ovi svi videi s youtubea izgledaju upravo fascinantno.cak bolje od cetvorke.jel ce bit demoa od mw2 i dal ima na youtubeu jos nekih gameplay footagea ali da nisu na snijegu i ledu znaci negjde na Bliskom istoku ili bilogdje drugdje???
sad meni nest nije jasno kad igra dolazi u europu mislim u hrvatsku i to 11.10.izlazi al di kak dje ak je istina ko sto kazu da je mjesec dana kasnije stize u europu mislim da bi bilo jadno jel bi se sa piratima igra unistila zelim odma original cim izade
Meni je draže kupiti igru na staromodan način, jel bez kutije ko da nemam tu igru.
Meni je draže kupiti igru na staromodan način, jel bez kutije ko da nemam tu igru.
sad meni nest nije jasno kad igra dolazi u europu mislim u hrvatsku i to 11.10.izlazi al di kak dje ak je istina ko sto kazu da je mjesec dana kasnije stize u europu mislim da bi bilo jadno jel bi se sa piratima igra unistila zelim odma original cim izade
![Osmijeh Osmijeh](/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-smile.png)
Meni osobno je Steam sasvim OK.
Doduse, hitovi su preskupi (49,95€), ali dobra je fora sto cesto imaju weekend akcije sa ogrominm popustima, pa se da "ubosti" dobro.
S druge strane tolika je i kod nas cijena u Algoritmu kada dodje.
Npr. vidio sam da imaju UT3 po 9,99€, a kod nas je najjeftinije 149kn u CroVortexu koliko sam vidio.
Nedavno je CoD5 bio weekend sa 50% popusta.
Onaj tko voli imati kutiju to nije za njega, ali imam hrpu originala, pa me vise kutije ne privlace jer ih nemam gdje stavljat
Mana je sto se igre kupljene preko Steama ne mogu prodavati osim ako se proda cijeli account.
Doduse, oaj pederluk s kraja prosle godine kada su za Europu cijene prebacili u €, ali po omjeru 1:1 $:€ je bio stvarno prestrasan, ali sta sad...
Evo dvije nove slike:
Baš me zanima kolki če biti system requirements, pa da znam ako treba ili ne novi komp! Ako neko nađe nak odma posta!
Baš me zanima kolki če biti system requirements, pa da znam ako treba ili ne novi komp! Ako neko nađe nak odma posta!
Evo dvije nove slike:
![Cool Cool](/d.tiny_mce/plugins/emotions/img/smiley-cool.png)
Ne vjerujem da ce CoD:MW2 biti nesto pretjerano zahtjevan.
A ove slike izgledaju predobro.
Ne zna se koja je ljepsa.
Polako mi se cini da bi MW2 mogao biti bolji od prethodnika.
Jack Sparrow pa ti imas odlican komp.Jedino sto bi ti preporucio je da si nabavis bolju grafu npr.GTX 260 kad bi tu grafu nabavio imao bi komp ko moj bratic a mom braticu cryisis na very high radi u average 35 fpsa tako da neces imati problema sa MW2 zato jer u MW2 se nece mijenjati graficki engine pa zahtjevi ne bi trebali biti visoki
Jack Sparrow pa ti imas odlican komp.Jedino sto bi ti preporucio je da si nabavis bolju grafu npr.GTX 260 kad bi tu grafu nabavio imao bi komp ko moj bratic a mom braticu cryisis na very high radi u average 35 fpsa tako da neces imati problema sa MW2 zato jer u MW2 se nece mijenjati graficki engine pa zahtjevi ne bi trebali biti visoki
ja ne ocukujem neko veliko poboljsanje u usporedbi sa prvim Modern Warfareom, sigurno ce biti nesto kao CoD2 sa CoD
evo sve o mw2 na jednom mjestu a tu je i popis oružja
http://callofduty.wikia.com/wiki/Modern_Warfare_2#Weapon_List
MW2 je sigurno bit procesorski zahtjevnij od COD4 jer će bit više optimiziran i okrenut prema quad-core procesorima, pa je zato čovjek to rekao.
Nema veze na koliko ti igras MW.
To će bit unaprjeđeni engine, isto kao što je bio COD2 u odnosu na COD4 (po zahtjevnosti).
Modern warfare2 nece biti zahtjevna igra to vam ja kazem svoje misljenje sa 2 ili 4 gb i dual core procesorom ice glatko i nekom grafom naravno kako sam vidio u video ako cemo htjet uzivat u grafici trebat ce bolja grafa
Mislim da će grafika biti čak lošija nego u cod 5, tamo sve blješti , a ovdje nevidim velike razlike u odnosu na cod 4. Vidim one sunčeve zrake koje kroz oblake prolaze samo (viđeno u crysisu, hawx-u ...)
Mislim da će grafika biti čak lošija nego u cod 5, tamo sve blješti , a ovdje nevidim velike razlike u odnosu na cod 4. Vidim one sunčeve zrake koje kroz oblake prolaze samo (viđeno u crysisu, hawx-u ...)
Ma samo nove teksture (veće rezolucije) i ostat će isto, tako da će negdje oko 20% bit zahtjevnij od COD4, uz to bit će bolje optimiziran za quad-core.
ovo ću kupiti collectors edition ako bude kako izgleda