PC patch bi trebao uskoro da dodje sa slicnim changelog-om kao za konzole. Moguce je da ce ubaciti posebne popravke za PC verziju.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zanima me kako crafitati helppppppppp.
Mislim craftati ne crafitati.
jel normalno da u igri imam crni rub na dnu i vrhu ekrana, kao u filmovima.
22'' monitor 1680*1050.
jel normalno da u igri imam crni rub na dnu i vrhu ekrana, kao u filmovima.
22'' monitor 1680*1050.
Da zato što ti je montitor 16:10 format a ac podržava samo 16:9 tako je i meni isto ali ako oćeš maknut rubove moraš smanjit rezoluciju na neku koja je 16:9
zbilja se covik zapita... sta pc korisnici ubisoftu smrde pa nema patcha za pc... i onda kaze kupi moj igru...
Ma doći će,imali su neke probleme.Nadam se da će srediti hair glitch jer se sada crvena kosa pojavljuje i u samoj igri a ne samo u animacijama.Glupo kako je nisu stigli testirati na svim navedneim karticama koje igra podržava.Trebali su čekati i izbaciti igru u 2.ili trećem mjesecu za kao što su radili za PC do sada.
Da li netko zna šta je ono u opcijama kontrola pa objašnjuje kontrole za akciu kretanje pa ima ono HUD šta je to HUD.
Da li netko zna šta je ono u opcijama kontrola pa objašnjuje kontrole za akciu kretanje pa ima ono HUD šta je to HUD.
google brate...
google brate...
nema ništa o tome
Ja cu da zavrsim AC3 sutra onako simbolicno :D
Zanimljivo kolio je AC III optimiziran.
Na istom računalu, BF 3 ima oko 80 FPS-a, a AC III ima oko 40 FPS-a, a grafika/fizika iz AC III nije ni blizu onoj iz BF 3.
Pa tko tu koga?
Tako kaže nVidia
google brate...
nema ništa o tome
nista onda... pravac na tecaj kako trazit preko google-a
google brate...
nema ništa o tome
baš smiješno
google brate...
nema ništa o tome
baš smiješno
slazem se bas umirem od smijeha...
Zar je tako teško upisati u Google HUD i kliknuti na pciju HUD (video game)... Ili neznaš enleski...
Mali biće ima 11-12 godina, dobro zna forum otvorit i pitat.
molim za pomoc skinuo sam assassins creed brotherhood ali na ruskom e sad me zanima kako promijenit jezik
molim za pomoc skinuo sam assassins creed brotherhood ali na ruskom e sad me zanima kako promijenit jezik
prvo kriva tema, drugo imas google.
pa ja ne znam vi ljudi ko da imate 10 godina
assassin's creed brotherhood russian to english... da je ovo toliko tesko napisat...
prvo te teme nema drugo naravno da sam prvo guuglo ali nista uzalud a ti ako nemas kakav pametan odg ne moj se ni javljat
prvo te teme nema drugo naravno da sam prvo guuglo ali nista uzalud a ti ako nemas kakav pametan odg ne moj se ni javljat
Say whaaa?
tamo nema nista o tome
tamo nema nista o tome
najzesci su ovi padobranci...