Vađenje svih slika - premješanje

poruka: 2
|
čitano: 692
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Vađenje svih slika - premješanje

Dobar dan svima,

imam jedan maleni problem. Tražim učinkovit način da sve slike povadim van komjutera, uz pretpostavku da ih je oko 25.000 komada,

a od toga je sigurno barem trećina duplikat smješten u različitim folderima ( dakle nose isto ime po nekoliko puta )

Što sam probao? 

Probao sam picassu međutim ona ne radi svoj posao u tom području jako dobro, primjećujem da neke dijelove preskače.

Probao sam u search ( imam win 7 ) upucat ".DSC"  jer zapravo želim vani slike sa tim prefiksom. To su slike slikane fotićem.

za ostatak jpg-a me nije pretjerana briga, ovo svakako želim van, a prije toga želim to smjestiti u jedan ogroman folder.

Što sam primjetio kod search opcije -   očito se potroši radna memorija kod thumbnail prikaza jer 25-000 slika jednostavno ima problem prikazati na ekranu, prvo se počnu normalno pokazivati, 

a zatim prema samom kraju na preskokce, neke su vidljive, neke nisu..kao da su oštećene, ali nisu pouzdano.

pitanje -

POSTOJI li neki program koji učinkovito prebacuje ovo u nekakav poseban folder, a da može ponuditi i eliminaciju duplikata?

BALKANAC OD GLAVE DO OPANAKA

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Vađenje svih slika - premješanje

niko ? :)

BALKANAC OD GLAVE DO OPANAKA
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice