PS2 i DVD-+RW

poruka: 16
|
čitano: 6.793
|
moderatori: DrNasty, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Pitanje
pitanje

Dali PS 2 moze ocitati DVD-+RW ?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Pitanje
autorov komentar

zna netko?

17 godina
Pitanje

Moze.

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
croart kaže...

Moze.

Molim te objasni mi da li to radi po defaultu ili trebaju neke preinake? (neki čip ili sl.) 
16 godina
neaktivan
yaro kaže...
croart kaže...

Moze.

Molim te objasni mi da li to radi po defaultu ili trebaju neke preinake? (neki čip ili sl.) 
 ne ubaciš unutra dvd i to je to.
Kondomi su in -> koristite ih i VI! Kažu da škola nije zatvor, a mi ni krivi ni dužni dobili 12 godina. Time is a great teacher but sadly kills al it's pupils. Hakiranje je umjetnost a ne zločin. Einstein je umro, Newton je umro, Tesla je umro, a ni ja se ne osjećam baš najbolje!
16 godina
neaktivan
autorov komentar

thnx. probat cu pa javim dali moze.

16 godina
neaktivan
autorov komentar

ne radi dvd+rw u ps2. rekao mi je frend da probam sa dvw-rw ., dali je netko vec probao da mu radi?

16 godina
neaktivan
autorov komentar

zna netko

17 godina
yaro kaže...
croart kaže...

Moze.

Druga generacija PS2 moze sigurno citati DVD RW, a prva generacija PS2 cita od verzije 5 (znaci po defaultu), mada i verzija 4 moze citati ali sa modifikacijama lasera (podesavanje po visini).

Ako ste voljni isprobavati podesavanje lasera, tada mozete "progooglati" sa ovim pojmom "PS2 Laser Height Adjustment" i pronaci ce vam hrpetinu stranica sa tutorijalima kako to ispravno napraviti.

Kako saznati koju verziju PS2 imate :

Serial Number on rear of machine begins with:

version 1 = serial number (refer to yellow rectangle in right of image) start with "U1" and has 10 case screws.

version 2 = serial number (refer to yellow rectangle in right of image) start with "U0" and has 10 case screws.

version 3 = serial number (refer to yellow rectangle in right of image) start with "U2" and has 10 case screws.

version 4 = serial number (refer to yellow rectangle in right of image) start with 'U3' 'U4' 'U5' or a 'U6' and has a total of 8 case screws.

version 5 = model number contains the letter 'R' (refer to the red rectangle in right side of image) at the end (example SCPH-30001 R).

No matter how fantastic your latest and greatest PC is, you will be able to buy it for half the price in 12 months
Poruka je uređivana zadnji put pon 5.1.2009 22:23 (croart).
16 godina
neaktivan
autorov komentar
croart kaže...
yaro kaže...
croart kaže...

Moze.

Druga generacija PS2 moze sigurno citati DVD RW, a prva generacija PS2 cita od verzije 5 (znaci po defaultu), mada i verzija 4 moze citati ali sa modifikacijama lasera (podesavanje po visini).

Ako ste voljni isprobavati podesavanje lasera, tada mozete "progooglati" sa ovim pojmom "PS2 Laser Height Adjustment" i pronaci ce vam hrpetinu stranica sa tutorijalima kako to ispravno napraviti.

Kako saznati koju verziju PS2 imate :

Serial Number on rear of machine begins with:

version 1 = serial number (refer to yellow rectangle in right of image) start with "U1" and has 10 case screws.

version 2 = serial number (refer to yellow rectangle in right of image) start with "U0" and has 10 case screws.

version 3 = serial number (refer to yellow rectangle in right of image) start with "U2" and has 10 case screws.

version 4 = serial number (refer to yellow rectangle in right of image) start with 'U3' 'U4' 'U5' or a 'U6' and has a total of 8 case screws.

version 5 = model number contains the letter 'R' (refer to the red rectangle in right side of image) at the end (example SCPH-30001 R).

e ja imam prvu verziju! znaci ne mogu. ali opet hvala
17 godina
neaktivan
PS2 i DVD-+RW

Ja imam scph50004 pa mi nerade dwd+/-rw a nemogu gledat ni dvd filmove. Mpze mi neko rec kako da napravim da mogu gledat dvd filmove. Hvala.

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
PS2 i DVD-+RW

koliko ja znan na konzoli pise koje vrste DVD-a mogu ici DVDRW ne moze.proba san ja pa mi nece,proba san i kod frenda pa nije htilo.

Przi na obicne

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
Poruka je uređivana zadnji put uto 6.1.2009 17:34 (Dinjo).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS2 i DVD-+RW

ja imam onaj tanki (ne znam kako se zove model, valjda je to druga generacija) i rade mi i dual layer dvd, obicni i rw

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
PS2 i DVD-+RW

Meni pise na ps2 dvd video ps2 je debeli a dvd neradi probo sam cisti laser a neradi ni dvd rw a dual layer dvd radi

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.

0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
PS2 i DVD-+RW

mozda nemamo svi iste verzije ps-a pa neki citaju a neki ne

HD 2400pro 256mb,1.81GHz,512mb of ram
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
PS2 i DVD-+RW

Ne radi i meni vec sam par puta pokusavo stavit neke igre sa torrenta na dvd+r ali nemoze...dali neko zna dali moze dvd-r??

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice