LG G5 - Rasprava

poruka: 554
|
čitano: 185.458
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
LG G5 - Rasprava

moram se nadovezat oko modularnog dijeal g5..imam g5 od 8. mjeseca i možda sam 5 puta izvadio taj modularni dio..to kad sam kupio i jednom kad sam frendu pokazao i stavio onaj cam plus..uopće nisam imo potrebu ..zaboravio da to i postoji..koliko v as je uzelo dodatnu bateriju i stalno ju mjenja..mislim nitko
a luft niti ne primjetiš..svima je mob u maskici i to niti ne gledaš niti ne kužiš..kod mene malog lufta ima al to je tolko neprimjetno kad normalno koristiš mob..ne držim ga 3 cm od očiju pa da me smeta

lg je sa g5 napravio veliki zaokretaj sa modularnim izgledom i neki su to prihvatili neki nisu..po speckama..kameri autonomiji g5 je zvijer..ja sam i više neg zadovoljan s njime..dugo sam vagao kaj ću zet i na njega je pao izbor i nisam pogriješio
ako se neko dvoumi da ga uzme..samo naprijed..fulat sigurno nećete 

btw v20 teškoda će doć kod nas..jedino ak neko od trgovaca posebno naruči njeg prek nekog dobavljača..ovak zasad nema izgleda da će doć..pošto lg mobilnog ureda u hr više nema

origin id: guzda2 / steam id: guzda22 / rockstarclub: guzda22 /
Moj PC  
3 1 hvala 3
9 godina
neaktivan
Re: LG G5 - Rasprava
Hvala i tebi za deljenje iskustava i misljenja. Da, procitao sam i pozitivne kritike tj. vise od negativ., da su ljudi zadovoljni 'G5. Evo, drago mi je da je tako.

Ja dolazim iz Slovenije i kod nas, kako kazu, LG ostaje(takodje mobilni deo). U stvari on 'posluje' preko Madzarske, a prije toga je preko Austrije, kako sam saznao, jer me je vec pre nekoliko vremena zabrinulo, sto sam negdje procitao da se LG(mobile) "posle nove godine" povlaci iz Srbije in sad ovdje vidim da i iz Hrvatske.
Prica se to vec duze vreme, da se LG polako povlaci iz nekih trzista u Evropi itd., a jos nisam nasao odgovor iz kojih to sve drzava.

Evo, opet cu kroz neko vreme zvati na LG Slovenija i provjeriti, ako sigurno ostaju, jer sam sa njimi popricao pre nekih mesec dana pa su mi potvrdili, da je istina da je u LG-u doslo do reorganizacije itn. ali da ce oni ostati i dalje generalni uvoznik i povlasteni servis(Vama Trade') za Sloveniju.

Inace, LG V20 je problem za celu Evropu, da.
Ali ipak je i 'V10 dosao sa vecim zakasnjenjem, a opet je istina i to, da se za 'V20 odmah reklo, da nije namera da ga salju u Europu. Pa mozda ce biti u novoj godini sto drugacije. Pricekajmo.
Ja ga preko 'neta necu kupovati.

No, 'G6 idr. garant dolazi pa vas vabim, da oni koji ce jos zeleti LG telefone neka dodju kod nas. Nismo daleko. :)

Priznajem, da sam nekoliko nestrpan/nervozan/nesiguran, ipak uporan, jer sam se toliko zatupio u tu promjenu znamke(bas prehod na LG kojem nije prioritet EU) i vec toliko spomenut telefon, kojeg mozda necu ni docekat, a onda ce biti vec pomlad/proljece. Itd.

A meni vec neko vreme treba novi tel.

Ajme, jajme ... 😒😸
14 godina
LG G5 - Rasprava

sused, čekaj G6, frka jeste kad se uzima fontele, ali malo je bezveze uzimati sad G5 pogotovo kad će uskoro glasine o G6 pa i sam telefon, proleti vrijeme časkom, i eto MWC-a

I told you that Chelsea were the best team in the world, and tonight we are

1 0 hvala 0
12 godina
LG G5 - Rasprava

Pozdrav,

Imam G5 od kad je izasao i radio je bez ikakvih problema.

No u zadnja dva dana pocele su mi se desavati neke cudne situacije.

Najednom mi se pojavi poruka (nema sim kartice molimo ubacite sim karticu). Nakon toga moram par puta upaliti i ugasiti mobitel.

Druga stvar je malo cudna:

Naime nakon sto zatvorim aplikaciju (recimo navigaciju) i dok sam u pozadini jos mi se vide dijelovi aplikacije znaci tipa znak dozvoljene brzine ili tako nesto,a aplikaciju sam skroz zatvorio.

Fkt mi nije jasno jel ima mozda ko kakav slucaj sa time?

u nevolji ne treba plakati vec traziti ljeka
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
keki kaže...

Pozdrav,

Imam G5 od kad je izasao i radio je bez ikakvih problema.

No u zadnja dva dana pocele su mi se desavati neke cudne situacije.

