Eksterni HD mi usporava PC

poruka: 4
|
čitano: 1.315
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Eksternui HD mi usporava PC

Pozdrav!

Naime, imam eksterniHD.marke WD-1TB ,do sada je sve bilo ok, na nj.sam stavio oko 300GB, većinom muzika i filmovi, dok ga uštekam, comp. mi radi užasno sporo, sve apikacije otvara 5 puta duže, a filmove s njega je koma gledati, jer se konst.smrzava,spojeni sam na comp. preko USB-a Istina, comp, mi je stara raga, ali je do sad sve radilo dobro. Kad ga uklonim,(sigurno otklanjanje hardwera ), ili ga ištekam iz iz struje, mi comp.radi normalno.

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
RE: Eksternui HD mi usporava PC

Vjerojatno ga neki indexing service ili možda koji media player pokušava indeksirati. Koje windowse imaš i koji player (WMP, Winamp..)?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
15 godina
neaktivan

Pa imam xp-prof., od playera imam BS-ply. i win. media ply.,al ne znam, nešto mi je sa   adobe flashplayerom 10.1 čudno,

nj. sam izbrisal i inst 9 i boplje mi opera delala i sve ostale aplikacije možda j tu problem?

17 godina

Jesi probao u Task Manageru provjeriti zauzeće CPU-a? I koji proces ga najviše zauzima?

If it's not broken, don't fix it. :-)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice