Hearthstone: Heroes of Warcraft

poruka: 5.827
|
čitano: 661.409
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Hearthstone: Heroes of Warcraft
Rocinante2112 kaže...

ok ,neznas protiv kakvog dcka igras nakon 3 reda.

nothing to do here.

ja govorim za muligan(znači koje 3-4 karte češ zadržati u ruci prije starta a koje izbaciti) mutavac {#}... ČITAJ sa razumjevanjem. Očito da znam da nije mid range hunter ako prvu rundu odigra lepper gnoma, očito da je handlock ako ne odigra miniona u prve 3 runde i lifetapa... 

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 16:33 (acca).
13 godina

onda ja neznam citat s razumijevanjem ? ne razumijem. 2x sam rekao da u prva 3 poteza igre skuzis kakav deck je posrijedi.

rekao sam da cak i u slucaju da je loše povukao,tj. da nije povukao idealni hend i da moguce nije nista odigrao prvi i drugi krug ,i dalje znas protiv ceg igras.

sve piše. treba čitat.

ne dijelim inace TD,ali morao sam. sori.

PARDON.3x sam rekao.

:D

Poruka je uređivana zadnji put sri 23.4.2014 16:36 (Rocinante2112).
15 godina

Daj se dodajte i odigrajte duel i poštedite nas prepucavanja pa si na prvom krugu gledajte koje deckove igrajte i čitajte cijele deckove na temelju par karata.{#}

NiramX kaže... Tko se na četvorku opek'o i na peticu puše.
Moj PC  
2 0 hvala 1
13 godina

neigram hs vec mjesec dana.

nit mi se da.  odigram svaka 3 dana kad rijesim questove ako se sjetim arenu i to je to.

osim toga,fulali ste poantu. nije epenis ovdje u pitanju vec cista logika. metagame je takav,i card pool je mali. kao što su svi i rekli,od rana 8-7 pa nadolje susrecu se uglavnom slicni ako ne i isti deckovi,s izuzetkom u i tamo. dakle od 10 igara,recimo 6 komada ce bit neki zoo ili hunter,ostala 4 ce bit kontrole.

samo se treba prilagodit tome i to je to. ima recimo finih druid kvazi kontrola gdje hunter moze plakat,warlock takodjer...treba iskoristit cinjenicu šta svi igraju isto. a pol igre dobivene je procitat što protivnik planira tj. radi.

a ovima što dijele tdove. pusa.

16 godina

Evo nakon jucerašnje kalvarije sam dobio nešto za utjehu :D.   

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina

Jbt danas nakon 100godina dobim jos jedan legendary kad ono king krush :S

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
16 godina

Zadnji play {#}

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
AmonZero kaže...

Zadnji play {#}

{#}{#}{#}
Bolesno totalno :D
Ne znam šta je gluplje, ovaj protivnik ili ovaj lik koji je preda prije nego šta se odigrala karta uopće :D

17 godina

Pa predo se kad je mislio da ce leroya uzet, niko ne ocekuje da neko bude ovak glup.

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ]
13 godina

ahahahahhaha ovo na kraju :D

ali i prvi s van queefom je prejako bilo

17 godina

kako ga je druid s naturalize rjesio XD

Nope.avi XD

Linux, Arch Linux. Dvorak keyboard layout.
Poruka je uređivana zadnji put čet 24.4.2014 23:11 (Ante).
15 godina
neaktivan
Ante kaže...

kako ga je druid s naturalize rjesio XD

Nope.avi XD

Ajme još se oporavljam od tog videa hahaha

Inače taj potez je vrhunski odigran, samo te trebaju po*rat karte onako :D

17 godina

Jel ko probo ovo?

http://hearthstonetracker.com/

Ja sad malo testiram da vidim kak stojim

I ovo

http://www.weaz.de/hsdc/

najvise zbog arene, za ranked deck znam sve napamet al u areni se znam iznenadit kad nesto izvucem, jos pise i postotak za izvuci svaku kartu

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.4.2014 4:04 (R4zOR229).
12 godina
neaktivan

za taj hdsc programčić trazi mi nekakvu ferziju .NET frameworka što je to i moze pomoc?

EUW: AlcoholicManiac

0 1 hvala 0
16 godina
AlcoholicZile kaže...

za taj hdsc programčić trazi mi nekakvu ferziju .NET frameworka što je to i moze pomoc?

googlaj

17 godina
AlcoholicZile kaže...

Pa instaliraj ako oces to. Makar mislim da bi trebo imat sa win7 il se meni instalirala zadnja verzija sa visual studiom pojma nemam.

16 godina

SUper ovaj hsdc.

Napravio deck s kartama koje danas koristi 80% igrača u rankedu (warlock i hunter) i samo ih lijepo eliminiram kad ih ovi iskoriste i tako pratim šta im je ostalo.

Battle tag (HS): dermonis#2530 LOL EUNE: slinA
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
R4zOR229 kaže...

Jel ko probo ovo?

http://hearthstonetracker.com/

Ja sad malo testiram da vidim kak stojim

I ovo

http://www.weaz.de/hsdc/

najvise zbog arene, za ranked deck znam sve napamet al u areni se znam iznenadit kad nesto izvucem, jos pise i postotak za izvuci svaku kartu

Prvi još ajde, ali drugi, moraš sam klikat na karte koje si izvukao jel?

17 godina

Da, imas nekih koji sami kuze al mislim da krse TOS pa mozes ban dobit.

17 godina
neaktivan

Riješavam daily (2 wins mage/roque) i pjevušim u sebi "You face Jaraxxus" kad mi naleti ovaj lik {#}

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
protjeran
dark_wizz kaže...

Riješavam daily (2 wins mage/roque) i pjevušim u sebi "You face Jaraxxus" kad mi naleti ovaj lik {#}

Jučer baš genijalac mi baci Soulfire, i discarda Jaraxxusa, plakao sam od sreće.

17 godina
13 godina
neaktivan

Nemogu vjerovat kako je igra dobra , danas sam je prvi put zaigrao i igra je nesto najjbolje :))) 
Jedva je cekam na android mobitelima i tabletima  

Suba
Moj PC  
0 2 hvala 0
15 godina

Trenutno na 8-2 win streaku.

Ragnaros the firelord, neću više ništa reći.

Koliko je lakše kad te draft pomazi i da ti tako moćan card.

edit:

9-3 završio, što je za njuba poput mene super.

pack je okej, cairne :)

napokon bolji pack nego smeće inače.

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.4.2014 16:00 (fila2208).
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina

reynad for teh win

Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Pozdrav ljudi, evo prije 3 dana sam počeo igrat Heartstone, nikad prije nisam igrao ovakve kartaške igre pa sam veliki početnik. Došao sam do 20. ranka ( makar je to lagano jer ne padaš ispod), igram zasad magea i evo sad sam nanizao 8 pobjeda zaredom ( 3 u casual, 5 u rankedu ) {#}. Imate li neke posebne savjete za početnike ili neke trikove xD? Ja sam si sastavio deck da imam većinom manje do srednje jake minione ( 2-5 mane ) + mageovi spelovi, gledo sam neke guideove i crafto si lijepe karte i polako se učim.

Warbringer007 ( EUNE ), zasad ( EUW ) te moj brat Chomet ( EUNE ) BOSEVI FTW!

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Blizek kaže...

Pozdrav ljudi, evo prije 3 dana sam počeo igrat Heartstone, nikad prije nisam igrao ovakve kartaške igre pa sam veliki početnik. Došao sam do 20. ranka ( makar je to lagano jer ne padaš ispod), igram zasad magea i evo sad sam nanizao 8 pobjeda zaredom ( 3 u casual, 5 u rankedu ) {#}. Imate li neke posebne savjete za početnike ili neke trikove xD? Ja sam si sastavio deck da imam većinom manje do srednje jake minione ( 2-5 mane ) + mageovi spelovi, gledo sam neke guideove i crafto si lijepe karte i polako se učim.

Trikova baš i nema, ali ima savjeta. Odi na LINK i pogledaj si deckove malo, pročitaj komentare i eventualne zamjene karata u decku boljima jednom kad ih dobiješ ili craftaš. Obavezno otključaj i ostale heroje jer ćeš dobit 100g, onda izlevelaj sve te heroje do lvl10 (neće ti dugo trebat) i dobiješ jedan pack kao nagradu. Kad si se već malo ušemio i skužiš koja ti klasa najviše odgovara odi i pobijedi sve heroje na expert jer ćeš dobit još 100g. Ako imaš nekoga s iPad-om odigraj i jednu partiju s iPad-a jer ćeš dobit još jedan free pack za to. I treniraj, što više, nakon nekog vremena ćeš već skužit po prve 3 karte koji deck igra protivnik i kako ga pobijedit. Nema tu neke filozofije.

Die Slawen haben uns besiegt. Sie haben unser Land, unsere Nation, unsere Ideologie zerschlagen... Das bedeutet sie sind eine arische Rasse und sie werden diese Welt in die Knie zwingen...
17 godina
neaktivan

Dal je isplativije kupovati deck ili ići na arenu pa po mogućnosti osvojiti i nešto više (pod pretpostavkom da pobjedim bar 2 runde)?

Za casual igranje, dodajte me na: Ultion#2715

https://www.facebook.com/pages/Filip-Radulovi%C4%87/504432012929374

0 0 hvala 0
13 godina

ako znas sto radis arene su najbolje za brzo skupljanje packova.

mozes non stop vrtit gold za arenu + dobivas stalno pack iz toga. al moras bit iznad 6-7 winova za to

15 godina
neaktivan
Creative kaže...

Dal je isplativije kupovati deck ili ići na arenu pa po mogućnosti osvojiti i nešto više (pod pretpostavkom da pobjedim bar 2 runde)?

Za casual igranje, dodajte me na: Ultion#2715

Ako znas igrat ides arenu, a ako neznas opet ides arenu da naucit igrat arenu tako da poslije mozes farmat karte. A ako si causal igrac i ne da ti se igrat arena onda uzmes pack.

LoL acc THCJoshi
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice