Internet blokira downloadiranje softwera

poruka: 9
|
čitano: 2.732
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Bog,

Imam problem jer mi ne polazi za rukom instaliranje jednog besplatnog softwera preko mozille.Piše da ponovo pokrenem Firefox za dovršetak promjena i onda ništa...vidjela sam da je taj isti softwer već puno puta skidan od strane drugih korisnika. Molim Vas da mi pomognete/objasnite jednostavnim rječnikom što bi trebalo napraviti da se program može instalirati.....ne razumijem baš računalne pojmove pa molim Vas što jednostavnije...Da li možda u internetskim sigurnonosnim postavkama trebam nešto isključiti ili sl.?Program se zove

Tab Mix Plus 0.3.8.4.HvalaCezaxa

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
RE: Internet blokira downloadiranje softwera
cezaxa kaže...

Bog,

Imam problem jer mi ne polazi za rukom instaliranje jednog besplatnog softwera preko mozille.Piše da ponovo pokrenem Firefox za dovršetak promjena i onda ništa...vidjela sam da je taj isti softwer već puno puta skidan od strane drugih korisnika. Molim Vas da mi pomognete/objasnite jednostavnim rječnikom što bi trebalo napraviti da se program može instalirati.....ne razumijem baš računalne pojmove pa molim Vas što jednostavnije...Da li možda u internetskim sigurnonosnim postavkama trebam nešto isključiti ili sl.?Program se zove

Tab Mix Plus 0.3.8.4.HvalaCezaxa

Hoćeš reći da ne možeš instalirati ekstenziju pod imenom Tab Mix Plus 0.3.8.4.. Koji Firefox koristiš?

https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/1122/

14 godina
neaktivan

mozilla.firefox.ink.....bojim se da nije nekakav virus...sad ću pokušati deinstalirati

15 godina
protjeran
cezaxa kaže...

mozilla.firefox.ink.....bojim se da nije nekakav virus...sad ću pokušati deinstalirati

Gledaj. Pokušajmo ovako. Znači moraš biti na ovim stranicama Foruma koristeći preglednik Firefox najbolje verziju 3.6.12. ( u stvari mogu sve za ovaj dodatak od 3.0 do 3.7 ). Zatim odeš na link koji sam ti dao u prethodnom postu. Ako ne možeš otvoriti taj link napiši to,a ako možeš onda dalje prati slike koje prilažem i ako ne ide tako napiši u kojem dijelu instalacije dolazi do problema. Nekako imam dojam da ti taj dodatak želiš preuzeti s nekih drugih stranica, a ne direktno sa mozillinih stranica za dodatke. 

14 godina
neaktivan

Hvala Blackfoot, uspjesno sam preuzela Firefox 3.6.12..................sve je u redu ali ne mogu na you tube.kad ukucam taj URL automatski me prebacije na http://www.xxxmatch.com/dating/freedatingsite. 

Sa explorerom nemam problema.Znaš li što je?

16 godina
neaktivan

nekakav adware?
to treba skenirati

Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
cezaxa kaže...

Hvala Blackfoot, uspjesno sam preuzela Firefox 3.6.12..................sve je u redu ali ne mogu na you tube.kad ukucam taj URL automatski me prebacije na http://www.xxxmatch.com/dating/freedatingsite. 

Sa explorerom nemam problema.Znaš li što je?

Preuzmi ovaj alat za skeniranje ( free verziju ) i uklanjanje malicioznog smeća. instaliraj ga , preuzmi najnovije definicije te pokreni brzo skeniranje. Nakon što to odradi i ako nađe nešto najvjerovatnije će ponuditi restart kompa kako bi to mogao ukloniti. Uradi tako pa napiši je što našao i vidi kakvo je onda stanje s YouTube. Pišem s posla, veza je očaj a onaj nesretni BlueCoatWebFilter mi dosta toga ograničava.   

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.11.2010 16:16 (BlackFoot).
14 godina
neaktivan

Danas sam instalirao windows 7, antivirus je microsoft security essentials i koristim google chrome....

Kada otvorim neku stranicu, ne ucita cijelu nego dio koji on smatra da je nesiguran on zabrani, tako da ne mogu skidat free softwere... Htio sam skinuti iTunnes i Quick time s applove stranice i kaze: Ovaj okvir je blokiran jer sadrži određeni nesiguran sadržaj...

Trebam li iskljuciti firewall ili sl?

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

deinstaliraj mse, to je druga liga.
stavi avast trebalo bi bit sve ok.

May justice be done though the heavens fall
Poruka je uređivana zadnji put sub 22.1.2011 21:59 (karakteran).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice