E jel znate jel ima one opcije kao u mw2 da se nekoga pozove u lobby pa igra zajedno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Borim se sa samim sobom, mislim da starci ipak nece dati da utrosim lovu na igricu, tako se se jednom gadno zahebali sa guild warsima, platili 350 kuna, ja igro tjedan dana i presto, jos mi stoji kutija kod kuce i skuplja prasinu. A kako vidim, base-host ima najpovoljnije cijene, ali isto tako ima nekih problema s necime. U nedoumici sam.
Imam neki lagg kad igram,jel to zato sto su serveri 1. dan online ili??
eplati vam isto nije dao keyeve?
Danas sam nabavil original... Steam mi još uvijek skida nekakv update... cca. 16 GB. Za poludit. Serveri su im u banani... to je bilo za pretpostaviti prvih dana.
FAIL. Skida ti igru a ne update.
Steam client navodi da se radi o update-u. Ako imaš nekavo rješenje slobodno javi... taj download će potrajati....
Kež da je dao svima oko njih 60 ostalo mu ih je 6 kojih je morao odjebat.
Postovani,
imao sam preko 600 kupaca do sad i sve je proslo u redu. Igra je engleska verzija i jako je velika potraznja te zbog toga moram cekati isporuku.
Molim Vas da me kontaktirate na Live podrsku ili :
Mail: info@base-host.com.hr
basehost@hotmail.com
MSN: info@base-host.com.hr
Pozdrav
Sve mi se čini da je ova igrica napravljena za konzole pa onda malo dorađena za komp....tak je bilo i sa GTA 4, na kompu uopće nisi mogao igrat koliko je sralo i štekalo. Sve dok nije izašao patch. Za normalno igranje si morao imat komp od 20 000kn
e sad bas radim msn
Nakon ovog *ranja sa eplati, zatražio sam povrat novca od njega i naručio key sa game.co.uk.Fakat mi je dosta više čekanja...platio sam prije više od sat vremena....izgleda da im je gužva
Ja prije 5h i još čekam
nisi dobio key od eplati?
Sve mi se čini da je ova igrica napravljena za konzole pa onda malo dorađena za komp....tak je bilo i sa GTA 4, na kompu uopće nisi mogao igrat koliko je sralo i štekalo. Sve dok nije izašao patch. Za normalno igranje si morao imat komp od 20 000kn
ja imam neki lagg valjda ce se to sredit za koji dan
Lagg će se sredit na MP...al meni igra sere i na SP. Ne znam možda je problem u tom što imam monitor 24''
lol....normalno da je pravljena za konzole...neznam sta si ti mislio da ce za pc posebnu verziju radit
Nisam dobio..ali ja sam mu jučer uplatio dodatnih 40 kn za englesku verziju...da sam htio rusku vjerojatno bi ju i dobio
Nisam dobio..ali ja sam mu jučer uplatio dodatnih 40 kn za englesku verziju...da sam htio rusku vjerojatno bi ju i dobio
rekao je da vraca novce odi na eplati temu pa vidi
Lagg će se sredit na MP...al meni igra sere i na SP. Ne znam možda je problem u tom što imam monitor 24''
meni malo sere na sp al to je nezamjetno,muci me mp nadam se da ce se sredit
nisi dobio key od eplati?
Ne,tražio sam da mi vrati lovu.
znam da je to pitano vec 100puta ali posto su svi nasi prodavaci online (enabava,eplati i drugi)u ˝banani˝ mozete li mi preporucit da si uzmem key za black ops negdje vani i da je placanje jednostavno pc verzija igre
znam da je to pitano vec 100puta ali posto su svi nasi prodavaci online (enabava,eplati i drugi)u ˝banani˝ mozete li mi preporucit da si uzmem key za black ops negdje vani i da je placanje jednostavno
g2play
U SophosLab bi PC verzija trebala sutra doći, no ne budite iznenađeni ako ne dođe jer je SophosLab poznat po ogromnom kašnjenju.
Sljedeći put naručujte iz drugih game shopova jer su ovi, nažalost: živi užas.
E jel znate jel ima one opcije kao u mw2 da se nekoga pozove u lobby pa igra zajedno.
Nema potrebe za tim kad se obojica jednostavno možete spojiti na isti server. MW2 je to imao jer nije bilo DSova.
Steam client navodi da se radi o update-u. Ako imaš nekavo rješenje slobodno javi... taj download će potrajati....
Si dobio igru na DVDu?
nema ga tamo više Weky ;))
Sad sam bas dobio cca 10 poziva od frendova i svi isto kukaju " Nemogu game skinut sa Steama"...Mislim da se Steam trebao pripremiti za takvo nesto jer je to uvijek tako kada neki novi COD izlazi...
znam da je to pitano vec 100puta ali posto su svi nasi prodavaci online (enabava,eplati i drugi)u ˝banani˝ mozete li mi preporucit da si uzmem key za black ops negdje vani i da je placanje jednostavno
game.co.uk
dajte mi recite za game.co.uk ....kakva je download opcija...zašto se ponovo moram regati..već imam acc...i jel dobijem samo key ili šta?
evo cuo sam se s base hostom na msn-u
prvo ispricava se jos jednom svima
e sad on je reko da ce dobiti key ziher i da nudi povrat novca od sutra pa nadalje
reko je da keyeva je ponestalo kod dobavljaca jer su ENGLESKI i svih ih traze nitko nece ruske
eto
ja mu dajem vremena do subote, a onda povrat.
kakva je shema sa placanje kod game.co.uk?? samo paypal i nacin dostave?? priko maila samo key il wtf? thnx