Ovaj problem me povremeno muči već nekoliko mjeseci, ali sad je komp postao zbilja bezobrazan. U većini iole novijih igara se sam od sebe ugasi (baš ugasi, prestane svijetliti lampica) i nakon cca 5 sekundi se ponovno upali (također sam od sebe) i boota potpuno normalno. U početku mi se to događalo tek tu i tamo, ali sad sve češće, i čak i u starijim igrama (sinoć mi se Anachronox ugasio 2 puta, a to je najmanje 10 godina staro). Pregrijavanje nije, provjerila sam temperature i uredne su (proc 52-55 pod opterećenjem, 38-40 idle, grafička cca 60 pod opterećenjem, 40 idle), također sam očistila ventilatore od prašine za svaki slučaj (nije pomoglo). Ako ne igram igre može sjedit upaljen tjedan dana bez da se ugasi.
Možda je napajanje ali sumnjivo mi je da me pusti na miru neko vrijeme pa onda opet počne. Također ni ista igra se ne ponaša uvijek isto, npr. mogla sam igrat Fallout: New Vegas 3 sata u komadu jedan dan, a onda je pokrenem drugi dan i *puf* nakon 15 minuta. Tako bude i s drugim igrama, ponekad rade super, a ponekad *puf*.
Napajanje? Matična? Vanzemaljci? Molim za još koje (ne)stručno mišljenje :)
Komp:
Proc: Core 2 Duo @2.13 Ghz
Memorija: 2 GB (koja točno, ne znam da me ubijete)
Matična: Gigabyte 956QM-DS2
Grafička: Radeon HD 2600 Pro
HD: Seagate Barracuda od 350 GB