Dali PS 2 moze ocitati DVD-+RW ?
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zna netko?
Moze.
Moze.
Moze.
thnx. probat cu pa javim dali moze.
ne radi dvd+rw u ps2. rekao mi je frend da probam sa dvw-rw ., dali je netko vec probao da mu radi?
zna netko
Moze.
Serial Number on rear of machine begins with:
version 1 = serial number (refer to yellow rectangle in right of image) start with "U1" and has 10 case screws.
version 2 = serial number (refer to yellow rectangle in right of image) start with "U0" and has 10 case screws.
version 3 = serial number (refer to yellow rectangle in right of image) start with "U2" and has 10 case screws.
version 4 = serial number (refer to yellow rectangle in right of image) start with 'U3' 'U4' 'U5' or a 'U6' and has a total of 8 case screws.
version 5 = model number contains the letter 'R' (refer to the red rectangle in right side of image) at the end (example SCPH-30001 R).
Moze.
Serial Number on rear of machine begins with:
version 1 = serial number (refer to yellow rectangle in right of image) start with "U1" and has 10 case screws.
version 2 = serial number (refer to yellow rectangle in right of image) start with "U0" and has 10 case screws.
version 3 = serial number (refer to yellow rectangle in right of image) start with "U2" and has 10 case screws.
version 4 = serial number (refer to yellow rectangle in right of image) start with 'U3' 'U4' 'U5' or a 'U6' and has a total of 8 case screws.
version 5 = model number contains the letter 'R' (refer to the red rectangle in right side of image) at the end (example SCPH-30001 R).
Ja imam scph50004 pa mi nerade dwd+/-rw a nemogu gledat ni dvd filmove. Mpze mi neko rec kako da napravim da mogu gledat dvd filmove. Hvala.
koliko ja znan na konzoli pise koje vrste DVD-a mogu ici DVDRW ne moze.proba san ja pa mi nece,proba san i kod frenda pa nije htilo.
Przi na obicne
ja imam onaj tanki (ne znam kako se zove model, valjda je to druga generacija) i rade mi i dual layer dvd, obicni i rw
Meni pise na ps2 dvd video ps2 je debeli a dvd neradi probo sam cisti laser a neradi ni dvd rw a dual layer dvd radi
mozda nemamo svi iste verzije ps-a pa neki citaju a neki ne
Ne radi i meni vec sam par puta pokusavo stavit neke igre sa torrenta na dvd+r ali nemoze...dali neko zna dali moze dvd-r??