Najednom mi se pojavi poruka (nema sim kartice molimo ubacite sim karticu). Nakon toga moram par puta upaliti i ugasiti mobitel.

Druga stvar je malo cudna:

Naime nakon sto zatvorim aplikaciju (recimo navigaciju) i dok sam u pozadini jos mi se vide dijelovi aplikacije znaci tipa znak dozvoljene brzine ili tako nesto,a aplikaciju sam skroz zatvorio.

Fkt mi nije jasno jel ima mozda ko kakav slucaj sa time?

Hmmm za ovo drugo da nije mozda image retention kao kod nas na G4: 

11 godina
neaktivan
Pozdrav. Jos jedan novi vlasnik G5. Prije toga sam imala G4 i to mi je bio najbolji mobitel koji sam ikada imala, dok nije riknuo i dobila sam G5 uz malu nadoplatu. Zasad sve stima, jedino mi nije bas jasna kamera. Takva je kakva je nisam nista dirala u postavkama, ali nije mi ni priblizno G4 kameri, a rekli su da bi trebala biti bolja. :( Da li moram sama podesiti kakve postavke, kako da si poboljsam slikanje po noci npr. parka, prirode itd i slicno? Eto samo mi to malo oko kamere nije jasno, niti bas razumijem u cemu je fora sa te dvije kamere. Ako bi netko bio ljubazan da mi to onako laicki objasni :D Hvala lijepa.
I am spoderman

0 0 hvala 0
17 godina
lena spody kaže...
Pozdrav. Jos jedan novi vlasnik G5. Prije toga sam imala G4 i to mi je bio najbolji mobitel koji sam ikada imala, dok nije riknuo i dobila sam G5 uz malu nadoplatu. Zasad sve stima, jedino mi nije bas jasna kamera. Takva je kakva je nisam nista dirala u postavkama, ali nije mi ni priblizno G4 kameri, a rekli su da bi trebala biti bolja. :( Da li moram sama podesiti kakve postavke, kako da si poboljsam slikanje po noci npr. parka, prirode itd i slicno? Eto samo mi to malo oko kamere nije jasno, niti bas razumijem u cemu je fora sa te dvije kamere. Ako bi netko bio ljubazan da mi to onako laicki objasni :D Hvala lijepa.

A kaj te tocno zanima?

Imao G5, razocaran sam bio kamerom, koristio manual mode..

Cak se i meni cinilo da G4 ima bolji softver za kameru, ne znam..

11 godina
neaktivan
Pa evo recimo jucer u sobi navecer samo tv je upaljen, nikakvo svjetlo drugo, i idem uslikati jastuke na krevetu, on meni osvjetli samo jastuke, ostalo je sve u sobi bilo tamno iako je bljeskalica bila upaljena, kao da se fokusira samo na jednu stvar, a ne znam kako to promijeniti. Ne znam sto da tocno na manualu stavim uopce se ne razumijem u to, na G4 nikad nisam ni trebala prckati po postavkama. Nikad necu G4 prezaliti, dvaput sam ga imala i dvaput krepao zbog iste stvari
I am spoderman
17 godina
lena spody kaže...
Pa evo recimo jucer u sobi navecer samo tv je upaljen, nikakvo svjetlo drugo, i idem uslikati jastuke na krevetu, on meni osvjetli samo jastuke, ostalo je sve u sobi bilo tamno iako je bljeskalica bila upaljena, kao da se fokusira samo na jednu stvar, a ne znam kako to promijeniti. Ne znam sto da tocno na manualu stavim uopce se ne razumijem u to, na G4 nikad nisam ni trebala prckati po postavkama. Nikad necu G4 prezaliti, dvaput sam ga imala i dvaput krepao zbog iste stvari

Bljeskalicu jako rijetko koristim, kako na fotićima tako i na smartfonima, blic mi posluži samo za silu, a da ne pričam kako zna u većini slučajeva sliku skurit..

Sad sam već i zaboravio, al vjerojatno ima opcija da ti cijeli kadar bude u fokusu, a opet stvar je položaj svijetla (blica) u odnosu na predmet koji slikaš, pa se ne dobije željeni rezultat..

Sa blicevima nisam tolko upoznat, zato kaj jaako rijetko ga koristim..

17 godina
LG G5 - Rasprava

Pozdrav, ima li netko kakav info kada bi mogao update na 7.0? 

0 0 hvala 0
10 godina

navodno do kraja mjeseca..jako me zanima kak će izgledat i kaj će sve biti omogućeno na G5

origin id: guzda2 / steam id: guzda22 / rockstarclub: guzda22 /
17 godina

Nadam se da će malo optimizirati potrošnju baterije.

11 godina
neaktivan
I ja se javljam nakon dva tri tjedna koristenja mobitela. Na pocetku nisam znala nista, sad mi je mobitel stvarno savrsen. Imam peh pa mi je pao i ispao iz futrole na beton i izgrebao se, srecom, na donji dio koji se mijenja, pa sam si vec narucila taj novi dio :D
I am spoderman

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
LG G5 - Rasprava

Pozdrav, evo ja sam jos jedan od fanova LG G5. Planiram ga kupiti do bozica, zanima me samo jedno. Na ekupi se nudi LG G5 H840 I LG G5 H850. zanima me kao potpunog lajika vezanog za procesore i slicno jeli velika razlika u kvalieti ta dva modela ? cijena jednog je dosta manja sa popustom tj cijena h840. Hvala

0 0 hvala 0
13 godina
LG G5 - Rasprava

Uzmi h850. Nema smisla taj proc na flagship mob pogotovo ako ga misliš koristiti dulje vrijeme 

Hearthstone: Maks0806#2960 LoL EUNE: Maks0806
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
maks0806 kaže...

Uzmi h850. Nema smisla taj proc na flagship mob pogotovo ako ga misliš koristiti dulje vrijeme 

Hvala. znaci razlika u kvaliteti ta dva je ogormna ? :)

13 godina

Ma praktički je isti telefon po svemu osim procesoru. Dok je jedan na s820 čipu koji je trenutno među najjačima za android uređaje, drugi je na slabijem čipu za jeftinije telefone. Uzevši u obzir da ima ogromnu rezoluciju ekrana, vrhunsku kameru, treba procesorske i grafičke snage da to upogoni. Nije da h840 model ne može to, ali na dulje staze bolje uzeti h850 model osim ako razlika u cijeni nije nebo i zemlja. 

13 godina
neaktivan
LG G5 - Rasprava

upravo kupio H850 na Abrakadabri ..popust 15 % zbog Black Fridaya...za 3400 ...najeftiniji uredaj (samo uredaj) sma nasoa u Tele 2 za 4200..

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Zar Nougat jos nikome nije dosao? Tako nestrpljivo iscekujeeem
I am spoderman

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Kod mene je H831 jel to znaci da ima neki low procesor

0 0 hvala 0
13 godina

Samo H840 i 848 imaju lošiji proc

11 godina
neaktivan
Moze mala pomoc? Kad snimam video na mobitelu, video ispadne dosta lose s obzirom na to kako drugi pricaju. Slike su odlicne, ali recimo video koji snimam tijekom dana, npr park, i micem kameru lijevo i desno kada snimam, tamnije stvari poput drveca i klupa se super snime, ali nebo i oblaci ako oh ima, onako su blurry, kao zamagljeni, kao da se pixeli vide, i to samo kada micem lijevo desno kamerom. Moze li se to kako popraviti? Hvala lijepa
I am spoderman

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lena spody kaže...
Moze mala pomoc? Kad snimam video na mobitelu, video ispadne dosta lose s obzirom na to kako drugi pricaju. Slike su odlicne, ali recimo video koji snimam tijekom dana, npr park, i micem kameru lijevo i desno kada snimam, tamnije stvari poput drveca i klupa se super snime, ali nebo i oblaci ako oh ima, onako su blurry, kao zamagljeni, kao da se pixeli vide, i to samo kada micem lijevo desno kamerom. Moze li se to kako popraviti? Hvala lijepa

Lupas ovo na ostalim temama pa da ti odgovorimo... Zar ne mislis da ocekujes previse od jednog mobitela naspram Kamere ili DSLR

Video je sasvim solidan tj. odlican s obzirom na sve navedeno. Na linku onom ti je stedy ukljucen.

Intel Core™ i7
11 godina
neaktivan
Mozda i jesam ocekivala previse jer tih problema nisam imala na G4, pa sam ocekivala da ce barem biti jednaki, a nisu... Kada vidim videe koje su snimali ostali korisnici G5, nigdje ne vidim da im je takav video kada snimaju po danu... No hvala na odgovoru, to je sve sto sam htjela cuti.
I am spoderman
13 godina
neaktivan
LG G5 - Rasprava

Pozdrav. Mobitel danas stigao. Zanima me jeli normalo da se ugrije mobitel tokom punjenja ?. Fala

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
kojot-1989 kaže...

Pozdrav. Mobitel danas stigao. Zanima me jeli normalo da se ugrije mobitel tokom punjenja ?. Fala

Da normalno je i meni se zagrije ali nista pretjerano.

Intel Core™ i7
10 godina
odjavljen
To je najvjerojatnije zbog brzog punjenja. Probajte koristit obični punjač
13 godina
neaktivan
kbenzema kaže...
To je najvjerojatnije zbog brzog punjenja. Probajte koristit obični punjač

dobio sam onaj jedan jedini u kutiji. ...

8 godina
neaktivan
LG G5 nece da otvori u aplikaciji splitske banke kameru za plačanje putem barcoda ako bi netko bio dobar da skine app pa unutar aplikacije ode na demo verziju da proba. Izbaci upozorenje da kamera nije spremna.

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan
Svi koji kupuju lg g5 dobro si pregledajte zaslon. Kupio mobitel u vipu i nakon sto sam sve instalirao skuzim da na 3 mjesta na ekranu bijela boja nije cista vec da ima sjene, na bijeloj se navise primjeti al sam odmah vratio i dobio drugi. Pozzz

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice