Dinamo 2010/11 zaključana tema

poruka: 792
|
čitano: 126.013
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Dosta prepucavanja i Hajduka.Tema je o Dinamu.Šta mislite možemo li proći Gyori?Ja mislim da igrom koju su DInamovci pokazali mogu pobijedit Mađare samo da nam strijelci budu raspoloženi.Igra je dobra al nema tko zabit golNeodlučan

I was told there's a new love that's born for each one that has died-DT
15 godina
neaktivan
RE: Dinamo 2010/11

Slepi bude eksplodiral i zabil 2-3 komada.

16 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...

Nadajmo se.

Ja bi volio da Ante Rukavina proigraOsmijeh

This world is spinning around me This world is spinning without me Every day sends future to past Every breath leaves one less to my last - DT
17 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

I da Dinamo ne prode u Europski ligu, a ostane Zajec kao trener i Mamic se nekim cudom opameti i ne proda najbolje igrace, sljedece godine ce to biti pravi Dinamo. Klub kojeg se prije s razlogom uzdizalo u nebesa i klub koji je bio ponos grada Zagreba. Jer Zajec djeluje kao posten trener. Sam je izjavio da ima momcad koju moze samo "krpati" i skidam mu kapu kada mu Mamic proda najboljeg napadaca nakon kraja priprema, bez ikakve postene rezerve. U svakom slucaju bi volio da prode, ali ako ne, ostaje opet nada da ce se uprava "trgnuti" i napraviti postenu momcad za sljedecu sezonu. Godina dana nije puno ako se momcad postavi na cvrste temelje i ono najbitnije, ako nakon godinu dana igraci prestanu sanjati da su u Dinamo dosli samo zato da budu u Mamicevom izlogu, i da posteno  igraju i znoje se za taj dres.

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 23:14 (Lion King).
15 godina
protjeran
Miro kaže...

Dosta klubaškog prepucavanja i komentiranja klubova koji nemaju vezu s topicom!

Držite se teme - ovdje je to sve u vezi Dinama u sezoni 2010/11!

Pa ja i spominjem, eto npr gore sam spomenuo prvotimce (manj-više) Dinama u sezoni 2010/2011! Kako to nije povezano s temom?!

Lion King, evo napisat ću ponvono, spomenuo sam to prije nekoliko stranica. Nemožeš ti i da hoćeš najbolje igrače zadržati ako on svom silom želi ići, ili da dođe eto npr Chelsea i kaže mi hoćemo Badelja, što ćeš ti reći mladom Badelju? Ej mali nemožeš ići u Chelsea baš nas briga što ti je to životna želja, nas ne zanimaju tvoje želje. I onda takav igrač je u depresiji, počne loše igrati, svjesno ili nesvjesno. Eto ti čisti primjer Mandžukića. Ili najnovije Džeke (koji je čak javno zaprijetio da će loše igrati). I što onda imaš? Nezadovoljnog igrača koji više ne pruža najbolje igre i žao ti bude što ga nisi prodao dok si mogao za velike pare.

Što se tiče Gyora, tako sam se prošle sezone bojao za Temišvar koji je tad izbacio Šahtara iz kvalifikacija za Ligu Prvaka, pa su ih zgazili u rumunjskoj 3:0. Tako da je Dinamo najnepredvidljivija momčad koju sam ikad gledao. Jedan čas izgube protiv Ajaxa nasred Zagreba, drugi čas vode protiv Ajaxa u Amsterdamu 3:0  (konkretno). Dobro je Zajec rekao, 55:45 šanse za Dinamo. No neznam kakva je momčad ti mađari pa nemogu reći puno o kvaliteti. Znam da su bili treći u prvenstvu, i da igraju 2 osječanina tamo i da su izbacili Montpellier koji je dug dio prvenstva bio prvi na tablici francuskog prvenstva prošle godine.

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.8.2010 23:46 (Kora).
17 godina
Kora kaže...
nixass kaže...

djeluješ mi ko neki wannabe hooligan, bbb-ovac koji hoda samo na domaće tekme i to..

imao sam takvih među frendovima, proći će te to brzo Namigiva

dinamo se neće "oporavit" dok god ima mafije oko sebe. hajduk je krenuo u dobrom smjeru kad je otišo štimac, al opet su se počeli neki zgubidani motat oko njega (andabak, pekar (svaguša) itd..)

btw, ako je tema o dinamu, kaj svi moramo pisat hvalospjeve o njemu? odi si u tom slučaju na bbb forum.. nevjerojatan si lik

Wannabe hooligan? bbb-ovac koji hoda samo na domaće tekme? hahhaha, joj e sad kad bih počeo pisat ne bih stao pa neću ni počinjat, lupetaš tu gluposti a ne poznaš me. Proći će me brzo? hahhaha dinamovac sam odkad znam za sebe, a kakve ti likove imaš kao frendove ne zanima me.  Naravno da ne treba pisat hvalospjeve o Dinamu u ovoj temi, ali ne trebaju nam ni tu pljuvati tovari umjesto da odu u svoj topic dolaze ovamo. Eto liče vidim da me pokušavaš isprovocirati al nećeš uspjeti Smijeh

@Dado - jesi kad čuo za Badelja, Tomečaka, Barbarića, Vrsaljka, Mesarića, Lončarića itd itd?

Ma dečko malo stani na loptu, niko ne kaže bar ja ne da je Dinamo loš, a Hajduk dobar, koliko ja vidim svi kažu da su oba kluba katastrofa šta je istina...

Trentno je ali samo trenutno po meni Hajduk napravio bolji rezultat ipak je napravio podvig i nije bio dosta godina uopce niti u igri da moze uci u Europa ligu..

E sad da Dinamo nas predstavlja u europa lizi vec par godina jbga, niko ama bas nitko ne moze ocekivat od takve ekipe da ude u LP ili da prode skupine europa lige, bitno je samo da se kvalificiraju dalje sta bude bude...

Opet ali opet nasi mediji daju Dinamu puno vece sanse sta mi se nimalo ne svida ipak su madari izbacili jedan fransuski klub dapace koji nije nis posebno ali sigurno ima vecu reputaciju i kvalitetnije igrace od tih madara sta je je..

Sa druge strane ti isti mediji otpisuju Hajduk prije nego je i pocela tekma sta je u principu i dobro jer se ne Hajduk ne stvara toliko pritisak koliki na Dinamo...

Da to je mozda prednost Hajduka ali i fucking podcjenjivanje nasih novinara i nevjera u nase klubove, ako mediji tako misle a javnost koja imalo cita novine i koja bas nije upucena u nogomet ce sta mislit?

I 100% sam siguran da su mediji ti koji utjecu an sve zivo u Hrvatskoj pa tako i na nas nogomet.

Pa ljudi moji umjesto da budemo slozni bili hajdukovci i dinamovci ako ne u HNL onda bar u europa lizi bi svi trebali biti jednaki i navijati za nase klubove..

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 8:44 (toxic).
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Slikica Mamica 18 h nakon Sheriffa: http://www.jutarnji.hr/mamicev-biznis-model-propasti---sto-mu-je-smijesno-/875438/ Smece prokleto. Zeko bjezi iz tog Dinama dok je jos vrijeme.

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - TallahaseeInc. \m/
15 godina
protjeran
toxic kaže...
Kora kaže...
nixass kaže...

djeluješ mi ko neki wannabe hooligan, bbb-ovac koji hoda samo na domaće tekme i to..

imao sam takvih među frendovima, proći će te to brzo Namigiva

dinamo se neće "oporavit" dok god ima mafije oko sebe. hajduk je krenuo u dobrom smjeru kad je otišo štimac, al opet su se počeli neki zgubidani motat oko njega (andabak, pekar (svaguša) itd..)

btw, ako je tema o dinamu, kaj svi moramo pisat hvalospjeve o njemu? odi si u tom slučaju na bbb forum.. nevjerojatan si lik

Wannabe hooligan? bbb-ovac koji hoda samo na domaće tekme? hahhaha, joj e sad kad bih počeo pisat ne bih stao pa neću ni počinjat, lupetaš tu gluposti a ne poznaš me. Proći će me brzo? hahhaha dinamovac sam odkad znam za sebe, a kakve ti likove imaš kao frendove ne zanima me.  Naravno da ne treba pisat hvalospjeve o Dinamu u ovoj temi, ali ne trebaju nam ni tu pljuvati tovari umjesto da odu u svoj topic dolaze ovamo. Eto liče vidim da me pokušavaš isprovocirati al nećeš uspjeti Smijeh

@Dado - jesi kad čuo za Badelja, Tomečaka, Barbarića, Vrsaljka, Mesarića, Lončarića itd itd?

Ma dečko malo stani na loptu, niko ne kaže bar ja ne da je Dinamo loš, a Hajduk dobar, koliko ja vidim svi kažu da su oba kluba katastrofa šta je istina...

Trentno je ali samo trenutno po meni Hajduk napravio bolji rezultat ipak je napravio podvig i nije bio dosta godina uopce niti u igri da moze uci u Europa ligu..

E sad da Dinamo nas predstavlja u europa lizi vec par godina jbga, niko ama bas nitko ne moze ocekivat od takve ekipe da ude u LP ili da prode skupine europa lige, bitno je samo da se kvalificiraju dalje sta bude bude...

Opet ali opet nasi mediji daju Dinamu puno vece sanse sta mi se nimalo ne svida ipak su madari izbacili jedan fransuski klub dapace koji nije nis posebno ali sigurno ima vecu reputaciju i kvalitetnije igrace od tih madara sta je je..

Sa druge strane ti isti mediji otpisuju Hajduk prije nego je i pocela tekma sta je u principu i dobro jer se ne Hajduk ne stvara toliko pritisak koliki na Dinamo...

Da to je mozda prednost Hajduka ali i fucking podcjenjivanje nasih novinara i nevjera u nase klubove, ako mediji tako misle a javnost koja imalo cita novine i koja bas nije upucena u nogomet ce sta mislit?

I 100% sam siguran da su mediji ti koji utjecu an sve zivo u Hrvatskoj pa tako i na nas nogomet.

Pa ljudi moji umjesto da budemo slozni bili hajdukovci i dinamovci ako ne u HNL onda bar u europa lizi bi svi trebali biti jednaki i navijati za nase klubove..

Tko to ne kaže, pa pogledaj postove, kako nitko ne kaže?! Vidiš da pljuju po Dinamu neosnovano i bez argumenata. Usput nemožeš ti govorit nikome šta da očekuje od takve ekipe. Što se tiče ovoga oko utjecaja novinara na nogomet, tu se apsolutno  slažem. Mislim da su novinari nakrivlji što nam nogomet ode u qurac. Stalne provokacije, objavljivanje kojekakvih skandala, istinitih ili neistinitih, pred ključčne europske utakmice kad igrači moraju misliti samo na tekmu, apsolutno te ubije u pojam. I kako neće onda ljudi koji čitaju samo novine i dobivaju informacije o našim klubovima samo preko novina, kako neće onda misliti: Dinamo je katastrofa, Maminja treba oterat ovo ono, jer znaju samo ono što pročitaju u novinama što velikim dijelom nije ni istina a i ako je istina nije apsolutna istina. Btw nisam vido da itko se razbacivao izjavama lako ćemo protiv ovih pregazit ćemo ih, prije bilokoje europske utakmice ove goodine. Možda je bilo ono blagi smo favoriti, ipak smo malo bolji, što je i istina naspram ovih klubova protiv kojih je Dinamo igrao, no ne pobjeđuje uvijek bolji, kao šte ne pobjeđuje uvijek ni favorit. Eto kaže ovaj Babić što je odveo Gyor dalje da su ih svi otpisali prije puta u Francusku pa su ipak prošli. Što se tiče Hajduka, ponovno ću reći - dabogda izgubili u obe utakmice zajedno 0:8. U prvoj 3:0, u drugoj 0:5. :)))

Btw Talahasee, ta slika je možda i od prije godinu dana ili tko zna od kad, to što je tu objavljena s tim opisom, ne znači da je i istina.

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 15:28 (Kora).
15 godina
protjeran
Kora kaže...

Btw Talahasee, ta slika je možda i od prije godinu dana ili tko zna od kad, to što je tu objavljena s tim opisom, ne znači da je i istina.

Siguran sam 100% da je clanak istinit. Taj lik je totalno besraman i uopce me ne cudi takvo ponasanje. Nije valjda da su ti novost ispadi Maminja? Mozda su neke stvari u tekstu malo preuvelicane, o tome bi se dalo raspravljat. Ali ima i previse video zapisa njegovih ispada, da bi te sad moglo cudit kaj se on veseli a navijaci tuguju. A niti je novost da njega ne zanima uspjeh Dinama i sreca navijaca. Njega iskljucivo zanima njegov osobni uspjeh i zarada, a to radi ne birajuci sredstva.

16 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
muhaqeri kaže...

Nadajmo se.

Ja bi volio da Ante Rukavina proigraOsmijeh

ante prvo mora uc u formu,jer je bez ozbiljne utakmice,u hnl-u ga sad 2-3 kola treba forsat da fizicku spremu poboljsa vidjelo se da je zesce sporiji u sprintu nego inace

17 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...
Kora kaže...

Siguran sam 100% da je clanak istinit. Taj lik je totalno besraman i uopce me ne cudi takvo ponasanje. Nije valjda da su ti novost ispadi Maminja? Mozda su neke stvari u tekstu malo preuvelicane, o tome bi se dalo raspravljat. Ali ima i previse video zapisa njegovih ispada, da bi te sad moglo cudit kaj se on veseli a navijaci tuguju. A niti je novost da njega ne zanima uspjeh Dinama i sreca navijaca. Njega iskljucivo zanima njegov osobni uspjeh i zarada, a to radi ne birajuci sredstva.

I to radi na stetu svih navijaca Dinama. Nazalost.

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
15 godina
protjeran
Tallahasee kaže...
Kora kaže...

Po čemu si ti tako siguran da je to istinito? Ajde daj argument.

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Kora kaže...

Kao prvo, dosta mi je prepucavanja. Mamic je smece. Slika je argument. Sva njegova nedjela (brojne prodaje najboljih igraca, konstantne promjene trenera, bahacenje pred javnosti, vrijedjanja navijaca.... namjestanje utakmica?) su vise nego dovoljan argument. Mislim da novinarima sa takvim probisvjetom nije uopce tesko napisati istinit clanak, a i zasto bi im bilo u interesu izmisljat. Uostalom ne razumijem ikoga ko bi trazio i zrno opravdanja za postupke i djela Zdravka Mamica. Iskreno nit me ne zanima.

Mamic je lanac oko vrata Dinama koji tone sve dublje i dublje. Zalim svakog ko to ne razumije.

Poruka je uređivana zadnji put sub 7.8.2010 21:16 (Tallahasee).
15 godina
protjeran
Tallahasee kaže...
Kora kaže...

Kao prvo, dosta mi je prepucavanja. Mamic je smece. Slika je argument. Sva njegova nedjela (brojne prodaje najboljih igraca, konstantne promjene trenera, bahacenje pred javnosti, vrijedjanja navijaca.... namjestanje utakmica?) su vise nego dovoljan argument. Mislim da novinarima sa takvim probisvjetom nije uopce tesko napisati istinit clanak, a i zasto bi im bilo u interesu izmisljat. Uostalom ne razumijem ikoga ko bi trazio i zrno opravdanja za postupke i djela Zdravka Mamica. Iskreno nit me ne zanima.

Mamic je lanac oko vrata Dinama koji tone sve dublje i dublje. Zalim svakog ko to ne razumije.

Ma kakva slika je argument čovječe božji?! Pa to može biti slika od biločega, bilogdje, daj dođi u realnost. Ovo za prodaju igrača već sam napisao pa ne da mi se ponovno, a osim toga pa koji manji klub u Europi ne proda kad tad svoje najbolje igrače? Ajde ovo sa trenerom se slažem, zaista se  rješava trenera kao što mjenja čarape, ajd možda i bahaćenje, ali vrjeđanje navijača - ne. Ako je i bilo kakvog vrjeđanja to je bilo usmjereno huliganima koji su nadam se u manjini. I ovo s namjerštanjem utakmica se isto tako ne slažem. Zašto bi Dinamo namještao utakmice kad je prvi cijelu sezonu i uvijek je prvak? Ajde nemoj dalje molim te samo se sramotiš........

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Kora kaže...

Ma kakva slika je argument čovječe božji?! Pa to može biti slika od biločega, bilogdje, daj dođi u realnost. Ovo za prodaju igrača već sam napisao pa ne da mi se ponovno, a osim toga pa koji manji klub u Europi ne proda kad tad svoje najbolje igrače? Ajde ovo sa trenerom se slažem, zaista se  rješava trenera kao što mjenja čarape, ajd možda i bahaćenje, ali vrjeđanje navijača - ne. Ako je i bilo kakvog vrjeđanja to je bilo usmjereno huliganima koji su nadam se u manjini. I ovo s namjerštanjem utakmica se isto tako ne slažem. Zašto bi Dinamo namještao utakmice kad je prvi cijelu sezonu i uvijek je prvak? Ajde nemoj dalje molim te samo se sramotiš........

LOL pa nisam ja taj koji opravdava tu bestiju. Ma nek ti je sa srecom s tim likom i s njegovim Dinamom. Ovako izgleda pravi gospodin na celu kluba (mene je stvarno sram Izlanuo se):

15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Šta reć - legenda. Čovjek ima karizmu, Dinamo bi bio prosječan hrvatski klub d anema njega

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Kora kaže...

Šta reć - legenda. Čovjek ima karizmu, Dinamo bi bio prosječan hrvatski klub d anema njega

Lol svaka cast. Nema sta. Ipak je sad sve ok. Mislio sam da postoji trunka razuma, sad je ipak sve na mjestu. Znam da ne postoji.

15 godina

kao što bi rekla jedna pjesma Nemože mu niko ništa,,,,

16 godina
neaktivan
Kora kaže...

I ovo s namjerštanjem utakmica se isto tako ne slažem. Zašto bi Dinamo namještao utakmice kad je prvi cijelu sezonu i uvijek je prvak? Ajde nemoj dalje molim te samo se sramotiš........

LOL

Možda je prvak zbog namještanja? A jesi čuo za kladionice i slično?Ne nemještaju se utakmice samo da bi neki klub bio prvak, nego zato da netko zaradi...

Kora kaže...

ROFLMAO

Ne trebam ništa više reći...

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Šefe daj  molim te ne petljaj se vidim da ne razlikuješ nogomet od košarke, zato bolje poćuti. Smijeh

Dinamo živi vječno
15 godina

evo ljudi ja sam čitao čanak koji je probudio nešto u meni a tiče se nk dinama pa pročitajte  :

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EklEEZpZApFIzeqMsU&tmpl=coranto_hrv_news

15 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Može svatko reći što hoće ali u ovakvom okruženju moraš biti Mamić da bi mogao uspješno voditi klub,zar mislite da bi sa nekim dobricom tipa Zajec bili prvaci.

15 godina
protjeran
muhaqeri kaže...

Može svatko reći što hoće ali u ovakvom okruženju moraš biti Mamić da bi mogao uspješno voditi klub,zar mislite da bi sa nekim dobricom tipa Zajec bili prvaci.

Tako je. Zašto Hajduk nikad nije prvak? Zato što imaju Ljigašu a ne Maminja

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
crni pauk kaže...

evo ljudi ja sam čitao čanak koji je probudio nešto u meni a tiče se nk dinama pa pročitajte  :

http://www.nogometni-magazin.com/newspro/coranto/viewnews.cgi?id=EklEEZpZApFIzeqMsU&tmpl=coranto_hrv_news

Dvije riječi - unajmljeni pjesnik, još jedan pokušaj rušenja Dinama, tako pravi, zadrti navijjači ne pišu o voljenom klubu. Nabrojao mu je sve loše strane, nije spomenuo niti jednu dobru, pa zar Dinamo nema niti jedne svjetle stvari u sebi? Nije dvije lijepe prozborio o Dinamu, nezna opisat zašto voli Dinamo? Ma daj.....

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 2:49 (Kora).
15 godina
protjeran
Kora kaže...
crni pauk kaže...

Dvije riječi - unajmljeni pjesnik, još jedan pokušaj rušenja Dinama, tako pravi, zadrti navijjači ne pišu o voljenom klubu. Nabrojao mu je sve loše strane, nije spomenuo niti jednu dobru, pa zar Dinamo nema niti jedne svjetle stvari u sebi? Nije dvije lijepe prozborio o Dinamu, nezna opisat zašto voli Dinamo? Ma daj.....

Pa ima Mamica. Zar nisi rekao da je legenda? Cool

16 godina
neaktivan
LoL
muhaqeri, kakvo je to 'okruženje' u kojem ti treba Mamić da bi pobijedio?

P.S. Ovaj članak je super. Sve je istina u njemu - Mamić, stadion, igrači...
[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Ima jos jedan izvrstan clanak, meni bolji: Ante Tomic: Sanitarna inspekcija. Vec sam ga postao pod temom "Sta se desava sa nasim drustvom" (ispricavam se moderatorima, nadam se da nije faul za karton Cool) Tice se u stvari obje teme, a i od viska glava ne boli Izlanuo se . Pa ko nije procitao, zagarantirana zabava.

15 godina
odjavljen
Dinamo 2010/11

sve govori o mamicu...xD

Slobodno stisni thumb down ako te to toliko pali [One to all Units Let's toast us some russians ]
15 godina
neaktivan
Šef kaže...
LoL
muhaqeri, kakvo je to 'okruženje' u kojem ti treba Mamić da bi pobijedio?

P.S. Ovaj članak je super. Sve je istina u njemu - Mamić, stadion, igrači...

Takvo u kojem vlada korupcija na svim razinama,samo Mamić je otvoren govori sve što misli a nije licemjer kao drugi.

16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Koliko ste zadovoljni rezom iz Varaždina?

Neznam, Zajec ne stavra baš neke rezultate i strah me da će ga potjerat prije neg kaj je došao.. Valjda neće, ima lijepu igru samo da napadači naprave kaj trebaju.

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 11:54 (DadoZG).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice