Čestitam ljudi svaka čast vi ste dokaz da neovisna struka i neovisno novinarstvo uvijek bude prepoznato
Samo tako i dalje.
Sve čestitke
Čestitam ljudi svaka čast vi ste dokaz da neovisna struka i neovisno novinarstvo uvijek bude prepoznato
Samo tako i dalje.
Sve čestitke
A što reći, čestitam
Čestitam!
Svaka čast :)
Čestitam i svaka čast. Bili ste i ostali najbolji IT časopis na ex-Yu prostorima.
GZ Bug :)
Čestitam i ja od sveg srca (a ne samo zato da mi Petric stisne "hvala" )!
Sjajna vijest, vi iz Buga ste to i zasluzili, iskrene cestitke!
Iskrene čestitke!
Bravo čestitke Bugovoj redakciji na nagradi!
Čestitke
Tko sutra dođe u BUG caffe (onaj pravi, na Trešnjevci) dobije pivu od bugovaca, ali ne širiti dalje to....
naravno da sam to izmislio
Što bi rekao moj jedan profesor, "odlično urađen domaći uradak, sjedni pet", tako u istom stilu komplementiram kompletnoj ekipi koja uredno učini jedan od 2 razloga kuda ja utrošim nofce na mjesečne tiskovine!
Ne znam realno koja je vrijednost ovog priznanja, kao medo iz Berlina ili Oskar iz Hollywood-a, ali ako i nije Oskar, želim vrijednoj ekipi sve N A J u budućnosti, pa i Oskara, kada i za to dođe vrijeme.
čestitam
Čestitam i neka vam to bude poticaj da budete još bolji
BRAVO
Bravo za Bug, definitivno na ovim prostorima najbolji.
Jedino imam primjedbu na clanke koji se objavljuju online, tu i tam se doslovno osjeti da je tekst "copy-paste" tj. nema dusu niti komentara od autora, a i bezveze je da nekad Jutarnji objavi neku tehnolosku vijest prije Bug-a.
U svakom slucaju Bug Online je odlicno mjesto, no uvijek ima mjesta za naprijed, recimo notifikacije na forumu (npr. kad netko odgovori na tvoj post), bolja mobilna verzija, da ispod nickname ima broj "hvala" klikova i slicno.
Svaka cast,Bravo :D
kaj su samo dva moda zaduzena za stiskanje hvala! cestitke jos jednom!(molim jos dva:)
EISA je samo službeno potvrdila ono što je BOL zajednica već odavno shvatila i prepoznala: Da ste najbolji.
A realno, i zaslužili ste! Čestitam!
Čestitke!
Cestitke, bravo decki (i cure ako ih ima).
Eih, samo kad se sjetim, kupio prvi racunar ( nisam imao predstave gdje sta ukljuciti ) davno je to bilo....... i odem kod nas u Sarajevu kod ekonomskog fakulteta u parku rasprodaja BUG-ova istina starijih brojeva ali po veoma dobroj cijeni i kupim 10 odmah ne bih li sta naucio ( skolarac, nisam radio, nisam imao primanja nikakvih ) ali imao veliku zelju i sve dodje po sebi polako.
Nadjem posao svojih snova ( radim kod lokalnog ISP-a vec 7 godina ). Do tada se naplacao prekoracenih limita bruku para, a od tada FLAT evo vec 7 godina po pristojnim brzinama i to besplatno.
Danas stasao cojek sa porodicom, redovnim primanjima a i dalje vjerni citalac BUG-a.
Cestitam na postignutom uspjehu od srca i silnoj literaturi koja me je naucila velikom broju stvari koje danas svakodnevno primjenjujem.
Ovo postignuce nekako smatram i postignucem Vasih vjernih citatelja bez kojih ovo sve naravno nikad ne bi bilo moguce.
Zanimljivo je kako moderatori lupaju hvala samo na postove hvale...Ne patim za tim da mi neko lupi hvala al to pokazuje samo kako nisu spremni primiti kritiku. Činjenica je da vam je štampano izdanje kvalitetno i ali je isto tako i činjenica da vam je online izdanje puno nekvalitetno ispisanih članaka, punih gramatičkih grešaka a da vam je mobilna verzija buga katastrofa a da o nekoj mobilnoj aplikaciji ne treba ni da pričamo.
Jest da mi nekad izvuku živce ali od 2004 gotovo da redovno kupujem BUG iako nikad nisam postao pretplatnik.....
Jedina zamjerka mi je sto vas ne mogu kupiti u Njemackoj
Ako imaš iPad ili Windows 8.1 - digitalna pretplata je way to go!
Korice su ipak korice, još ako ima nešto zanimljivo između, veselje je tu :-)
Čestitke