Krađa u Hrvatskoj pošti

poruka: 7
|
čitano: 1.643
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Krađa u Hrvatskoj pošti

Pozdrav svima,

imam problem - poslan mi je paket iz Mađarske i putem tracking broja piše da je dostavljen i potpisan, naravno da nije.

Radi se o satu.

Što mogu napraviti? Da li su mi dužni dostaviti dokaz (potpisanu otpremnicu)?

Tko to može napraviti uopće? Poštar ili neko u sortirnici?

Hvala svima.

17 godina
Krađa u Hrvatskoj pošti

Meni se isto dogodilo (također riječ o satu). Na dan dostave je pisalo da je paket dostavljen, a naravno da nije bio.

Međutim, ispalo je da se poštaru nije dalo taj dan dostavljati (odnosno nije imao kad, kako je on objasnio) pa je paket ipak dostavio SUTRA, a kako je due date za dostavu bio danas, odnonso MORAO je biti dostavljen danas, onda je on lijepo napisao da je paket isporučen i da sam ja potpisao potvrdu da sam preuzeo.

Uglavnom, Hrvatska pošta, idioti.

EDIT: na dan kad je trebala biti dostava pokušao sam zvati po pošti i dobit informaciju o tom paketu, jedino što sam dobio je bilo da zovem neki drugi broj jer to, eto, nije njihov posao. Tamo ništa nije ničiji posao. Ni HP Ekspres ne donosi pakete nego mi ostavljaju jebene ceduljice u pretincu, kao što se dogodilo jutros. Nisu me ni pokušali nazvat na mob. Gamad. Propali dabogda.

Rvat katolik!
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.12.2017 14:03 (tnakir).
11 godina
neaktivan
Re: Krađa u Hrvatskoj pošti
Problem je što je već prošlo 3 dana od kada je bio "potpisan" paket a još uvijek nije stigao. Da li posta vraća novac?
11 godina
neaktivan
Problem je što je već prošlo 3 dana od kada je bio "potpisan" paket a još uvijek nije stigao. Da li posta vraća novac?
11 godina
neaktivan
17 godina
Krađa u Hrvatskoj pošti

A ne možeš nekako dočekati poštara pa vidit sa njim kome je dao paket? 

Ništa, kontaktiraj svoj poštanski ured pa nek vide što se točno dogodilo. Nije ti neki susjed možda potpisao umjesto tebe i slično?

Rvat katolik!
11 godina
neaktivan

Ma nije, naručio sam da donese kod punice, ona je uvijek kod kuće. 

Sigurno sam kupio 100 stvari u zadnje dvije godine i nikakvih problema nije bilo

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice