Problem s pregrijavanjem na hp 6720s

poruka: 3
|
čitano: 1.573
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

imam problem s hp 6720s sa pregrijavanjem

prije godinu dana nije se toliko zagrijavao i mogao sam npr. igrat pes 2010 cijeli dan ,bez da mi zašteka kao sada,pa da mi se pojavi plavi screen nakon 2-3 tekme i onda mogu ga samo ugasit....

pratio sam temperature pomoću speedfana, i vidio da se jako povećava temperatura procesora

otvorio sam laptop i sve dobro očistio i ispuhao ventilator i sve ostalo, te sam i zamijenio pastu i stavio novu, tamo sam vidio neku bakrenu cijev koja je povezana na procesoru, to  je za hlađenje, al me zanima dal on ima u sebi koju tekućinu pa da je ta tekućina možda već ishlapila i možda treba sad opet staviti tu tekućinu??

čak sam i updatetao bios ali nije pomoglo, možda netko zna što učinit??

0 1 hvala 0
16 godina
protjeran
RE: Problem s pregrijavanjem na hp 6720s
delimar kaže...

imam problem s hp 6720s sa pregrijavanjem

prije godinu dana nije se toliko zagrijavao i mogao sam npr. igrat pes 2010 cijeli dan ,bez da mi zašteka kao sada,pa da mi se pojavi plavi screen nakon 2-3 tekme i onda mogu ga samo ugasit....

pratio sam temperature pomoću speedfana, i vidio da se jako povećava temperatura procesora

otvorio sam laptop i sve dobro očistio i ispuhao ventilator i sve ostalo, te sam i zamijenio pastu i stavio novu, tamo sam vidio neku bakrenu cijev koja je povezana na procesoru, to  je za hlađenje, al me zanima dal on ima u sebi koju tekućinu pa da je ta tekućina možda već ishlapila i možda treba sad opet staviti tu tekućinu??

čak sam i updatetao bios ali nije pomoglo, možda netko zna što učinit??

umjesto home made petljanja po stroju,odnesi ga u servis...problem rješen...

16 godina
neaktivan

bok!!!

imam navedeni laptop i zanima me jel mogu promjeniti procesor na dual core...i ako može jel mi morete reci koji da stavim... ja sam mislija intel core 2 duo t5800...skužija san da bi mi pristaja....  hvala....

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice