Ljudi, imam laptop HP pavilion dv1000 konfiguracija je potpuno ista samo sad ima 1GB RAM-A a početna konfiguracija uključuje 512MB... Naime problem je u tome što sam ga jednom upalio, i samo mi je se upalila ona lapmica koja signalizira da je upaljen, i tipke multimedijalne tipkovnice koje svijetle u plavoj boji... Tom laptopu je ranije crkao display, zapravo mislim da je samo otišao onaj dio koji konvertira To LED svjetlo ili tako nekako, jer u pozadini sve vidim ali nema svijetla... Do sad sam ga spajao na LCD monitor, i jednom ga ugasim, nakon 2-3 sata ga pokušam ponovo upalit i primijetim gore navedeni problem, na LCD-u nema ništa, niti na njegovom originalnom monitoru... Molim vaz za pomoć jer mi je hitno potrebna...
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
zar stvarno nitko ne zna ništa o ovom mom problemu???
ako sam shvatio, od prije si imao problem sa slikom pa si ga u međuvremenu stavljao na odvojeni monitor i radilo je sve do sada??
potpuni mrak??
ako je tako,nosi u servis da ti procjeni kvar..
i sretno ;)
To je problem jer ovdje ne poznajem nikog i zne znam gdje je šta, tu samo idem u školu a živim u HR i živim kod jednog iz razreda... a treba mi taj za školu, preko njega se spajam na internet a drugi laprop hp dv6 koristim za razne programe a ne mogu sa njim na wireles jer mu je izvađena kartica da bi se oslobodilo malo prostora za još jedan dodatni ventilator...
To je problem jer ovdje ne poznajem nikog i zne znam gdje je šta, tu samo idem u školu a živim u HR i živim kod jednog iz razreda... a treba mi taj za školu, preko njega se spajam na internet a drugi laprop hp dv6 koristim za razne programe a ne mogu sa njim na wireles jer mu je izvađena kartica da bi se oslobodilo malo prostora za još jedan dodatni ventilator...
a to je?