e ovako.Imam jedan gadan prokleti virus win 32 gen.PC mi radi normalno ali svaki put kada kliknem na bilo koju ikonicu on uđe u program i izadje.Inace koristim avasta i uvjek mi je skinuo neke viruse,ali sada nece da skine ovu gamad.Ijos nesto ponekad kada ulazim u neke fileove jednostavno me izbaci na net i pise...ERROR YOUR COMPUTER WHAS HIJACKED BY WIN 32.GEN.I onda hoce da sa njihovih stranica skinem njihov antivirus.Ali sam cuo da to bas nije pametno,pa nisam nista dirao.Zato vas molim ako zna tko kakav softver koji bi mogao to smece da skine.Hvala unaprijed.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
ok probat cu pa javim
Ja slicne probleme rjesavam instaliranjem nanovo Windowsa, nisam ti rekao nista novo ali najbolji lijek.
avira rules!!!!!!!!Bas je taj win 32.gen nadjen.jedini problem je u tome sto mi je izgleda pojeo neki file sa Cabala
Instaliraj malwarebytes anti-malware napravi update i zatim napravi full scan.
avira rules!!!!!!!!Bas je taj win 32.gen nadjen.jedini problem je u tome sto mi je izgleda pojeo neki file sa Cabala
e a jel znas mozda kako da popravim taj file sto mi je sj... virus?
Aha sorry,izgleda da mi je virus nesto sj... file od Cabala.To je igrica,svaki put kada pokrenem igru,pojavi mi se...error the file is corupt.