Dobar dan svima,
imam jedan maleni problem. Tražim učinkovit način da sve slike povadim van komjutera, uz pretpostavku da ih je oko 25.000 komada,
a od toga je sigurno barem trećina duplikat smješten u različitim folderima ( dakle nose isto ime po nekoliko puta )
Što sam probao?
Probao sam picassu međutim ona ne radi svoj posao u tom području jako dobro, primjećujem da neke dijelove preskače.
Probao sam u search ( imam win 7 ) upucat ".DSC" jer zapravo želim vani slike sa tim prefiksom. To su slike slikane fotićem.
za ostatak jpg-a me nije pretjerana briga, ovo svakako želim van, a prije toga želim to smjestiti u jedan ogroman folder.
Što sam primjetio kod search opcije - očito se potroši radna memorija kod thumbnail prikaza jer 25-000 slika jednostavno ima problem prikazati na ekranu, prvo se počnu normalno pokazivati,
a zatim prema samom kraju na preskokce, neke su vidljive, neke nisu..kao da su oštećene, ali nisu pouzdano.
pitanje -
POSTOJI li neki program koji učinkovito prebacuje ovo u nekakav poseban folder, a da može ponuditi i eliminaciju duplikata?