Avastnemogu obrisati avast antivirus

poruka: 7
|
čitano: 9.432
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
pozdrav svima

instaliro sam avast 4.8 davno i probo izbrisati ali iz local c nikako da ga izbrišem s niti jednim programom,zašto

sory na naslovu,tek sam sad vidio grešku tj.loše napisano

dajac
Poruka je uređivana zadnji put pon 19.12.2011 18:41 (dajac).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

probaj u safe modu

Samobor je lepa varoš :))
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Don Believe The Tyoe
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: pozdrav svima
dajac kaže...

instaliro sam avast 4.8 davno i probo izbrisati ali iz local c nikako da ga izbrišem s niti jednim programom,zašto

sory na naslovu,tek sam sad vidio grešku tj.loše napisano

Probaj s nekim uninstall alatom npr revo uninstaller http://download.cnet.com/Revo-Uninstaller/3000-2096_4-10687648.html

14 godina
neaktivan

budem dečki probo

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Avastnemogu obrisati avast antivirus
dajac kaže...

budem dečki probo

da,samo nije to baš tako jednostavno,ako ga brišeš u revo uninstalleru(link za skidanje besplatne verzije),prije toga moraš dići avast i isključiti mu sve komponente u njemu samom,pa provjeriti u task manageru,da li  je ostao koji njegov proces,i tamo na njega desni klik i end processes
kad to sve napraviš,nađeš ga u revo un. i tamo ga deinstaliraš u zadnjoj,naprednoj deinstalaciji,ne restartaš pc dok revo ne izbriše sve avastove stavke(označi sve/briši sve)
nakon toga restart sistema,može i dvaput
to je načelni postupak kod deinstalacije manje više svakog antivirusa,zašto je kod tebe došlo do komplikacije..ne znam,i samim tim ništa ne garantiram..

edit: sad vidim da spominješ da ga brišeš "iz local disk (c)",za pretpostaviti je da si ga prije toga pokušao maknuti u add or remove programs,u tom slučaju ga revo neće ni prepoznati,pa koristi već predloženi avastov unistall utility

Poruka je uređivana zadnji put uto 20.12.2011 14:13 (seneka).
14 godina
neaktivan

hvala na odgovoru

dajac
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice