Imam problem sa msn-om imam postojeću email adresu to jest MSN account i kad odem na sing in. Pokazuje ovo
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Možeš li mi objasnuti napravio sam to ali ništa...
Jesi sve napravio i restarto komp?
btw imas li neki firewall da bloka msn il aviru meni msn nije tio zbog avire i cim sam je maknuo radio je.
Jesi sve napravio i restarto komp?
btw imas li neki firewall da bloka msn il aviru meni msn nije tio zbog avire i cim sam je maknuo radio je.
avira ti je blokirala msn?
meni i prijateljima ga nije blokala.
1. Imaš dugme EDIT koje služi da se ne bi pisali dupli postovi.
2. Po čemu je problem sa MSN hardverski problem?
Po čemu je problem sa MSN hardverski problem?
Ja to nisam reko
Ja sam imo onu aviru s firewallom i svakakvim stvarcicama jos
Neće opet ,imao sam aviru sad sam je izbrisao. Nije meni to bitno msn, volio bih da radi, a ovako ga ne mogu obrisat nikako ,stalno mi se pojavljuje.
Ja to nisam reko
Bug Online » Forum » Hardver » Razni hardverski problemi »
Ja to nisam reko
Šta ti hoćeš ajd' razguli!!!
Instaliraj onda neki drugi program za chat
Smjesno je sto se to cesto desava, meni se desavalo u nekoliko naleta i samo od sebe se "popravi". Zato sam ja sebi izbriso msn 9 sa kompa i stavio msn 8.5
prvo ga se rijesis sa ZapMessenger i instaliras sebi msn 8.5, evo ti link na kojem imas msn 8.5 full install, nema nikakvi virusa, mores slobodno provjerit sa antivirusnim programom.
Have Fun!
Ja to nisam reko
Smjesno je sto se to cesto desava, meni se desavalo u nekoliko naleta i samo od sebe se "popravi". Zato sam ja sebi izbriso msn 9 sa kompa i stavio msn 8.5
prvo ga se rijesis sa ZapMessenger i instaliras sebi msn 8.5, evo ti link na kojem imas msn 8.5 full install, nema nikakvi virusa, mores slobodno provjerit sa antivirusnim programom.
Have Fun!
HVALA
Ja to nisam reko
Necu nista, samo ti kazem za EDIT dugme i da MSN problem nije hardverski problem...
Ja to nisam reko
Necu nista, samo ti kazem za EDIT dugme i da MSN problem nije hardverski problem...
Ok, Za ubuduće ako budem imao takav problem gdje da napravim temu (odabir monitora možda?), reci da znam sljedeći puta