ovako koristim KM player i sada kada sam prije imao filmove bila mi je ikona od njega al sad sam instalirao winamp i sad je njegova ikona umjesto KM playerove
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zelio bi to promjeniti ili............
Desna tipka na film->Properties->Change i tu odaberi gdje da ti se film otvara u kojem programu i ikona bi se trebala vratiti.
to sam vec napravio... nece... dal znate mozda kako da maknem nastavak s imena ikone... instalirao sam neki windows xp sp3 ultimate i ispod ikone gdje pise ime imam i nastavak npr. XXxxxXXX.AVI ILI AAAAAAA.exe dal se moze nekako u opcijama namjestiti da nemam taj nastavak tocnije da ga nevidim...
My Computer,Tools,Folder Options,View,kvacica na "hide extensions for known file types".
e hvala radi... evo jos jedno pitanje u vezi toga... kad idem u my document ili u neku drugu mapu gdje trebam zalazit na startu mi nepise ime mape nego npr. C:\documents and settings\administrator bla bla.... dal se to moze vratiti na klasiku da pise my documents
P.S. sad sam ponovno instalirao km player ali ikone su ostale iste...
kako da nastimam da u svim folderima mi bude view file detalis.....da nstimam u svakom posebno...
kako da nastimam da u svim folderima mi bude view file detalis.....da nstimam u svakom posebno...