Mene nije baš nešto impresnojirao
Zvuk je ostao isti čuje se
Ovo je kao ekspanzija a ne puni nastavak
Dakle
Samo nova priča, a sve ostalo isto.
Dakle
Odlično je što se radnja nadovezuje na Modern Warfare.
Napravili su dobar posao sa "Modern Warfare" mini serijalom.
Nakon bezbroj dosadnih američkih filmova c klase o teroristima, nuklearnim katastrofama i sl. nisam mislio da će igra sa sličnim zapletom biti išta posebno a kamoli igriva.
Infinity Ward su napravili odličan posao sa prethodnikom i makli serijal iz trench-warfare ere u neku smislenu radnju.A grafika je priča sama za sebe.
Odlično u oba slučaja.
Dakle
Ovo će vam bit isto što je Crysis Warhead bio u odnosu na Crysis.
Dakle
Evo došle su i kvalitetniji prikazi E3 eventa (isti video, ali 10x bolja kvaliteta i srezni dijelovi u jedan):
SD: http://www.gametrailers.com/video/e3-09-modern-warfare/50040
HD: http://www.gametrailers.com/player/50039.html?type=flv
Meni je CoD4 bio genijalan, tako da od ovoga puno očekujem. Za sada izgleda odlično, pa ćemo vidjeti.
Evo došle su i kvalitetniji prikazi E3 eventa (isti video, ali 10x bolja kvaliteta i srezni dijelovi u jedan):
SD: http://www.gametrailers.com/video/e3-09-modern-warfare/50040
HD: http://www.gametrailers.com/player/50039.html?type=flv
Meni je CoD4 bio genijalan, tako da od ovoga puno očekujem. Za sada izgleda odlično, pa ćemo vidjeti.
U onom videu po snijegu, dole piše Cpt. Mactavish. To znači da nam je nadređeni ovog puta igrač s kojim smo igrali u COD4, Soap Mactavish iz SAS-a
Igra će biti strava, zadnji dio, kada vozi one motorne saonice mi se jako sviđa, jako je dinamičan, vonja se čini bolja nego u nekim trkama...
izgleda predoboro
samo neka neki demo izbace il betu mp
Odlicno izglea nema sta, da se bar bude moglo utrkivat sa onim mmotorima za snijeg, heh.
Sve je odlicno, ali kad pogledamo, to je isto kao i jedinica, sa novim misijama i dodan još koji mod, zar ne, al nema sta igra je odlicna, jos da izađe demo ili beta pa da se more preko interneta izgrat kao i 5-ica.
Ovaj trailer me je strašno impresjonirao, igra će biti najbolja ikada u povjesti.
igra je fenomenalna!!
po traileru izgleda lijepo i onako impresivno te i dalje CoDovski cinematično ali izgleda da igra ce i dalje biti prokleto linearna te bez skoro nikakve fizike(nista nije unistivo,bacve savrsen zaklon,nemozes cak ni stolnu lampu skršit kao iz cod 4 SA ragdollom ukljucenim)no vjerujem da ce i dalje biti zabavna pogotovo mp
igra ce biti strava boli glava cim izace u uzimam original opce se necu zajeb.. sa piratima al mi je zao sto nisu prikazali malo u iraku i afganistan znate sta mislim rusiju smo vidili
da slažem se
al ipak bolje da ne otkriju sve
sad meni nest nije jasno kad igra dolazi u europu mislim u hrvatsku i to 11.10.izlazi al di kak dje ak je istina ko sto kazu da je mjesec dana kasnije stize u europu mislim da bi bilo jadno jel bi se sa piratima igra unistila zelim odma original cim izade
a waw je dosao 11.11.2008 a ja sam ga kupio u subotu 22.11.2008 al je bio došaou hr negdje oko 17.11 tak da kod nas bi se i mw 2 mogao očekivati negdje oko 15.11.
ma joj majstore moj zivim za taj dan igra ce biti najbolja ikada pogotovo mi se svidaju puske i ak47 tek kakav ce biti m5 strava,pogotovo mi se svida snjeg onaj i mecava zvuk ma sve a tek multiplayer hehe
bio je vec al nema veze
nikad dosta :D
pa je novo na neki nacin a ovaj prvi E3 demo je vec stavljen vise puta pa sam zato napisao staro no nisam znaoda je vec neko stavio i moj pronađen video
sad meni nest nije jasno kad igra dolazi u europu mislim u hrvatsku i to 11.10.izlazi al di kak dje ak je istina ko sto kazu da je mjesec dana kasnije stize u europu mislim da bi bilo jadno jel bi se sa piratima igra unistila zelim odma original cim izade
ovi svi videi s youtubea izgledaju upravo fascinantno.cak bolje od cetvorke.jel ce bit demoa od mw2 i dal ima na youtubeu jos nekih gameplay footagea ali da nisu na snijegu i ledu znaci negjde na Bliskom istoku ili bilogdje drugdje???