Ikone

poruka: 9
|
čitano: 1.475
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
odjavljen
Ikone
pitanje

ovako koristim KM player i sada kada sam prije imao filmove bila mi je ikona od njega al sad sam instalirao winamp i sad je njegova ikona umjesto KM playerove

Bolje pitat i bit glup 5 minuta, nego šutit i bit glup ostatak života Na pitanja u vezi Hardwera i Softwara ne odgovaram na PM, pomozimo i drugima, pitajte na forumu

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ikone

zelio bi to promjeniti ili............

procesor:intel e8400 matična:gigabyte ep35 ds3l grafička:xfxhd4870

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Ikone

Desna tipka na film->Properties->Change i tu odaberi gdje da ti se film otvara u kojem programu i ikona bi se trebala vratiti.

ASUS P5Q DELUXE, NVIDIA 9800 GX2, INTEL CORE 2 DUO E8500 @ 3,5GHz, CORSAIR DOMINATOR 2X2GB, CORSAIR HX620 W, SEAGATE BARRACUDA 320GB, WINDOWS VISTA ULTIMATE SP1.
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 9:27 (Razer_Copperhead).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
Ikone
autorov komentar

to sam vec napravio... nece... dal znate mozda kako da maknem nastavak s imena ikone... instalirao sam neki windows xp sp3 ultimate i ispod ikone gdje pise ime imam i nastavak npr. XXxxxXXX.AVI ILI AAAAAAA.exe dal se moze nekako u opcijama namjestiti da nemam taj nastavak tocnije da ga nevidim...

Bolje pitat i bit glup 5 minuta, nego šutit i bit glup ostatak života Na pitanja u vezi Hardwera i Softwara ne odgovaram na PM, pomozimo i drugima, pitajte na forumu

0 0 hvala 0
17 godina
RE: Ikone

My Computer,Tools,Folder Options,View,kvacica na "hide extensions for known file types".

17 godina
odjavljen
Ikone
autorov komentar

e hvala radi... evo jos jedno pitanje u vezi toga... kad idem u my document ili u neku drugu mapu gdje trebam zalazit na startu mi nepise ime mape nego npr. C:\documents and settings\administrator bla bla.... dal se to moze vratiti na klasiku da pise my  documents

P.S. sad sam ponovno instalirao km player ali ikone su ostale iste...

Poruka je uređivana zadnji put ned 1.2.2009 10:04 (Radeon PRO).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Ikone

kako da nastimam da u svim folderima mi bude view file detalis.....da nstimam u svakom posebno...

intel-core 2 duo e8500 3.16 ghz -palit gf9800gt 1 gb ddr-3 -3 gb ram kingston 800mhz -wsd 320gb hdd -anet gamer 500w -thermaltlake soprnao vb1000bws case -sasmung 225mw 22" wide
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Nvidia maniak kaže...

kako da nastimam da u svim folderima mi bude view file detalis.....da nstimam u svakom posebno...

idi u neku mapu i odaberi detalji. onda idi alati - odrednice mape, odaberi karticu prikaz i klikni primjeni na sve mape.
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Nvidia maniak kaže...

idi u neku mapu i odaberi detalji. onda idi alati - odrednice mape, odaberi karticu prikaz i klikni primjeni na sve mape.
 thx
intel-core 2 duo e8500 3.16 ghz -palit gf9800gt 1 gb ddr-3 -3 gb ram kingston 800mhz -wsd 320gb hdd -anet gamer 500w -thermaltlake soprnao vb1000bws case -sasmung 225mw 22" wide
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice