Dinamo 2010/11 zaključana tema

poruka: 792
|
čitano: 126.112
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
RE: Dinamo 2010/11

Vidi se da je Kora ovdje onaj pravi navijač Dinama i da nema takvih kao što je on bili bi kao nekada kazališna publika. sad vidim da je Dadozg uredio-obrisao trebao sam citirati

Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 13:29 (muhaqeri).
15 godina
protjeran
muhaqeri kaže...

Vidi se da je Kora ovdje onaj pravi navijač Dinama i da nema takvih kao što je on bili bi kao nekada kazališna publika. sad vidim da je Dadozg uredio-obrisao trebao sam citirati

Pa vidiš da su ovdje sami ne-simpatizeri Dinama. Dobio sam više TD u mojih zadnjih 10 postova ovdje nego sve zajedno. Mislim da bih dobio manje da sam otišao u Hajduk 2010/2011 i tamo postao. To ti sve govori - ova tema ima krivi naziv, trebali su ju nazvati: Pljuvanje i omalovažavanje Dinama - pljujte do mile volje. I još stavit kao sticky. Da svi vide čim otvore podforum.

Al Šef je najjači lik ovdje haha, lik nezna razliku između nogometa i košarke, ma zapravo sporta uopće a tu se pravi kao da nešta zna. :)))

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 15:45 (Kora).
16 godina
neaktivan
Kora kaže...
muhaqeri kaže...

Pa vidiš da su ovdje sami ne-simpatizeri Dinama. Dobio sam više TD u mojih zadnjih 10 postova ovdje nego sve zajedno. Mislim da bih dobio manje da sam otišao u Hajduk 2010/2011 i tamo postao. To ti sve govori - ova tema ima krivi naziv, trebali su ju nazvati: Pljuvanje i omalovažavanje Dinama - pljujte do mile volje. I još stavit kao sticky. Da svi vide čim otvore podforum.

Nije to TD   nego 'Ne slažem se'! A valjda razumiješ  što znači da se netko ne slae s tobom? Samo je problem što se s tobom ne slaže puno ljudi, a ne samo jedan-dva. To znači da si apsolutno u krivu...

Kora kaže...

Al Šef je najjači lik ovdje haha, lik nezna razliku između nogometa i košarke, ma zapravo sporta uopće a tu se pravi kao da nešta zna. :)))

Hahaha...  SmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijehSmijeh

[=XII=] (_.:BRUNO:._) /////// Don't argue with trolls - it means that they win.
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 15:47 (Šef).
15 godina
protjeran
Šef kaže...

Nije to TD   nego 'Ne slažem se'! A valjda razumiješ što znači da se netko ne slae s tobom? Samo je problem što se s tobom ne slaže puno ljudi, a ne samo jedan-dva. To znači da si apsolutno u krivu

Ne, nego ovi TU-ovi znače da su ovdje samo 2-3 prava,istinska navijača Dinama.

Dinamo živi vječno
15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11

Ajde dececi daj se nemojte ponasat kao djecurlija na temi igre BFBC. Ako se ne mozete nosit s kritikama koje su u glavnom na mjestu i jos k tome niko nikog ne vrijedja onda ih nemojte niti citati. Stisnite ignore i rjesili ste problem. Mene samo zanima ako su kritike upucene na lik i djelo Zdravkeca kako ste vi samo iscitali da netko nije navijac Dinama? Ja sam navijac i Dinama i Cibone i Medvescaka i Mladosti od kad znam za sebe. Dinamo po meni nikada nije losije stajao, da se ne ponavljam rekao sam zasto. Reputacija kluba i navijaci koji posjecuju tekme su blago receno koma. Treba Zeki odrijesit ruke, stvorit standardnu cvrstu ekipu, rijesit se nesposobnih i preplacenih igraca i najvaznije rijesit se Mamica. Uspjesi u HNL-u su za mene minorni naspram konstantnih ispadanja iz Europskih natjecanja od nikad cuo ekipa. Misli da to nije nikakav uspjeh, vec sramota. Jos veca kad se taj kreten pocne napuhavat ko puran. Ako vam je u glavi iskljucivo parola "Dinamo svetinja" necemo na pravi put izac nikako, a najmanje se od svega slozit.

Bolje da ti stisnem TD, nego samar. - TallahaseeInc. \m/
15 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Ajde dececi daj se nemojte ponasat kao djecurlija na temi igre BFBC. Ako se ne mozete nosit s kritikama koje su u glavnom na mjestu i jos k tome niko nikog ne vrijedja onda ih nemojte niti citati. Stisnite ignore i rjesili ste problem. Mene samo zanima ako su kritike upucene na lik i djelo Zdravkeca kako ste vi samo iscitali da netko nije navijac Dinama? Ja sam navijac i Dinama i Cibone i Medvescaka i Mladosti od kad znam za sebe. Dinamo po meni nikada nije losije stajao, da se ne ponavljam rekao sam zasto. Reputacija kluba i navijaci koji posjecuju tekme su blago receno koma. Treba Zeki odrijesit ruke, stvorit standardnu cvrstu ekipu, rijesit se nesposobnih i preplacenih igraca i najvaznije rijesit se Mamica. Uspjesi u HNL-u su za mene minorni naspram konstantnih ispadanja iz Europskih natjecanja od nikad cuo ekipa. Misli da to nije nikakav uspjeh, vec sramota. Jos veca kad se taj kreten pocne napuhavat ko puran. Ako vam je u glavi iskljucivo parola "Dinamo svetinja" necemo na pravi put izac nikako, a najmanje se od svega slozit.

ne talasaj,Zajec nije sposoban i odlepršao bude kao i svaki puta do sada

15 godina
protjeran
muhaqeri kaže...

Kaze pravi navijac Dinama. LOLcina stari! A nis Dinamo svetinja, ispran mozak i Volim te mama ali ne vise od Dinama. Sretno.

15 godina
protjeran
Tallahasee kaže...
muhaqeri kaže...

Kaze pravi navijac Dinama. LOLcina stari! A nis Dinamo svetinja, ispran mozak i Volim te mama ali ne vise od Dinama. Sretno.

Daj Talahasee da si ti navijač Dinama, al baš  pravi složio bi se samnom u svemu, ali istina je jedina da si ti kao tu stručnjak neki za nogomet a zapravo o nogometu znaš toliko koliko ja znam o kvantnom broju kutnog momenta atoma tj ništica. A isto vrijedi i za Šefa lol

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.8.2010 20:34 (Kora).
15 godina
protjeran
Kora kaže...
Tallahasee kaže...
muhaqeri kaže...

Daj Talahasee da si ti navijač Dinama, al baš  pravi složio bi se samnom u svemu, ali istina je jedina da si ti kao tu stručnjak neki za nogomet a zapravo o nogometu znaš toliko koliko ja znam o kvantnom broju kutnog momenta atoma tj ništica. A isto vrijedi i za Šefa lol

Aha kuzim. Rabijatni BBB-ovci. LOL samo ne znam ko vas se boji. Znaci ipak jeste balonje, BFBC (de)generacija pise gluparije. Samo dajte vjerojatno cete se nakupit jos TD. Ja vam ih bas ne dijelim, znas kaj to znaci? Cool (potpis) Spike su vam debilne i svaka je daljnja rasprava s vama obicno gubljenje vremena. Ignore!

15 godina
protjeran
Tallahasee kaže...
Kora kaže...
Tallahasee kaže...
muhaqeri kaže...

Aha kuzim. Rabijatni BBB-ovci. LOL samo ne znam ko vas se boji. Znaci ipak jeste balonje, BFBC (de)generacija pise gluparije. Samo dajte vjerojatno cete se nakupit jos TD. Ja vam ih bas ne dijelim, znas kaj to znaci? Cool (potpis) Spike su vam debilne i svaka je daljnja rasprava s vama obicno gubljenje vremena. Ignore!

Pazi ti ovo: Debil govori o debilnim spikama! hahahah, kakav paradoks! A osim toga, da ti misliš da je rasprava sa mnom gubljenje vremena ne bi tek sad me ignorirao. I još to napisao.  hahahha

Dinamo živi vječno
17 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Raspravljajte u normalnom tonu molim lijepo.

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

To je onaj neizbjezni mentalitet hrvata,uspjeh odmah i po svaku cjenu.Pred Zajecom je velik posao koji zahtjeva vremena i strpljenja,i ja uopce ne dvojim da ce biti uspjesan.U ovom kratkom vremenu koje je proveo na klupi,uspio je vratiti leprsavost i kombinatornu igru,samo obranu treba sredit

Procitajte clanak: Sportske novosti ,Rukavinu treba dovest u red,tek ce tad napad bit odlican,i ne kenjajte po Slepicki,covjek svaku tekmu vodi borbu sam u napadu protiv 4 obrambena,spusta lopte i namjesta,izmori se potrosi i onda neku sansu fula i odmah ne valja.Nikad nisam volio pljuvat igrace,jer koliko napora oni dnevno podnesu i jos moraju slusat novinare koji nikad nisu dotaknuli loptu i balavu djecurliju po forumima koja seru za svako krivo dodavanje,ja sam za onu staru ne pljuj kuhara dok nisi sam nesto skuhao

17 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Velimir Zajec više nije trener Dinama! Iznenađen

Peace and Love _ Frankenstein Build
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 11:32 (Verbatim).
16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Kao što rekoh, strah me da će ga potjerat...

I kak onda da me ne živciraju?

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am.
15 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...
Tallahasee kaže...

ipak stara lolčina kuži neke stvari

17 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Jel to Zajec dobio pedalu?

Link

World Championships: 7, GP started: 259, GP wins: 91, Podium finishes: 154, Pole positions: 68, Fastest laps: 76, Points: 1,403
15 godina
neaktivan

iz ovakvog dinama bi i mourinho dobio pedalu.

Worry gives a small thing a big shadow.
16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Ne mogu vjerovati.Zajec je bio jedan od najboljih trenera Dinama u posljednjih nekoliko godina.Ali izgleda da Mamići ne gledaju igru nego samo rezultateViče

This world is spinning around me, this world is spinning without me, every day sends future to past, every breath leaves one less to my last - DT
16 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Nakon ovog ja jednostavno neznam sto bih vise rekao.Mamic je totalno izgubio kompas

15 godina
protjeran
muhaqeri kaže...
muhaqeri kaže...
Tallahasee kaže...

ipak stara lolčina kuži neke stvari

Ti si stvarno simpa lik. Da, cijelo vrijeme govorim da je Mamic kreten i najveci Dinamov problem. Stvarno ne kuzim sta ti nije jasno? U stvari kuzim, ali da ne trolam.

17 godina
Dinamo 2010/11

Sjećam se jedne izjave Ćire Blaževića koji je rekao za Zajeca da on neće dobro voditi klub jer dugo nije bio u trenerskim vodama.

Evo i LINK.

Lako je čovjeka sprdati, al aj mu daj 100kn BC2 ingame: Dorjan_CRO
17 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Taman kad pomislis da ce trener Dinama biti covjek koji ce nesto uciniti od tog kluba, nade se neki mamic (da malim slovom jer ne zasluzuje veliko M) i stjera ga s klupe. Svaka mu dala. Iskreno, zalosno.

...Scooter Tuning is not A Crime!!...
17 godina
neaktivan
Dinamo 2010/11

Sad je i službeno - LINK

Mamić has money... Koliko god nam bilo mrsko priznati, bez Mamića ne bi bilo ovakvog Dinama. Bilo bi idealno da se ne miješa toliko u klub jer očito ne shvaća da je ključ dobrog kluba povjerenje igrača u trenera, a ono se ne dobiva preko noći. Uz to Mamić stvara i ogroman pritisak na trenere (kako sadašnje, tako i buduće) ne dajući im nimalo vremena da se prilagode klubu i igračima.

Time dobivamo paradoks u kojem je Mamić jedina osoba koja drži Dinamo i koja ga sputava.

Meni se činilo da bi Zajec mogao stvoriti bolji Dinamo, ali Mamić želi rezultate odmah. I sretno mu bilo u potrazi za takvim trenerom, samo ne znam gdje će ga naći.

If a tree falls on a woman and no one is around, does it make a sound? -- More importantly, why is there a forest in the kitchen?
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 13:49 (i_rambo_plache).
15 godina
protjeran
i_rambo_plache kaže...

Sad je i službeno - LINK

Mamić has money... Koliko god nam bilo mrsko priznati, bez Mamića ne bi bilo ovakvog Dinama. Bilo bi idealno da se ne miješa toliko u klub jer očito ne shvaća da je ključ dobrog kluba povjerenje igrača u trenera, a ono se ne dobiva preko noći. Uz to Mamić stvara i ogroman pritisak na trenere (kako sadašnje, tako i buduće) ne dajući im nimalo vremena da se prilagode klubu i igračima.

Time dobivamo paradoks u kojem je Mamić jedina osoba koja drži Dinamo i koja ga sputava.

Meni se činilo da bi Zajec mogao stvoriti bolji Dinamo, ali Mamić želi rezultate odmah. I sretno mu bilo u potrazi za takvim trenerom, samo ne znam gdje će ga naći.

Pa naravno, nemože sad jedna momčad ono sad karikiram, ima 7 poraza zaredom, glavni u klubu dovedu novog trenera i da on odmah zareda 10 pobjeda. Ja nešto niti slično nigdje nisam vidio. Uspjeh ne dolazi preko noći.

Al ovo mi je najjače haha

"Velimir Zajec više nije trener Dinama. Rezultat je to jednoglasne odluke članova Dinamovog Izvršnog odbora koji su na jutrošnjoj sjednici odlučili kako Dinamo mora krenuti u potragu za novi  trenerskim rješenjem.
  Dinamovu će momčad do trenutka službenog odabira i predstavljanja novog trenera Dinama voditi dosadašnji pomoćni trener  Sreten Ćuk."

Dinamo živi vječno
Poruka je uređivana zadnji put pon 9.8.2010 16:10 (Kora).
17 godina
Dinamo 2010/11

Mah vidi se da Mamic ne razumije nogomet, pa cak niti jedan Mourinho u Interu nije uspio prve sezone napravit nista osim osvojit sta je osvajo i Mancini prije njega, a Dinamo bi sa Zajecom ili bez Zajeca opet ionako osvojio ligu tj osvojit ce.. Zajec je bar po meni igro dobar nogomet, ali sta je tu je ..

Glupo bi bilo dovest nekog domaceg kretena, ja sam za da se ide sa stranim trenerom, pa god to bio...

I to mu daju otkaz prije tekme sa madarima, pa ce imat izliku ako izgube, pa ljudi mjenjali smo trenera Zajec je kriv i tak to...

15 godina
neaktivan
magicmist kaže...

iz ovakvog dinama bi i mourinho dobio pedalu.

Smijeh

15 godina
protjeran
Dinamo 2010/11
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.8.2010 0:37 (Tallahasee).
16 godina
neaktivan
Ali teško da će otić... Da on smeta ovima u klubu - davno bi ga potjerali...
Sad će se javit Kora i reći kako je on jedini pravi navijač Dinama i da je Mamić super, a za lošu igru i vođenje kluba su krivi treneri.... :)
15 godina
protjeran
Šef kaže...
Ali teško da će otić... Da on smeta ovima u klubu - davno bi ga potjerali...
Sad će se javit Kora i reći kako je on jedini pravi navijač Dinama i da je Mamić super, a za lošu igru i vođenje kluba su krivi treneri.... :)

Ne naravno, uopće ne opravdavam ovo nogiranje Zajeca. Treneru se treba dati odrješene ruke. Rezultati ne dolaze preko noći. Mamić je vidio da to Zajec provodi i to mu se nije svidjelo. Ali kao što sam i prije rekao, bolje se ne petljaj kad ne razlikuješ sportove, samo se sramotiš ovdje. Još nešto, molim skrušeno i svim srcem da ovdje dolaze samo navijači dinama, a ne ovi tovari koji vole pljuvati po dinamu jer im nije zanimljivo u njihovoj temi jer se samo o ispadanju njihovom iz europe priča. Sad kad Unirea proda svojih 5 glavnih igrača kao što su najavili i stave juniore da igraju protiv Hajduka i juniori ih razbiju , sruše na zemlju i još ih šutaju dok leže hahahah

Dinamo živi vječno
16 godina
neaktivan
Tallahasee kaže...

Lol svaka cast. Nema sta. Ipak je sad sve ok. Mislio sam da postoji trunka razuma, sad je ipak sve na mjestu. Znam da ne postoji.

Evo, citiram Tallahaseea... S tobom nema smisla raspravljat...

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice