Call of Duty: Modern Warfare 2

poruka: 14.368
|
čitano: 2.103.150
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
15 godina
neaktivan
RE: Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2
luckyluke kaže...

ovi svi videi s youtubea izgledaju upravo fascinantno.cak bolje od cetvorke.jel ce bit demoa od mw2 i dal ima na youtubeu jos nekih gameplay footagea ali da nisu na snijegu i ledu znaci negjde na Bliskom istoku ili bilogdje drugdje???

mislim da jos ne
16 godina
neaktivan
Adisuki kaže...
Mauro kaže...
razer1911 kaže...

sad meni nest nije jasno kad igra dolazi u europu mislim u hrvatsku i to 11.10.izlazi al di kak dje ak je istina ko sto kazu da je mjesec dana kasnije stize u europu mislim da bi bilo jadno jel bi se sa piratima igra unistila  zelim odma original cim izade

Ja se nadam da ce biti barem preko Steama odmah isti dan kada bude launch ako bas ne bude dostupan kod nas
 Zar bi stvarno lopovima dao 60eura?
 Šta je MW2 60eura?
add me xfire >>> razvaljot add me steam>>razvaljot
16 godina
disco brew kaže...
Adisuki kaže...
 Šta je MW2 60eura?
 Sigurno je mislio na Steam, jer je preko njega skuplje za nas Europljane, a npr. za kvalitetnu Igru i nije puno kad pomisliš da su igre neke slične cjene a nevaljaju ničemu, a skoro sve igre u CoD serijalu su odlične, i u MW serijalu.
I don't care...
16 godina
neaktivan
Potvrđen Call of Duty: Modern Warfare 2

Meni je draže kupiti igru na staromodan način, jel bez kutije ko da nemam tu igru. Smijeh

add me xfire >>> razvaljot add me steam>>razvaljot
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
disco brew kaže...

Meni je draže kupiti igru na staromodan način, jel bez kutije ko da nemam tu igru. Smijeh

Heh, meni je najdraže vidjeti kutiju, još kad je igra orginal, :)
I don't care...
15 godina
neaktivan
Mauro kaže...
razer1911 kaže...

sad meni nest nije jasno kad igra dolazi u europu mislim u hrvatsku i to 11.10.izlazi al di kak dje ak je istina ko sto kazu da je mjesec dana kasnije stize u europu mislim da bi bilo jadno jel bi se sa piratima igra unistila  zelim odma original cim izade

Ja se nadam da ce biti barem preko Steama odmah isti dan kada bude launch ako bas ne bude dostupan kod nas
 ne samo ne steam
bar ne steam da bude obavezan za igranje pa makar morao čekat još mjesec dana
Bolje ispasti budala nego iz vlaka!
16 godina
Adisuki kaže...
CoD4 i CoD5 su po 50€. To je negdje 360kn.
Kada su bile nove u ducanima bile su po 350-375kn. Ne znam tocno, ali to su negdje cijene novih igara kada dodju kod nas i malo su popularniji naslovi.
MW2 ce vjerovatno na Steamu isto toliko doci, pa je cijena manje vise ista.
Jos ako nabace preorder popust (a obicno daju) taman.
Ne namjeravam ju prodavat, a jos dobro dodje sto ne moram drzati CD i playeru za SP Osmijeh
16 godina

Meni osobno je Steam sasvim OK.

Doduse, hitovi su preskupi (49,95€), ali dobra je fora sto cesto imaju weekend akcije sa ogrominm popustima, pa se da "ubosti" dobro.

S druge strane tolika je i kod nas cijena u Algoritmu kada dodje.

Npr. vidio sam da imaju UT3 po 9,99€, a kod nas je najjeftinije 149kn u CroVortexu koliko sam vidio.

Nedavno je CoD5 bio weekend sa 50% popusta.

Onaj tko voli imati kutiju to nije za njega, ali imam hrpu originala, pa me vise kutije ne privlace jer ih nemam gdje stavljat Osmijeh

Mana je sto se igre kupljene preko Steama ne mogu prodavati osim ako se proda cijeli account.

Doduse, oaj pederluk s kraja prosle godine kada su za Europu cijene prebacili u €, ali po omjeru 1:1 $:€ je bio stvarno prestrasan, ali sta sad...

Poruka je uređivana zadnji put pon 8.6.2009 0:08 (Mauro).
16 godina
moderator

Evo dvije nove slike:

MW 2 MW 2
MW2 MW2
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
pirat kaže...

Evo dvije nove slike:

Druga me slika potsjeća na prizor iz filma The Rock, kada uđu u Alkatraz.
programcici.bloger.hr
15 godina

Baš me zanima kolki če biti system requirements, pa da znam ako treba ili ne novi komp! Ako neko nađe nak odma posta!

Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Jack Sparrow kaže...

Baš me zanima kolki če biti system requirements, pa da znam ako treba ili ne novi komp! Ako neko nađe nak odma posta!

Pa imaš 9600, zasto ti je to toliko važno, valjda za high detalje ?
I don't care...
15 godina
markoal kaže...
Jack Sparrow kaže...

Pa imaš 9600, zasto ti je to toliko važno, valjda za high detalje ?
 Ma da za high detalje i da mi ide što više fps-a jer ču ga igrati online ili ti mp. Za sad mi na cod 4 ide 94fps-a, a fallout na 60-70 i na ultra, valjda če i cod6 moči barem 50. Nadam se da bude,ako ne morat ču nešto nadograditi!
Brod mi je sparkiran na obalama Drave, gdje i pržim sve što mi dođe pod ruku.xD
16 godina
pirat kaže...

Evo dvije nove slike:

Odlično izgleda. Nadam se da će nastavit tradiciji da je nastavak bolji od prethodnika ( cod 3 i cod 5 u to neulaze).
BTW: neočekujem neki pad performansi , znači sve max, 24AA, 16AF, Adaptive AA i Vsync. 60 fps-a lockano!
Onaj kip Isusa je tamo u brazilu ne? Taj Isus je i u HAWX-u.  Baš bih volio neku misiju u đungli, kao u crysisu...Cool
MSN i e-mail - drazen016@net.hr
16 godina
neaktivan

Ne vjerujem da ce CoD:MW2 biti nesto pretjerano zahtjevan.

A ove slike izgledaju predobro.

Ne zna se koja je ljepsa.

Polako mi se cini da bi MW2 mogao biti bolji od prethodnika.

Za sve koji prate (i vole) Prison Break: http://www.prisonbreaker.bloger.hr/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Jack Sparrow pa ti imas odlican komp.Jedino sto bi ti preporucio je da si nabavis bolju grafu npr.GTX 260 kad bi tu grafu nabavio imao bi komp ko moj bratic a mom braticu cryisis na very high radi u average 35 fpsa tako da neces imati problema sa MW2 zato jer u MW2 se nece mijenjati graficki engine pa zahtjevi ne bi trebali biti visoki

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
luckyluke kaže...

Jack Sparrow pa ti imas odlican komp.Jedino sto bi ti preporucio je da si nabavis bolju grafu npr.GTX 260 kad bi tu grafu nabavio imao bi komp ko moj bratic a mom braticu cryisis na very high radi u average 35 fpsa tako da neces imati problema sa MW2 zato jer u MW2 se nece mijenjati graficki engine pa zahtjevi ne bi trebali biti visoki

LOL
Pa pogle mu procesor. Malo razmišljaj...
16 godina
AA-d00d kaže...

ja ne ocukujem neko veliko poboljsanje u usporedbi sa prvim Modern Warfareom, sigurno ce biti nesto kao CoD2 sa CoD

Razlika izmedju cod2 i cod je isto kao i kod half life i half life2 source :)) sto znaci ogromna.I na polju grafike i na polju igrivosti :D
Mislim da ce infinity ward odraditi nekoliko puta bolji posao-bolja grafika,novi perkovi,nove puskice,mape.Optimizacija im je vrhunska sam nek tak ostane i sve 5 :)
Me love u Not!
16 godina
protjeran
Hyperion kaže...
luckyluke kaže...

LOL
Pa pogle mu procesor. Malo razmišljaj...
 hyperion
kaj pričaš ti
kakav procesor
loool
gle moj komp
moj procesor
igram cod4 na 1920x1080 sve full i fps mi skače od 80-200
mw 2 neće bit puno zahtjevniji
igrat će ga sa svim na max bez problema i sa ovim kompom koji ima
www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
15 godina
neaktivan

evo sve o mw2 na jednom mjestu a tu je i popis oružja

http://callofduty.wikia.com/wiki/Modern_Warfare_2#Weapon_List

Moj PC  
0 0 hvala 1
16 godina
doxy kaže...
Hyperion kaže...
luckyluke kaže...

Toliko nedobijem ni sa phenom II x3 720 3,6GHz i HD4870 i na manjoj rezoluciji. Nešto je meni tu sumnjivo.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2009 20:52 (Hyperion).
16 godina
protjeran

MW2 je sigurno bit procesorski zahtjevnij od COD4 jer će bit više optimiziran i okrenut prema quad-core procesorima, pa je zato čovjek to rekao.

Nema veze na koliko ti igras MW.

To će bit unaprjeđeni engine, isto kao što je bio COD2 u odnosu na COD4 (po zahtjevnosti).

Otac u duši, majka sinu puši. Otac voli, majka ljubi druge.
Poruka je uređivana zadnji put uto 9.6.2009 20:59 (neki_lik).
16 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
doxy kaže...
Hyperion kaže...
luckyluke kaže...

Toliko nedobijem ni sa phenom II x3 720 3,6GHz i HD4870 i na manjoj rezoluciji. Nešto je meni tu sumnjivo.
 Ja sa svojim kompom(pogledaj Moj PC) isto dobijam oko 35 fps avg na very high(odnosno enthusiastic na Warheadu).
http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=115017
16 godina
calypso kaže...
Hyperion kaže...
doxy kaže...
Hyperion kaže...
luckyluke kaže...

Ja sa svojim kompom(pogledaj Moj PC) isto dobijam oko 35 fps avg na very high(odnosno enthusiastic na Warheadu).
 Pa fala bogu kada ti grafička ima više memorije i osjetno je jača i osjetno skuplja.
16 godina
protjeran
Hyperion kaže...
doxy kaže...
Hyperion kaže...
luckyluke kaže...

idi na moj xfire profil
pogledaj screenshotove
i gaming rig
ne lažem...sve ti je tamo...samo trebaš pogledati
www.ddoxy.blogspot.com my xFire -- ddoxy
16 godina
neaktivan

Modern warfare2 nece biti zahtjevna igra to vam ja kazem svoje misljenje sa 2 ili 4  gb i dual core procesorom ice glatko i nekom grafom naravno kako sam vidio u video ako cemo htjet uzivat u grafici trebat ce bolja grafa

0 0 hvala 0
16 godina

Mislim da će grafika biti čak lošija nego u cod 5, tamo sve blješti , a ovdje nevidim velike razlike u odnosu na cod 4. Vidim one sunčeve zrake koje kroz oblake prolaze samo (viđeno u crysisu, hawx-u ...)

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Hyperion kaže...

Mislim da će grafika biti čak lošija nego u cod 5, tamo sve blješti , a ovdje nevidim velike razlike u odnosu na cod 4. Vidim one sunčeve zrake koje kroz oblake prolaze samo (viđeno u crysisu, hawx-u ...)

Pa pogledaj onu oluju i one teksture na odori Cpt. McTavisha pa ćeš primjetiti razliku, pa još ako svijet u igri bude interaktivniji, mislim da će se vidjet itekakva razlika u odnosu na CoD 4.
That was awesome
16 godina
protjeran

Ma samo nove teksture (veće rezolucije) i ostat će isto, tako da će negdje oko 20% bit zahtjevnij od COD4, uz to bit će bolje optimiziran za quad-core.

Otac u duši, majka sinu puši. Otac voli, majka ljubi druge.
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

ovo ću kupiti collectors edition ako bude kako izgleda

Moj PC  
0 0 hvala 0
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Modern warfare 2
Nova poruka
E-mail: