Kako do podataka?

poruka: 2
|
čitano: 3.423
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Kako do podataka?

Imam problema sa dobivanjem korisničkih podataka od jednog tvrdoglavog admina. Naime, jedna firma je platila tom čovjeku da im unajmi web server, domenu itd. te da im napravi stranice. Tip je sve napravio, plaćen je preko računa, sve legalno i super. I sad odjednom on prekida sve veze sa tom firmom, ne javlja se na mobitel i NE ŽELI dati podatke od servera, mail accountova na njemu itd.

Da li postoji neki zakon po kojem on mora dati podatke? Bilo kakva pomoć je dobrodošla.

Ako sam u krivu, ispravite me ;)
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
Re: Kako do podataka?
indig0F10w kaže...

Imam problema sa dobivanjem korisničkih podataka od jednog tvrdoglavog admina. Naime, jedna firma je platila tom čovjeku da im unajmi web server, domenu itd. te da im napravi stranice. Tip je sve napravio, plaćen je preko računa, sve legalno i super. I sad odjednom on prekida sve veze sa tom firmom, ne javlja se na mobitel i NE ŽELI dati podatke od servera, mail accountova na njemu itd.

Da li postoji neki zakon po kojem on mora dati podatke? Bilo kakva pomoć je dobrodošla.

Imate ugovor? Ako imate, tužite. Stranica, server itd je u vašem vlasništvu/najmu ako ste platili i potpisali ugovor. Naravno pametno sročen ugovor.

Samomrzeći hrvat
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice