv trik smite steal. Nisam ni znao da jax, lee, zac... to mogu :D

Moj PC  
0 1 hvala 1
13 godina
neaktivan
Bubabug kaže...

S heimerom prakticki posložis turrete odeš afk i nakon 15 min. krece silovanje do nexusa :). (idealan za lvlupanje smurf accounta), ja sam na westu 26 winstreak imao, bilo support mid top sve rasturaju turreti.

Jako dobar champion  za  team pushanje i objective.

Našao sam zanimljiv trik smite steal. Nisam ni znao da jax, lee, zac... to mogu :D

Yeap, radio sam to s Zacom otkad je izašao .)

13 godina
neaktivan
League Of Legends

jel ima netko na westu da me carry do silvera,jer očito sam nemogu??

EUW:cantonaking

0 1 hvala 0
16 godina
Ivicahor21 kaže...

Znači onda nisi za više divizije od bronce. Ostani tamo dok se ne poboljšaš.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
14 godina
Ivicahor21 kaže...

Igraj normale, kupuj champione i rune, uči što više laneova i championa i u roku od mjesec dana ćeš se moć sam izvući. :)

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
13 godina
neaktivan

ma igram ja dosta dugo,imam sve rune,35-6 champa,i naravno kako to ide,ja bih rekao da sam bolji od bronze,jer stvarno jako rijetko izgubim lane,i romam i sve ali đabe,ali jednostavno očito sam nemgu izaći :(

EUW:cantonaking
13 godina
neaktivan
Ivicahor21 kaže...

ma igram ja dosta dugo,imam sve rune,35-6 champa,i naravno kako to ide,ja bih rekao da sam bolji od bronze,jer stvarno jako rijetko izgubim lane,i romam i sve ali đabe,ali jednostavno očito sam nemgu izaći :(

Onda nisi dovoljno dobar.

14 godina
Ivicahor21 kaže...

35-6 champova je relativno malo.

Ja imam 57 championa a i dalje više igram Normale nego Ranked, čisto da skupim još par ovih jačih championa i da sve izvježbam i vidim što mi najbolje ide.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
16 godina

Onda uzmi heroje s kojima sam možeš kerijat game-ove u bronci i silveru. Tipa Akali, Khazix .... Razvališ svoj lane, nafidaš se i onda radiš nered po mapi.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
15 godina
neaktivan
League Of Legends

Najlaksi put do visih divizija vam je putem igranja jednog te istog champa, meni to ubije pojam igre, al ako vam je toliko bitno da dodjete do gold, platine i diamonda samo derite npr. Riven i to je to.

LoL acc THCJoshi
Moj PC  
2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...
Ivicahor21 kaže...

Ja imam 57 championa a i dalje više igram Normale nego Ranked, čisto da skupim još par ovih jačih championa i da sve izvježbam i vidim što mi najbolje ide.

Ne kužim te. Ne možeš sve izvježbati, to nikada ne ide tako. Ja imam 70-80tak champova, i u D4 sam trenutačno, pa igram cca 10 do 15 champova, s time da forsiram određenih 5.

14 godina
X-Plosiv kaže...
Tomek.Klc kaže...
Ivicahor21 kaže...

Ne kužim te. Ne možeš sve izvježbati, to nikada ne ide tako. Ja imam 70-80tak champova, i u D4 sam trenutačno, pa igram cca 10 do 15 champova, s time da forsiram određenih 5.

Mislim izvježbat sve laneove.

Za top trenutno igram Munda, Riven, po potrebi Nasus, za mid LeBlanc, Kata, Orianna, za adc Sivir, Cait, Vayne, itd itd.

I uvijek vježbam nove champione i gledam jel mi leže kad ih kupim.

12 godina
neaktivan
X-Plosiv kaže...
Tomek.Klc kaže...
Ivicahor21 kaže...

Pod time misli Orianna or feed. {#}

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
17 godina
neaktivan
League Of Legends

Dal se kome desilo da je neko vrijem bio 99% last pick na rankedu iako ima ogroman mmr, evo recimo, ja sam gold 3 a igram stalno sa barem po 2 plata u mom i enemy timu, nekad i po 3-4, uglavnom ja sam u gejmu skoro uvijek najniži gold. I sad promo za gold 2 svaki put izgubim jer nemogu dobit nikako mid jer sam stalno last pick, malo frustrira to sve s obzirom da imam promo za gold 2 a uvijek platinumi, cak je uletio i diamond, i jos k tome moram supportat jer sam last pick, meni je super igrat supporta ne zalim se... al evo danas igrao promo u oba 2 gejma lik ide heimer mid neda meni mid, i svaki put heimer mid je bio feeder, katastrofa

LoLEUNE main: matija1991, smurf: nameless1991
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 15:54 (Jari).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Jari kaže...

Dal se kome desilo da je neko vrijem bio 99% last pick na rankedu iako ima ogroman mmr, evo recimo, ja sam gold 3 a igram stalno sa barem po 2 plata u mom i enemy timu, nekad i po 3-4, uglavnom ja sam u gejmu skoro uvijek najniži gold. I sad promo za gold 2 svaki put izgubim jer nemogu dobit nikako mid jer sam stalno last pick, malo frustrira to sve s obzirom da imam promo za gold 2 a uvijek platinumi, cak je uletio i diamond, i jos k tome moram supportat jer sam last pick, meni je super igrat supporta ne zalim se... al evo danas igrao promo u oba 2 gejma lik ide heimer mid neda meni mid, i svaki put heimer mid je bio feeder, katastrofa

Kolko ja znam, sad je redoslijed pickanja random, osim ako to nisu sjebali od novog patcha...

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
12 godina
neaktivan
League Of Legends

moze preporuka nekog heroja za kupiti da naucim igrati pa da pokusam izaci iz bronze? {#}

ovo su mi trenutno favoriti, ali ako ima neko bolji slobodno recite..

2 Yasuo
14 Kha'zix
1 Riven

0 0 hvala 0
12 godina
exorc1st kaže...

moze preporuka nekog heroja za kupiti da naucim igrati pa da pokusam izaci iz bronze? {#}

Najbolji savjet koji ti mogu dat za izać iz bronce je samo mučat i ne nervirat se.

Ja san igra jedno 2 godine u bronci, ima 2 miseca san uspija izać, sad san gold3

12 godina
neaktivan
Neznalica121212 kaže...
exorc1st kaže...

Najbolji savjet koji ti mogu dat za izać iz bronce je samo mučat i ne nervirat se.

Ja san igra jedno 2 godine u bronci, ima 2 miseca san uspija izać, sad san gold3

mučat ? objasni..

16 godina
neaktivan
exorc1st kaže...
Neznalica121212 kaže...
exorc1st kaže...

mučat ? objasni..

Šutiti, ne svađati se s drugima

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
17 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Kolko ja znam, sad je redoslijed pickanja random, osim ako to nisu sjebali od novog patcha...

E da na to sam zaboravio da su uveli, ako je to njima random onda je to neka nova definicija randoma...

LoLEUNE main: matija1991, smurf: nameless1991
12 godina
neaktivan
League Of Legends

pa ne mogu da vjerujem ponovo sam izgubio...pa ovo stvarno nije humano..15 meceva nisam pobjedio samo na botove dobijem win

kako je ovo moguce ? zar sam vec u elo hellu ?

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo preporuka za sve pocetnike i oni koji bi htjeli utvrdit gradivo :)

Kad imate viska slobodnog vremena  pogledajte par lekcija traje malo duze ali isplati se pogledati svaki video

Zahvaljujem osobi koja mi je to poslala {#}

exorc1st kaže...

pa ne mogu da vjerujem ponovo sam izgubio...pa ovo stvarno nije humano..15 meceva nisam pobjedio samo na botove dobijem win

Tebi bi dobro doslo gledanje svih epizoda :D od 1 do zadnje minute :D
www.kireaki.com
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.3.2014 18:31 (Ahriiiii).
Moj PC  
4 0 hvala 0
15 godina
exorc1st kaže...

Ajmo ovako kaj vidim na prvu: Farma ti je jbno ocajna, cak i protiv botova, pod hitno trebas to popravit, buildovi su ti losi, rune i masteriesi isto nisu bas dobri..

Znaci gledaj guide na lolkingu za buildove, matchupove i rune/masteriese, vjezbaj farmanje, nauci pratit mapu, wardaj, nauci igrat 2 champa za svaku poziciju, jos malo vjezbaj farmanje, kad udes u game /mute all i nakraju nauci farmat i wardaj..

Sto sam Boze tako proklet, jucer lag, danas opet.. // R.I.P. EP LoL/WoT/PoE nick: Strongtoni
12 godina
neaktivan
Don Strongtoni kaže...
exorc1st kaže...

Ajmo ovako kaj vidim na prvu: Farma ti je jbno ocajna, cak i protiv botova, pod hitno trebas to popravit, buildovi su ti losi, rune i masteriesi isto nisu bas dobri..

Znaci gledaj guide na lolkingu za buildove, matchupove i rune/masteriese, vjezbaj farmanje, nauci pratit mapu, wardaj, nauci igrat 2 champa za svaku poziciju, jos malo vjezbaj farmanje, kad udes u game /mute all i nakraju nauci farmat i wardaj..

Toliko savjeta je vec dobio da je mogao lako biti i gold samo da poslusa :D  dok on sam ne skuzi da grijesi uzalud objasnjavanje ako ne vidi svoje pogreske ne moze ih ni ispravit jer on misli da je sve ok ia da su drugi losi

... nekad sam i ja tako mislila da mogu sve i svasta dok nisam skuzila da ja sam ta koja grijesi i probala ispravit to... grijesim i sad nitko nije savrsen ali vidim po sebi da napredujem, dogode se gameovi u kojima ispadnem noob kakvog nema ni u bronze a ponekad odigram game savrseno iako sam ja sam sebi najveci kriticar :D  

www.kireaki.com
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice