SP u nogometu - Brazil 2014.

poruka: 3.439
|
čitano: 236.307
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: SP u nogometu - Brazil 2014.
vrinho kaže...

Nek vas ova utakmica ne zavara, Brazilci igraju prek qurca što se i vidi. Sad će se malo Scolari razderati u svlačionici i malo će bolje igrati ali ipak ovo nije Panama koja je i prije početka tekme skinula gaće. Srbi imaju odličnu momčad. Nitko sretniji od mene ako će Brazilci igrati protiv nas kao ovo prvo poluvrijeme ali to je nerealno očekivati, letjet će po terenu.

Bit ce im jos veci pritisak nego sada. A pritisak nekad urodi plodom a nekada ne, a u nasem slucaju nadam se da nece

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
15 godina
Misli ti šta hoćeš, ovo izgleda sramotno za Brazil. Imali su sreće da ne gube već 2-0.
http://www.neobux.com/?r=inoxzg,
15 godina
neaktivan
x18x05x kaže...
Misli ti šta hoćeš, ovo izgleda sramotno za Brazil. Imali su sreće da ne gube već 2-0.

Moglo je i vise.

15 godina

Nesmijemo primiti gol u prvih 10-15 minuta. Tad je uzbuđenje najveće, najmanja koncentracija i mogućnost za pogrešku ogromna, ipak otvaraš SP protiv Brazila - u Brazilu.

Ali obzirom da imamo visokoprofilne igrače koji su navikli na ligu prvaka i ostala jaka natjecanja vjerujem da će ostat prisebni. 

Swedish latin super funk.
15 godina
neaktivan

Brazil poveo, ali kako, nije mi jasno, stoper gleda loptu i ni da skoci, nista, samo promatra. Nije Brazil zasluzio, nemaju se cemu veseliti definitivno.

14 godina
neaktivan

Pratim tekemu i srbija dobro parira brazilu, ajli ja se bojim hrvatske uvijek na velikim natjecanjima pogotovo na sp!

Korea japan 2002 g. sa talijanima smo cudo napravili  i onda 2 tekme protiv sugoavog ekvadora i meksika podbacili, 2006 g. pritiv brazila prvu tekmu igrali i izgubili smo 1:0, previse se potrosili i napuhali se, a onda kada je najbitnije zadnje 2 tekme pritiv japana i australije izgubili energije......e sada u brazilu smo iskusniji i imamo bolje igrace, ali uvjeren sam da protiv brazila cemo jako dobro parirati, i da ce bti nerjeseno, ali pritiv kameruna i meksika cemo podbaciti, zato sto cemo se baciti protv brazila da pokazemo svijetu da znamo igrati....ali mi moramo se vise orijentirati na meksiko koje ce biti kljucno na 2 mjesto, a protvi kameruna ce biti tesko u manausu, jel mi nismo navikuti na tekve uvjete......nadam se prolasku! Ja da sam trener stavio bi 2 postavu protiv brazila, ne zelim 1 da se ne potrose pa padnu poriv slabijih repki sto pokazuje povijesti....a onda kamerun i maksiko 1 postava da ih razvalimo, ali vidjt cemo

15 godina
neaktivan

Steta, evo i stative. Nece u gol da ga yebes.

15 godina
Dali će biti prijenos u HD na HRT2 HD?
14 godina

di gledate tekmu?!

našao, http://www.maxsporttv.co.vu/2014/04/arena-sport-uzivo_30.html

Na hrt2 u 01:00 hrvatska australija

Poruka je uređivana zadnji put pet 6.6.2014 23:13 (Cryogenic).
15 godina
Doma, Arenasport 1.
13 godina

Daleko je taj brazil od bilo kakvog naslova... nije to brazil sa ronaldinhom, rivaldom, ronaldom, didom i ostalim bogovima... kad vidim onog padavicara Neymara dobijem mlade..

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
14 godina

Hvale obranu Brazila kao najbolju na natjecanju, a izgledaju ko obrana Dinama u LP. Ak će istrčati sa istih 11 ko danas, bit će to odlično za nas. A ova Srbija, majko mila, stvore 5 čistih šansi i od toga naprave 4 auta i korner {#}.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina

Odlična slika na HRT 2 HD, napokon {#}

Imali su nešto problema sa puštanjem/sviranjem naše himne pff...

Zašto ovaj panj Vida i Jelavić igraju opet, gola neće zabit dok Jelavić ne izađe.

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2014 1:02 (Hyperion).
15 godina
neaktivan

Curi dosta preko Pranjićevog boka. Pranjić out. Nemogu vjerovat, pa kakvi su ti idioti.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2014 1:28 (Tommy_123).
12 godina
neaktivan
Pregruba igra Australaca, nazalost mi se cini da smo ostali bez Pranjica, nemamo lijevi bok za SP, eto ti prijateljskih, ode ti pola momcadi
15 godina
neaktivan

Pa nije mi jasno, ovo je prijateljska, ne igraju za zlato. Valjda oni neznaju sto "prijateljska" znaci.

12 godina
neaktivan

Šta rade ovi australci... stočari hebeni...

MS GOAT
15 godina
Katastrofa od igre zasad, negledljivo :/
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
14 godina
neaktivan

Sad bi trebao zvat Hrvoja Milica. Steta za Pranjica, jedini lijevi bek.

15 godina
Žao mi Pranjića. Imao sam sličnu povredu i nebu se on vratio barem za 3 mjeseca. Igra je loša, treba još puno radit.
15 godina
Milić je trebao biti pozvan odmah na početku. Ali nije ni Vrsaljko loš na poziciji lijevog bočnog.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
15 godina
neaktivan

Moze i Vida odigrat lijevog beka ili Vrsaljko koji upravo sad igra lijevog beka

Odlicno su poceli s drugim poluvrijemenom i eto isplatilo se. Sredina poigrala napokon.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2014 2:23 (Tommy_123).
15 godina

Jelavić 1-0!

Modrić i Kovačić, strava! Baš lijepo kombiniraju njih dvojica. Puno bolje igramo u drugom poluvremenu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2014 2:23 (antimadridista).
12 godina
neaktivan
To su ti brzi kratki pasovi, to je bogatstvo koje imamo u svom veznom redu, moglo bi to lijepo izgledati na prvenstvu
15 godina
neaktivan

Drugo poluvrijeme jako dobro, kova i modrinjo cudo. S takvom lakocom se stvori visak samo tako. Jos ako se racuna da bi gustavo i paulinho mogli zapocet, a dosta su tromi. 

17 godina
neaktivan
antimadridista kaže...
Katastrofa od igre zasad, negledljivo :/

Kolektivna igra je ispod individualne kvalitete vec godinama losa, sta se cudis. 

Da je danas živ imao bi 169 godina.
15 godina
neaktivan

Bas steta, kova modric. taman dobe malo prostora i odmah zamjena : /

17 godina
vgetik kaže...

Bas steta, kova modric. taman dobe malo prostora i odmah zamjena : /

Dali su više od 30% onog što mogu, Kovač je postao zabrinut da Brazilci vide šta mogu pa ih je zamjenio :D

Utakmica je uspavanka, u odnosu na BiH neki dan i Srbiju sada već jučer igramo blagorečeno za qrac, ali to je prijateljska.

BTW: Ćosić se gubi, Pranjić još igra u njegovoj glavi...

Fortune favours the brave
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2014 2:43 (Hyperion).
15 godina
neaktivan

Dobra je igra, nista vau ali je dobra. Samo da se vise nitko ne ozlijedi. Mandzo?!?!  Daj Boze da nije nista.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.6.2014 2:51 (Tommy_123).
15 godina
neaktivan

Lol, pa njihov pranjic je skrsio naseg pranjica xD

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice