I tko ne bi poželio kupiti nešto u ovako lijepo uređenom dućanu?
Ovo na slici izgleda prilično veće od 93 metra kubična...
Dns je otvorenje ali morate imati ulaznice... Ja idem nadam se da ce biti i kupovine...
Dns je otvorenje ali morate imati ulaznice... Ja idem nadam se da ce biti i kupovine...
Kolko znam otvorenje je sutra............
Ne dsn sutra je Gaga a dns je otvorenje prva dva kata i prizemlja,a 3. kata ce bit kasnije... E da zaboravio sam rec dda je to prvi iStyle u HRVATSKOJ koj je smjesten u shopping centru... :D
Apple jedini otvara dućane u kubicima :0)
@Applovac
Pa dobro, jesi ti pismen, ili ti fali pola slova na tvom iŠtogod uređaju?
Majku im njihovu sam mi daju popust a na Bozic nece dat 100%...GrRrRrRrRrr sad kad nemam novce daju popust ok soma kuna na MacBook a onda kad cu imat nedaju........Aaaaaaaaaaaa
Koja slova???
Obratite pozornost na plocice na podu (NE u Aplle trgovini)...................
Koje plocice???
900 kn novi touch ... nice.
Ne dsn sutra je Gaga a dns je otvorenje prva dva kata i prizemlja,a 3. kata ce bit kasnije... E da zaboravio sam rec dda je to prvi iStyle u HRVATSKOJ koj je smjesten u shopping centru... :D
prvi?
pa sta nema vec iStyle i u Avenue Mallu i u City Centru ?
ili sam nesto krivo shvatio...
I u Vipnetovim centrima će se uskoro početi prodavati Appleovi proizvodi (MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, iMac, iPod...).
Također i T-com započenje s prodajom prijenosnih računala MacBook Pro, MacBook White i MacBook Air "po puno povoljnijim cijenama" uz potpisivanje ugovora za Mobile Internet ili MAXadsl.
I u Vipnetovim centrima će se uskoro početi prodavati Appleovi proizvodi (MacBook, MacBook Pro, MacBook Air, iMac, iPod...).
ajme preseravanja
definitivno vijest dana
Fail
Odista, prvi dućan gayevskog izgleda u Hrvatskoj.
Navali narode!
prvi?
Pa da al to su stadnovi i vise nema u Avenue Mallu zamjenio ga je hocu to. Eee ljuda sam sam u iStylu trebate ovo vidjet puno bolje od standova imaju 3 MacBook Pro-a, 1 MacBook White i 1 MacBook Air(najnovija verzija). Imaju sve iMac-ove i Tine Capsul. OFC Mac Pro i Mac Mini.
prvi?
Pa da al to su stadnovi i vise nema u Avenue Mallu zamjenio ga je hocu to. Eee ljuda sam sam u iStylu trebate ovo vidjet puno bolje od standova imaju 3 MacBook Pro-a, 1 MacBook White i 1 MacBook Air(najnovija verzija). Imaju sve iMac-ove i Tine Capsul. OFC Mac Pro i Mac Mini.
ti se diga???
Iskreno ne vidim smisao ove investicije u jedinoj zemlji u europi kojoj se ne vidi gospodarski rast ili izlazak iz krize...
Mokri san svakog istinski predanog i vjernog apple fanboya.

Cak i kad spuste cjenu 1k kuna na macbooku opet je preskup :(
plaćena reklama ^^
Ja kad sam bio bilo je puno ljudi. Mislim da je samo neko kupio Time capsul i jos neko navlaku za iPhone 4. Imaju sve iPod-ove najnovije generacije.
Ja kad sam bio bilo je puno ljudi. Mislim da je samo neko kupio Time capsul i jos neko navlaku za iPhone 4. Imaju sve iPod-ove najnovije generacije.
Kolika vam je placa tamo u iStylu?
Jel snižen samo mb white?