Grand Theft Auto V

poruka: 10.025
|
čitano: 2.784.623
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: Grand Theft Auto V
coso9288 kaže...

{#} GTA V Tsunami Mod

uuu heben mod, ono sve pod vodom a auti se voze po cestama.

14 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
Ezio kaže...
Comi123 kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

wHat

sada pronašao na redditu...

Doći će i naše vreme... kako će ovo slatke muke da budu kada budemo podešavali opcije... Smanji ovo, neee smanji ono, ugasi anti-aliasing, teksture postaviu na medium... PC čari koje konzole nikada neće imati... 

fala bogu da nemamo te čari

Pa rekoh ja... Sve ima svoje prednosti i mane, ali ko zna zašto je to dobro?

a šta misliš zašto je dobro i šta je bolje? dobro znaš šta je bolje samo ne želiš da kupiš TD i da se natežeš sa napuhanim konzolašima...

al hoćeš da ti ja kažem šta je bolje i šta svatko sa imalo racionalnim razmišljanjem već odavno zna... konzole su jedino dobre za tuče, utrke i sportske igre... svaka strategija, pucačina, RPG, open world igra je kao stvorena za P fucking C...

razlog zašto forsiraju konzole jest što je zarada daleko veća iz razloga što je piratstvo na konzolama DALEKO MANJE... da, M A NJ E ... koliko ljudi znate da šiba po TPB-u i skida PC igre... (svatko to radi) koliko ljudi znate da piratizira konzolaške igre... malo, skoro svi kupe igru jer im se neda prolaziti kroz razna sr.nja... i da staviš kojeg pirata na konzolu čim se spojiš na net možeš imati velikih problema sa accountom, a i da ne govorim o ugradnji čipa i ostale gluposti...

drugo, kako nekome može biti gušt ciljati sa analog stickom...tu je auto aim sistem ali opet... šta nije puno veće zadovoljstvo precizno naciljati mišem i odraditi headshot kako bog zapovijeda... i ima još tonu stvari o kojima mi se stvarno neda više pisati... ono što želim reć jest da konzola nikada nije niti neće biti ravna PC-u ni u grafici ni u praktici... tu je da bi kompanije zaradile i pošto sve veći pritisak bacaju na PC gamere možda i ja jednoga dana budem bio primoran kupiti konzolu ali sigurno onda neću lupetati "konzola je bolja" (jer ju ja imam)...

GTA V će fala bogu izaći i za PC... pa u najgorem slučaju i da nije optimiziran... zato su tu graphic options...

http://www.youtube.com/user/SylarSilent
13 godina

Meni osobno....kvaliteta grafike i slike na xbox360 sta se tice GTA5 je sasvim okej...jedina stvar koja mi fali i uvijek ce mi falit..bar na X360/PS3 konzolama je izostravanje...znaci rubovi...to jednostavno trebalo mi je dosta vremena da se "Priviknem" i jos uvijek nemogu...to je jedino sta mi fali..da ima toga..pa da i grafika ostane ovakva kakva je nebi se bunio..samo da je to barem malo ostrije...ovako mi bas "bode" oci..ali nema veze...bar nemam muke kao sa GTA4 Pc verziji...te FPS, te ovo..te ono...ovkao lijepo upalim igricu, radi savrseno bez stekanja i to je to..jedino to izostravanje..al nema veze...ako dodje na nex-gen konzole vjerovatno cu uzet opet ako vidim da su taj "problem" rijesili...iako mislim da opcenito opet cu uzet za PS4 vjerovatno...

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ma kako ce ti izostrit rubove kad imas graficku sa 256mb na ps3, normalno da je grafika malo losija nego na PC-u, kad usporedujete konzolu staru 6-7 godina i PC nabrijan do boli iz 2014. 

Pricekajte dobre naslove na PS4 koji su radeni za full hd, pa onda reci da je grafika na pc-u bolja.

Meni je recimo bedasto da nisu izdali GTAV za ps4, to im je takav fail i promasaj da to nisu istine...

Moj PC  
1 7 hvala 0
13 godina
aquaevivae kaže...

Ma kako ce ti izostrit rubove kad imas graficku sa 256mb na ps3, normalno da je grafika malo losija nego na PC-u, kad usporedujete konzolu staru 6-7 godina i PC nabrijan do boli iz 2014. 

Pricekajte dobre naslove na PS4 koji su radeni za full hd, pa onda reci da je grafika na pc-u bolja.

Meni je recimo bedasto da nisu izdali GTAV za ps4, to im je takav fail i promasaj da to nisu istine...

Polako... prvo se muze 3, pa dolazi bundle sa 4... i onda PC... sve je to plan, nikakav fail i promasaj. Veci je fail sta nije odmah za PS3 i PC izaslo nego ove gluposti.

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Ma da znam...sve je to marketing i branje love...znaju da masa ljudi ima još PS3 i sad će još nekih pola godine izdavat naslove za PS3 i onda će stat, i sve prebacit na četvorku!

Al velim, trebali su napravit PS4+GTV u bundlu, pa da vidiš koji bi paket bio najprodavaniji :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Iako imam GTA na PS-u ne mogu docekati da ga izdaju za PC...Pogotovo nakon sto sam negdje procitao da ce mozda biti online podrska za 32 igraca {#}

2 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Znam samo da će na PC-u izgledat BRUTALNO...i znam da će ti na full hd rezi popapati 2Gb video memorije ko pas Chappy...a za ram da ni ne govorim, vjerojatno ispod 4Gb slobodnog nebuš imal kaj tražiti!

BTW-priča na PS3 i PC-u će biti identične?

Moj PC  
2 1 hvala 0
13 godina
odjavljen
aquaevivae kaže...

Nemamo mi šta da čekamo da bi rekli da je grafika na PC-u bolja od PS4. Evo odmah ti kažem da je bolja, i to osetno...

13 godina
odjavljen
sylar951 kaže...
Comi123 kaže...
Ezio kaže...
Comi123 kaže...
Wicked_Sick87 kaže...

wHat

sada pronašao na redditu...

Doći će i naše vreme... kako će ovo slatke muke da budu kada budemo podešavali opcije... Smanji ovo, neee smanji ono, ugasi anti-aliasing, teksture postaviu na medium... PC čari koje konzole nikada neće imati... 

fala bogu da nemamo te čari

Pa rekoh ja... Sve ima svoje prednosti i mane, ali ko zna zašto je to dobro?

a šta misliš zašto je dobro i šta je bolje? dobro znaš šta je bolje samo ne želiš da kupiš TD i da se natežeš sa napuhanim konzolašima...

al hoćeš da ti ja kažem šta je bolje i šta svatko sa imalo racionalnim razmišljanjem već odavno zna... konzole su jedino dobre za tuče, utrke i sportske igre... svaka strategija, pucačina, RPG, open world igra je kao stvorena za P fucking C...

razlog zašto forsiraju konzole jest što je zarada daleko veća iz razloga što je piratstvo na konzolama DALEKO MANJE... da, M A NJ E ... koliko ljudi znate da šiba po TPB-u i skida PC igre... (svatko to radi) koliko ljudi znate da piratizira konzolaške igre... malo, skoro svi kupe igru jer im se neda prolaziti kroz razna sr.nja... i da staviš kojeg pirata na konzolu čim se spojiš na net možeš imati velikih problema sa accountom, a i da ne govorim o ugradnji čipa i ostale gluposti...

drugo, kako nekome može biti gušt ciljati sa analog stickom...tu je auto aim sistem ali opet... šta nije puno veće zadovoljstvo precizno naciljati mišem i odraditi headshot kako bog zapovijeda... i ima još tonu stvari o kojima mi se stvarno neda više pisati... ono što želim reć jest da konzola nikada nije niti neće biti ravna PC-u ni u grafici ni u praktici... tu je da bi kompanije zaradile i pošto sve veći pritisak bacaju na PC gamere možda i ja jednoga dana budem bio primoran kupiti konzolu ali sigurno onda neću lupetati "konzola je bolja" (jer ju ja imam)...

GTA V će fala bogu izaći i za PC... pa u najgorem slučaju i da nije optimiziran... zato su tu graphic options...

Kratko i jasno, sve objašnjeno. Kome milo, kome krivo, zaista je tako, i svaka koju si rekao ti je na mestu.

13 godina

Vam se desi da GTA5 vam smrzne? Pricam o x360 igri..znaci radi se o elite 250gb i original GTA5 neostcene sa drugim play discom instaliranim na hdd. Desilo se jednom dosad...al opet...

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
15 godina
Grand Theft Auto V

Bacili ste opet sol na ranu. Oh taj GTA V i PC-i. Čeka se i čeka itd.i idt.....

Moj PC  
1 6 hvala 0
17 godina
neaktivan
Comi123 kaže...
aquaevivae kaže...

Nemamo mi šta da čekamo da bi rekli da je grafika na PC-u bolja od PS4. Evo odmah ti kažem da je bolja, i to osetno...

Kaj ti imaš meni govorit....vidio sam i sam! A da je na PC-u bolja, e pa nije, jesi igral WD na PS4? Da jesi vdio bi kaj je dobra grafika, a to je tek prva igra...haos tek dolazi!

Još mi samo treba da mi veliš da je PC bolji po pitanju igranja i sve sam čul od tebe....možda ti bi i povjeroval da nisam paralelno probal i jedno i drugo!

13 godina
aquaevivae kaže...
Comi123 kaže...
aquaevivae kaže...

Kaj ti imaš meni govorit....vidio sam i sam! A da je na PC-u bolja, e pa nije, jesi igral WD na PS4? Da jesi vdio bi kaj je dobra grafika, a to je tek prva igra...haos tek dolazi!

Još mi samo treba da mi veliš da je PC bolji po pitanju igranja i sve sam čul od tebe....možda ti bi i povjeroval da nisam paralelno probal i jedno i drugo!

Ovisi na kakvom PC.u si probo... nije sve jedno igrati na Pentium III i na novom Gamerskom kompu od cirka 5-6k kuna.{#}

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
12 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
aquaevivae kaže...
Comi123 kaže...
aquaevivae kaže...

Ovisi na kakvom PC.u si probo... nije sve jedno igrati na Pentium III i na novom Gamerskom kompu od cirka 5-6k kuna.{#}

don't feed the troll

13 godina
odjavljen
rokonja kaže...

Bacili ste opet sol na ranu. Oh taj GTA V i PC-i. Čeka se i čeka itd.i idt.....

Znaš kako se ono kaže?... "Ko čeka, taj dočeka"...

17 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...
aquaevivae kaže...
Comi123 kaže...
aquaevivae kaže...

Imaš rubriku moj PC, samo kaj je bila do nedavno gtx660 2gb..... ak je to tebi rang pIII onda ti je zbilja lijepo u životu...

Zapravo s čime se ja zamaram, žali Bože vremena...

13 godina
odjavljen
aquaevivae kaže...
Comi123 kaže...
aquaevivae kaže...

Tebi i onako ne vredi govoriti... Čak i da jeste tako, a sigurno nije, proći će i tih mesec dana pa će konzole opet izgledati korak nazad u odnosu na PC, koji napreduje svaki dan. Nemoj da ti ovde moram objašnjavati šta je GTX Titan, Intel I7, i preko 20 GB rama... Ne ide, razumeš? Ne ide... Ne daj Bože da se neka igra pravi a da bude primarna platforma PC i da se maksimalno iskorištavaju gore pomenute komponente, pa vi konzolaši o tome možete samo da sanjate... Ne pljujem konzole, maksimalno mi je drago zbog next gena jer će, čitaj "PC zbog konzola napredovati", ali činjenice su činjenice... No da više ne idem u off topic, bolje da diskutujem o ovoj fenomenalnoj igri... Bolje bi i tebi bilo da napišeš neke svoje utiske ako ih imaš, no s obzirom da si došao upoređivati grafiku konzola i PC-a, sumnjam...

15 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

I opet na kraju bolje izgledaju na PCu. {#}

There are some corners of the universe that have bred the most terrible things. Things that act against everything we believe in. They must be FOUGHT.
Moj PC  
9 3 hvala 0
14 godina
odjavljen
Grand Theft Auto V

Danas googlao gta v pc i došla mi ova vijest, ako je to istina, petak će biti jedan od najepic dana dosad

http://www.geek.com/games/gta-v-pc-pre-orders-expected-to-start-on-friday-1583463/

0 0 hvala 0
16 godina
footballer kaže...

Danas googlao gta v pc i došla mi ova vijest, ako je to istina, petak će biti jedan od najepic dana dosad

http://www.geek.com/games/gta-v-pc-pre-orders-expected-to-start-on-friday-1583463/

glupost, ako se procita cijela vijest vidi se da pisu gluposti.

16 godina
Grand Theft Auto V

ekipa jel ima zainteresiranih da se sutra oko pola 9 nademo u igri i onda idemo u killing rampage, ubijamo sve sto se mice. ja i jos 3 frenda smo zasad u ekipi, pa ako neko zeli nek mi se javi u pp da se nademo u igri.

Moj PC  
0 13 hvala 0
13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

E bas takvim igracima na sav glas **bem mater zato sto ne znaju igrati normalno.

Samo kvarite dozivljaj igranja drugim igracima. Radite nesto drugo, za*ebavajte se po mapi, na YT imate tisuce videa kakve sve gluposti mozete raditi....

0 1 hvala 0
16 godina
coso9288 kaže...

E bas takvim igracima na sav glas **bem mater zato sto ne znaju igrati normalno.

Samo kvarite dozivljaj igranja drugim igracima. Radite nesto drugo, za*ebavajte se po mapi, na YT imate tisuce videa kakve sve gluposti mozete raditi....

ne kuzis opce, mi bi otisli sami na mapu i pucali po gradu, polciji i to, nebi isli ubijat igrace.

13 godina
neaktivan
Grand Theft Auto V

Onda u redu, malo sam to drugacije shvatio iz tvog posta

0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
mar123 kaže...
footballer kaže...

Ajde, molim te, nemoj više odgovarat na moje postove, svaki put kad vidim neki tvoj post pises da je nesto glupost itd.

15 godina
mar123 kaže...
coso9288 kaže...

ne kuzis opce, mi bi otisli sami na mapu i pucali po gradu, polciji i to, nebi isli ubijat igrace.

nemoj se izvlacit

Plans to protect air and water, wilderness and wildlife are in fact plans to protect man. Stewart Udall . LoL west:win4crazzy east:win4crazy
17 godina

Pa ako necete da vas ubijaju upalite passive mod sad je i besplatan.

Xfire: slickman25 Steam: ryou229
16 godina
footballer kaže...
mar123 kaže...
footballer kaže...

Ajde, molim te, nemoj više odgovarat na moje postove, svaki put kad vidim neki tvoj post pises da je nesto glupost itd.

a stari moj pa kad stavljas gluposti sto ti ja mogu, pazi stavio si link u kojem novinar kaze u petak bi moglo doc do pojave prednarudzbi za gta v pc verziju, a kako? zato sto je tako reko neki ducam, pa amazon od 2011 ima preorder za gta v pa sta sad, mislim budimo ozbiljni, jedino rockstar moze dat legitimnu informaciju.

win4crazzy kaže...
mar123 kaže...
coso9288 kaže...

nemoj se izvlacit

ma nemam se ja sto izvlacit prijatelju, plan je prvo bio da se skupimo nas par, neki uzmu tenkove, drugi ukradu one borbene avione i idemo u rampage po gradu, ali posto tenkove nemozemo uzet onda je plan da zatvorimo neku cestu u gradu i koljemo sve. pa i ja sam sam piso prije da mrzim ekipu koja ubija stalno drugu ekipu po mapi, no tad me se popljuvalo. eto ako neko oce danas igramo pa nek se javi. ja jedini i pisem nesto za igru, a ne ove svade jel bolji pc ili konzole itd.

14 godina
odjavljen
mar123 kaže...
footballer kaže...
mar123 kaže...
footballer kaže...

a stari moj pa kad stavljas gluposti sto ti ja mogu, pazi stavio si link u kojem novinar kaze u petak bi moglo doc do pojave prednarudzbi za gta v pc verziju, a kako? zato sto je tako reko neki ducam, pa amazon od 2011 ima preorder za gta v pa sta sad, mislim budimo ozbiljni, jedino rockstar moze dat legitimnu informaciju.

win4crazzy kaže...
mar123 kaže...
coso9288 kaže...

nemoj se izvlacit

ma nemam se ja sto izvlacit prijatelju, plan je prvo bio da se skupimo nas par, neki uzmu tenkove, drugi ukradu one borbene avione i idemo u rampage po gradu, ali posto tenkove nemozemo uzet onda je plan da zatvorimo neku cestu u gradu i koljemo sve. pa i ja sam sam piso prije da mrzim ekipu koja ubija stalno drugu ekipu po mapi, no tad me se popljuvalo. eto ako neko oce danas igramo pa nek se javi. ja jedini i pisem nesto za igru, a ne ove svade jel bolji pc ili konzole itd.

1. Da si ti pročitao sve kako treba, i kako se inače čitaju vijesti na internetu, išao bi na jedan od hiperlinkova u tekstu, koji je vodio na službenu stranicu Gamereactor-a. Trebaš malo i koristiti prednosti internet vijesti, uvijek ima tih linkova koji vode na članke i stranice odakle je vijest preuzeta. Ja sam ovaj link stavio čisto jer je prvi naišao, čitao sam sa više njih, pa sam ovaj stavio.

2. Na tom linku koji te vodio na članak o preorderu, naišao bi na rečenicu: "Nordic retailer Elgiganten (owned by Dixons Retail UK) will start taking orders for Grand Theft Auto V on PC this Friday, which has been confirmed to us via a manager of one of the Swedish stores." Ključna riječ - confirmed.

3. Amazon je stavio preorder 2011. jer se tada očekivalo da će izaći i za PC,  a ne samo za konzole.

Rockstar može dati legitimnu informaciju, no što se tiče tih informacija, samo govore: Follow our newswire for that itd. Petak je sutra, u Švedskoj će se moći prednaručiti GTA V za PC, po članku sa švedskog Gamereactora. Ako je to istina, internet će biti poplavljen time da izlazi GTA V za PC, ako ne, igrači će se i dalje nadati i tražiti hintove u raznim bug reportima, driverima za grafičke kartice itd. Na kraju krajeva, što je tu loše? Svatko ima svoje, ja se nisam na kompu previše igrao, samo čekam GTA jer mi se ništa drugo neda igrat. GTA V će izaći za PC, to je javna tajna, sada samo tražimo svaku sitnicu povezanu sa igrom. Zašto? Jer to volimo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice