League of Legends izdvojena tema

poruka: 48.990
|
čitano: 6.497.283
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
11 godina
neaktivan
League Of Legends
Nekoc imadoh 2-0 u promotionu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Eto kakav ja tim dobijem kad dođem u promotion matcheve, i ovako svaki put...{#}

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: League Of Legends
Winchester01 kaže...

Eto kakav ja tim dobijem kad dođem u promotion matcheve, i ovako svaki put...{#}

A sto, ti si samo bjezao od fightova sa W, to te cini istim ko i oni s ozbirom da ni ti nisi nista posebno napravio.

LoL acc THCJoshi
12 godina
neaktivan
League Of Legends

#goingfordiamond {#}

EDIT: Bas skuzio, u svakom promo gameu sam igrao protiv Blitzcrank supporta. xD

Samozadovoljstvo uništava perfekciju.
Poruka je uređivana zadnji put ned 16.3.2014 17:56 (GamerX9).
Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan
Jonja kaže...
Winchester01 kaže...

A sto, ti si samo bjezao od fightova sa W, to te cini istim ko i oni s ozbirom da ni ti nisi nista posebno napravio.

Ne, nije ni bilo poštenih fightova, moj tim vjerojatno nikad nije ni čuo za izraz teamfight. A kasnije i nemaš nekog izbora kad te dođe napadati protivnik sa 10 killova u 15 minuta. Ovi moji su samo čekali dvadesetu minutu da predaju, jedan je već nakon 5 minuta igre govorio surrender. Jungler nikoga nije ganka cijelu partiju, zapravo nije reka ni rič cijelu partiju, ko neki bot. U laneu nisan moga ništa jer san ima Rammusa (?!) za supporta koji nije činio ništa.

Čudo kako na ovom forumu uvik postoji netko tko će optužiti ovog što se žali da je on kriv za poraz.

16 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...
Jonja kaže...
Winchester01 kaže...

Čudo kako na ovom forumu uvik postoji netko tko će optužiti ovog što se žali da je on kriv za poraz.

Hm, pa što bi te trebali tapšat po ramenu? Da bi se poboljšao kao igrač, trebaš gledat na svoje greške, hebeš tuđe, neće ti one pomoć da si digneš ELO. Mi samo nastojimo ukazati na greške, a ti, kao i svi ostali možete prihvatiti savjete ili ih odbaciti. Pa valjda forum služi da bi podijelili iskustva s drugima i da si međusobno pomognemo, a ovakav tip postova "Moj tim svaki put zas*ere dok ja imam 20/0 i nikad nemogu kerijat" u zadnje vrijeme sve češće i češće čitam. Svatko od nas je imao iskustva s lošim i toxic igračima, ali upamtite: ovo je 5v5 igra i uvijek je veča šansa da su rejđeri i fideri u tuđem timu ( 9/10 "fidera" zapravo ne fida namjerno, jednostavno ih iskempaju, outplayaju ili su sami krivi ako izgube liniju, ali ljudi uvijek moraju naći krivca u drugome jer su oni sami savršeni ), osim naravno ako sami niste ti ( što je vrlo često i slučaj )

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
12 godina
neaktivan
League Of Legends

u champion selectu su mi se smijali sto sam pickovao Ashe na njihovu Sivir...{#}

1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends

Insec OP.

Moj PC  
2 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

replica OP {#}{#}

2 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Blizek kaže...
Winchester01 kaže...
Jonja kaže...
Winchester01 kaže...

Hm, pa što bi te trebali tapšat po ramenu? Da bi se poboljšao kao igrač, trebaš gledat na svoje greške, hebeš tuđe, neće ti one pomoć da si digneš ELO. Mi samo nastojimo ukazati na greške, a ti, kao i svi ostali možete prihvatiti savjete ili ih odbaciti. Pa valjda forum služi da bi podijelili iskustva s drugima i da si međusobno pomognemo, a ovakav tip postova "Moj tim svaki put zas*ere dok ja imam 20/0 i nikad nemogu kerijat" u zadnje vrijeme sve češće i češće čitam. Svatko od nas je imao iskustva s lošim i toxic igračima, ali upamtite: ovo je 5v5 igra i uvijek je veča šansa da su rejđeri i fideri u tuđem timu ( 9/10 "fidera" zapravo ne fida namjerno, jednostavno ih iskempaju, outplayaju ili su sami krivi ako izgube liniju, ali ljudi uvijek moraju naći krivca u drugome jer su oni sami savršeni ), osim naravno ako sami niste ti ( što je vrlo često i slučaj )

Pa dobro, onda reci što sam ja triba napraviti u ovoj partiji kad sam napravio toliko "grešaka"?

16 godina
neaktivan
Winchester01 kaže...
Blizek kaže...
Winchester01 kaže...
Jonja kaže...
Winchester01 kaže...

Pa dobro, onda reci što sam ja triba napraviti u ovoj partiji kad sam napravio toliko "grešaka"?

Prvo trebaš promijenit attitude, a drugo poboljšat farmu.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Evo napokon pao u Silver 4.

Tako me iziviralo sve da mi je bas drago,jer kad padnem u Broncu,moci cu se jos vise smijat.

mmr mi se odavno spustio na Silver 4-Bronze 2.

Upadne mi ekipa iz Bronce 1 i rade focus na full tank Nasusa.

I jedan od glavnih iz bronce prvo ide full ad Garen,a na kraju sve prodao i isao tanky Garen.

Isao u junglu,sa Garenom "jer je imo skin!".{#}

Zadnji game,full focus na fizza koji bi pri kraju korisito Zonju i na kraju pobjegao sa onim skakanjem il sto vec.

Jedno 5-6 puta to napravio(18-2-5 na kraju score){#}

U timu:bugari x2,grk i jos neki idiot koji je fedao sa Akali.

Sad imam 75 bodova,ali nadam se da cu i to spusit!{#}

Prestanite stavljati zarez,tamo gdje je odavno trebala biti tocka!
Moj PC  
0 3 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Blizek to će se teško promijeniti. Većina igrača je bronze-silver, a misle da pripadaju u challenger. Previše puta smo pokušali pomoći, pa nitko nije slušao. A ekipa koja se popela visoko u ranked manje posta ovdje, a više igra zajedno u igri..

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
League Of Legends
"Deep into that darkness peering, long I stood there, wondering, fearing, doubting, dreaming dreams no mortal ever dared to dream before."
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Napokon Rumble rework {#}

Sto sam Boze tako proklet, jucer lag, danas opet.. // R.I.P. EP LoL/WoT/PoE nick: Strongtoni
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Ako nekom ne zeli uci u client, pisite thereisnourflevel kad otvorite lol i onda bi trebalo raditi.

EDIT: Ako netko zna nacin kako doci do glikoproteina/h3lhunter v2 neka ga proba kontaktirati jer se nigdje ne javlja a trebali bi igrati CLL.

Poruka je uređivana zadnji put pon 17.3.2014 21:06 (GamerX9).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Da, utipkajte "thereisnourflevel" bilo gdje na clientu i trebalo bi vam ući, ja sam imao isti problem i proradilo mi je nakon tog.

Paragon

0 0 hvala 0
16 godina
League Of Legends

Patch notes 4.4

http://euw.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/patch/patch-44-notes

Šta rade više s tim Skarnerom bože dragi. Njemu treba novi rework. Mogu oni povećavat širinu slowa i smanjivat mane, kad ga nitko u ovakvom stanju neće igrat.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Poruka je uređivana zadnji put pon 17.3.2014 21:44 (AmonZero).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Patch notes 4.4

http://euw.leagueoflegends.com/en/news/game-updates/patch/patch-44-notes

Šta rade više s tim Skarnerom bože dragi. Njemu treba novi rework. Mogu oni povećavat širinu slowa i smanjivat mane, kad ga nitko u ovakvom stanju neće igrat.

Al dunno, svejedno je mnogo jak :D nedavno sam igrao protiv jednog lika i sasvim je bio tanky iritantan pun dmga :D

LoL West : KeiichiAssassin ; Nordic: ExpNinja
15 godina
League Of Legends

jel to mozda kao neki zesci buff na Kog-u? Ovaj Q sada ima zesci range.

Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
League Of Legends
Krenuo danas mainati urgota, iznenadio sam se koliko je zapravo jak, ali nema nikakvog escapea, sto ga i dovodi u takvu situaciju gdje jest...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Gam3r kaže...

jel to mozda kao neki zesci buff na Kog-u? Ovaj Q sada ima zesci range.

Više na to gledaj kao na Corkijev Q zbog kojeg su ga jednostavno prestali igrati...

Fuck me I'm famous.
14 godina
neaktivan
weedeveryday420 kaže...
Krenuo danas mainati urgota, iznenadio sam se koliko je zapravo jak, ali nema nikakvog escapea, sto ga i dovodi u takvu situaciju gdje jest.
Neka ti support bude Thresh... Easy escape, easy kills...
12 godina
neaktivan
League Of Legends

ovaj novi font teksta kada pise ono double kill itd. je stvarno uzasan

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Prosli cetvrtak pala prva, sad vec i druga {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
League Of Legends

Jel se samo meni čini ili Kassadin nije uopće toliko tragično nerfan ?

Mislim, nije da ga se mora uvijek banat, ali je i dalje po meni jedan od God Tier middera.

7 Times World Champion - 155 Podiums - 68 Pole Positions - 91 Wins | Goodbye and thank you for everything Michael
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2014 19:47 (Tomek.Klc).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
League Of Legends

Overnerfan je...

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Tomek.Klc kaže...

Jel se samo meni čini ili Kassadin nije uopće toliko tragično nerfan ?

Mislim, nije da ga se mora uvijek banat, ali je i dalje po meni jedan od God Tier middera.

Ma tragično je nerfan... Najviše zbog nenormalnog base dmg-a na spellovima i removanja silence-a sa q. Ali što se moralo, moralo se

EUW: iPLAY Murloc
12 godina
neaktivan
League Of Legends

Pa ja vise ovo ne mogu da vjerujem,svaki apsolutno svaki mec odigram na vrhunskom nivou, nikad nemam negativni score, svaki lane dobiven i opet nekako izgubim...vise sam i zaboravio kako izgleda onaj screen kada prikaze victory {#}

od zadnjih 20 normala mozda sam 5 pobjedio..ovo je neka kletva

edit:barem vise ne rejdzam..{#} samo sam razocaran

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.3.2014 21:11 (exorc1st).

0 3 hvala 0
16 godina
neaktivan
exorc1st kaže...

Pa ja vise ovo ne mogu da vjerujem,svaki apsolutno svaki mec odigram na vrhunskom nivou, nikad nemam negativni score, svaki lane dobiven i opet nekako izgubim...vise sam i zaboravio kako izgleda onaj screen kada prikaze victory {#}

od zadnjih 20 normala mozda sam 5 pobjedio..ovo je neka kletva

edit:barem vise ne rejdzam..{#} samo sam razocaran

A đe posljednji šapat? {#}

EUW: iPLAY Murloc
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: LoL Nickovi (da se ekipa lakše skupi)
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice