Nemate se kaj nervirat decki i onak smo navikli na ovakve stvari,samo ne razumijem cemu komentari tipa sretan put Vaha.Nije Vaha nista kriv,zelim mu svu srecu i nek mirno radi iducih godinu dana,nek se fino pojaca ekipa,malo potpore deckima i super ce bit.Grci su tak i onak omrazeni ne samo kod nas sto se tice nogometa pogotovo zbog 2004 i antinogometa.Po meni je Biscan zeznuo stvar s kartonom,ja pravo budi nisam do iduceg dana navecer ni znao da je dobio izravan crveni jer sam prekinuo gledat u 80 minuti kad su kod Villareala igrali,sta je dobio s tim ko da bi neka razlika bila izmedu 3 i 4-0.Ovak je ona rupa od Barbarica morala igrat,a u biti on je iskljucivi krivac jer nije ispratio igraca kod protunapada
Kako mi idu na živce ti grci, stalno pobjeđuju 1:0! Pobijedili su Dinama x2, Villarreala, evo u zadnjem kolu prvenstva Iraklis isto, a i mnogo puta prije toga u prvenstvu isto 1:0 rezultat
Svaki komentar je suvišan sad...
Zašto je svaki komentar suvišan? Pa šta si onda komentirao? To je i funkcija ovog foruma i ove teme, da se komentira, a i utakmica je bila ok, nije bar bila dosadna, pa nikako nije komentar suvišan. Iz grešaka se uči, pa zato je svaki komentar (pogotovo dobra kritika) poželjan. Iako sad sve više mislim da je ovaj klub uklet
Pa ljudi moji znate li vi koliko je to 41 godina... Prestrašno...
Iako sad sve više mislim da je ovaj klub uklet
i ja sam poceo tako misliti sada kada sam gledao utakmicu pa koliko su ti igraci imali nesrece pa to nemreš vjerovat
Iako sad sve više mislim da je ovaj klub uklet
i ja sam poceo tako misliti sada kada sam gledao utakmicu pa koliko su ti igraci imali nesrece pa to nemreš vjerovat
Ma mislim opććenito tijekom svih ovih 20 godina otakd ja pratim Dinamo, za otprije onih 21 g neznam.
Kako mi idu na živce ti grci,
bar su im vipovci dobili po repu,hehe,nema veze bolji idu dalje i gotova priča
ALi ulaz na istok je bio Show!!!
prvo se islo tako spro da je ulazio jedan navijač u minuti,(jer su ih skroz pregledavali) a onda se ekipa počela penjati preko ograde, i onda su skroz otvorili vrata (jer su vidjeli da nema koristi) i puštali sve, nisu ni gledali tko ima kartu tko nema.
ps prodajem neiskorištenu kartu, a na tekmi sam bio xĐ
Mislim da novinari imaju najviše koristi od ovakvog raspleta.
Zadnjih pet godina, pišu jedne te iste članke, Židak je na čelu kolone.
Što se dogodilo u svih 5 godina:
- Jedan igrač zabljesne i proda se
- Sammir oscilira
- Dolazi novi trener
- S novim trenerom dolazi i 50000000000000000000000000000000000000000000000000000 analiza o mogućem europskom proljeću od strane Židak D.O.O novinarskog ceha.
- 75 Wunderkinda (Kramarić, Tomečak, Vrsaljko onaj klinac koji je najmlađi strijelac) i usporedbe s Messijem, Modrićem, 16 članaka za svakog od njih s modnim slikama i analizama u Starsu.
- Prisjećanje na '82, '67, '98
- Obavezno se pobijedi jedan bolji protivnik, potom slijede salve usporedbi s Mesijem i Modrićem, Barcelonom ...
- Obavezni intervjui s igračima iz '82, i pokojim golgeterom s važnih utakmica (J. Šimić, S. Marić, j. Jeličić)
- Izgubi se bitna utakmica (nažalost)
- Mamićevi Ispadi povezani s pričom o transferima i porezu.
Ove godine je toga manje bilo (prvenstveno zahvaljujući Vahi i prodaji Mandžukića - sad nema bahatog ljepotana o kojem bi pisali) ali bio sam realan i znao sam da će Vahi trebati duže vremena za uozbiljiti momčad i ostvarivanje boljeg rezultata. Do sad je napravio dobar posao.
Jedino što je bolje ove godine su transferi. Bequiraj i Tonel su izvrsne kupnje, a Cufre je to tek ove godine dokazao.
U Rukavinu i ostale nisam polagao neke nade pa se nisam ni razočarao.
Zaključak, razočaran nisam, imali su šanse ali još im fali knonstantnost solidnih igri - danas npr. im je falilo igre po bekovima.
A Židak i dalje ostaje najgori sportski novinar u svijetu i šire. Nevjerojatna je činjenica koliko taj čovjek može pogriješiti u analizama, predviđanjima, hvaljenju igrača koji zabljesnu na 2 utakmice u sezoni... Ali bar se nasmiješ.
Da, poslije njegovog članka nisam niti gledao tekmu.
Njega jedino što drži u tom biznisu je da zna ljude...
Eh, šteta.....Da se Et'o (il kak' se već piše) malo više izvlačio po strani, imao bi napad još tu jednu dimenziju, i automatski bio opasniji. I ja bi Rukavinu od prve minute stavio u igru, al lako je bit general poslije bitke.
Sve u svemu, nije mi žao što sam išao, isplatilo se i smrzavat za pun Maksimir.
Btw. ima li neka dobra duša da mi proda (za neku razmumnu cijenu) kapu koja se dobijala uz karte.
ali bio sam realan i znao sam da će Vahi trebati duže vremena za uozbiljiti momčad i ostvarivanje boljeg rezultata. Do sad je napravio dobar posao.
Isti bi rezultat postigao i Jurčić,Ivanković ili neki drugi,to je domet tih igrača a za nešto više treba imati lovu za bolje igrače.
Eh, šteta.....Da se Et'o (il kak' se već piše) malo više izvlačio po strani, imao bi napad još tu jednu dimenziju, i automatski bio opasniji. I ja bi Rukavinu od prve minute stavio u igru, al lako je bit general poslije bitke.
Većina lopti se guralo ili nabacivalo u sredinu na Bequiraja, koji pored Cirila i Contrerasa nije mogao puno.
Tomečak nije pomagao da se rašire stoperi pa da se možda oslobodi prostor za Fatosa.
U drugom poluvremenu se vidjelo da Sammir i Badelj nemaju ideje i većinom se nabacivalo opet na Fatosa.
Cufre iako odličan, nije igrač tipa Srna koji može trkom i odličnim nabacivanjima raširiti bunker.
neka mamić sad proda vrsaljka & co za 20 milja eura pa neka dovede veliko pojačanje za europsko proljeće miću mirića iz budućnosti za 500 tisuća i eura i to je to :) i još...ako negdje pročitam(novine,net) da netko napiše da je teren bio težak,polomit ću si prste,jedan po jedan
Heh, nije mi dopušteno postati ovaj post jer sadrži vulgarizme, iako ih osobno ne mogu pronaći niti sam ih pisao. Da pokušam u kratkim crtama rezimirati taj svoj poduži post. Dečkima niš ne zamjeram, ne mislim pri tome samo na sinoćnju utakmicu nego i na cjelokupnu sezonu, borili su se, na kraju su odlučili detalji, detalji koji čine razliku između prosječne i vrhunske momčadi.
Treba dat Halihodžiću odriješene ruke, zadržat postojeće igrače, napravit dobru selekciju, dovest jednog ili dva igrača, uzet kup i prvenstvo i dogodine ponovno...
Svi vi dečki koji ste spominjali da su sad na tribine došle neagresivne obitelji i djeca kako objašnjavate to da je umalo izbio incident i da su iste te obitelji povicima mržnje vrijeđali gostujuće navijače PAOKA! I nemre nitko zamjenit BBB,onakvo navijanje je bilo nula pa moja baba bi bolje navijala,niti je itko donio bubanj,niti ste bili konstantni u navijanju,pjevali ste 3 jedne te iste pjesme samo u prvih 20 min a onda je nastao muk!KAZALIŠNA PUBLIKA TO STE VI!!
O tekmi:Prvo poluvrijeme bajno i dosta dobro,drugo smo nepažnjom izgubili.Čestitke Beqi na borbenosti i solidnoj igri!
Najavili ste kulturno navijanje a pogledajte što ste najvatrenijim navijačima u bojkotu doveli,sramota za moj ZAGREB,sramota za DINAMO,sramota za SVETINJU,sramota za cijelu HRVATSKU!!
NIZ MORANU VETAR DUVA (Kazališna publika na Maksimiru)
STOP CAJKAMA NA STADIONIMA!!!!
ŽIVIO DINAMO I MAJKA HRVATSKA!!!!!!!!
Pa jel vam itko branio da dođete na stadion i navijate? Nije, prema tome nemoj cmizdrit tuda. Do problema je došlo jer su se stvarale prevelike gužve na ulazima jer je, naravno, dio gledatelja došal u zadnji čas. To se i dalje ne može niti uspoređivati s problemima koje su članovi tvoje udruge napravili klubu bez da su i došli na stadion. Sve dok ne očistite redove od maloumnih divljaka nemate pravo dizati glas portiv nikoga. Ni Mamića, a posebno ne protiv nas ostalih navijača.
Gledao sam dns na index-u one intervjue, i svidjelo mi se ono što sam vidio.
Ako ništa, Vaha ih je smirio, prije bi samo jedan izašao i svi su se arogantno ponašali, ali jučer su skoro svi igrači izašli i normalno porazgovarali s novinarima.
respect
Najavili ste kulturno navijanje a pogledajte što ste najvatrenijim navijačima u bojkotu doveli,sramota za moj ZAGREB,sramota za DINAMO,sramota za SVETINJU,sramota za cijelu HRVATSKU!!
NIZ MORANU VETAR DUVA (Kazališna publika na Maksimiru)
STOP CAJKAMA NA STADIONIMA!!!!
ŽIVIO DINAMO I MAJKA HRVATSKA!!!!!!!!
Kakav si ti lik. Znam ja takve kao što si ti, došao pretprošle godine iz Gradačca kao a pravi se kao da je to "njegov Zagreb" a došao tamo odnekle iz Prčivragovića a tu se kao pravi kao najvatreniji purger, a zapravo je napuhan kao balon.Baš ti znaš šta je vatreno navijanje, takvima kao ti nije ni mjesto na stadionima, nego iza brave.....jer su prekršli zakon kretenizacije
Vidiš da ideš na živce već svima, daj nam svima pokloni za Božić svoj odlazak i nemoj kvarit atmosferu, kao da nije već dovoljno pokvarena onim sinoć, ajde idi, dam ti 5 kn.........ako odeš
@Kora
Pa dečko ti pričaš totalne nebuloze jer ja sam odrastao na asfaltu Zagreba,navijam za Dinamo Zagreb od rođenja,stari mi je rođeni purger a stara dalmatinka i onda si mi se ti našao govoriti o Hrvatstvu,nemaš pojma samo pričaš nebuloze.Zagreb je moj grad i grad Dinama,Cibone,Badela,Medveščaka i ostalih klubova koji daju Zagrebu sportski identitet i gdje je cijela Europa čula za nas i onda mi dođe neki iz Širokog koji je Hrvatsku samo vidio preko TV-a i bahati se sviranjem harmonike i propagiranjem Hrvatstva a u biti bi trebao šutiti...Tako da nemoj započinjat o porijeklima i nacionalnostima jer nemaš pojma samo provociraš..Balavac jedan neodgojeni,ak imaš kakvih problema javi mi se na PM pa ću ti objasniti par stvari!
@Kora
Pa dečko ti pričaš totalne nebuloze jer ja sam odrastao na asfaltu Zagreba,navijam za Dinamo Zagreb od rođenja,stari mi je rođeni purger a stara dalmatinka i onda si mi se ti našao govoriti o Hrvatstvu,nemaš pojma samo pričaš nebuloze.Zagreb je moj grad i grad Dinama,Cibone,Badela,Medveščaka i ostalih klubova koji daju Zagrebu sportski identitet i gdje je cijela Europa čula za nas i onda mi dođe neki iz Širokog koji je Hrvatsku samo vidio preko TV-a i bahati se sviranjem harmonike i propagiranjem Hrvatstva a u biti bi trebao šutiti...Tako da nemoj započinjat o porijeklima i nacionalnostima jer nemaš pojma samo provociraš..Balavac jedan neodgojeni,ak imaš kakvih problema javi mi se na PM pa ću ti objasniti par stvari!
Sad sam uvjeren da si iz Gradačca............LOL, s tom bahatošću i arogancijom dolaze samo likovi odande........hahha, kakva karikatura, treba ti se spomenik podići, takve kao ti treba pamtiti da se i buduće generacije imaju čemu smijati hahah
NK Dinamo ima podsta zastarjele web stranice, toga su svjesni i u klubu, pa je još prošle godine najavljivano da će se stranice redizajnirati do ljeta. To se nije dogodilo, ali ipak se izgleda ponešto radilo na tom pitanju, pa su se danas pojavile prve slike novog weba. Nema prikaza cijelog web, tek pojedinih dijelova, ali evo onoga što je za sada pušteno u javnost.
Evo od danas su dostupne stranice nogometne škole Dinama:
http://www.nogometnaskola-dinamo.hr/hrv
Prema nekim informacijama nove službene klupske stranice bit će dostupne od 5.3.2011.
Već je 1-0 ,brijem da bude danas jedno 3-4 komada Ajduk popljugal,hehe
Zna neko jel ima prijenos preko neta dinamo - hajduk ??
http://kapeds.blogspot.com/2011/03/gledati-dinamo-zagreb-vs-hnk-hajduk.html
evo potrudio se i našo :)
malo kasni :)
http://kapeds.blogspot.com/2011/03/gledati-dinamo-zagreb-vs-hnk-hajduk.html
evo potrudio se i našo :)
malo kasni :)
Hvala.
dinamo pobjedio, ja sretan, svi purgeri sretni :D
90% su šanse da ćemo biti prvi opet do kraja hnl-a, zadnjih 5 godina smo prvi i sljedećih 5 godina ćemo biti prvi :)