Bežično spajanje zvučnika

poruka: 4
|
čitano: 1.613
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina

Dakle, trebao bi nekako bežično spojiti laptop i zvučnike koji imaju klasični 3,5 mm kabel na izlazu. Domet do 5 m. Koliko sam skužio na tržištu vani postoje uređaji (mali bluetooth adapteri) koji to rade, al nisam uspio pronaći kod nas nešto slično, a i kod ovih "inozemnih" je cijena skoro kao moji zvučnici (50+ dolara) pa ne znam baš koliko se to isplati uzimat. 

Ako netko zna jeftiniju alternativu, a pretpostavljam da postoji jer nije neka svemirska tehnologija potrebna, bio bih mu zahvalan.

1 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Re: Bežično spajanje zvučnika

i ja imam taj problem trebaju mi zvučnici koji se spajaju sa kompom bežično ali imaju žičano napajanje. Ikakva ideja? znam za ove portable ali to mi nikako ne treba još mi samo fali puniti baterije od zvučnika.

11 godina

Probaj nabaviti nešto ovakvo, šalje (i prima) zvuk preko BT, koristim to povremeno i super je.

0 0 hvala 0
17 godina
moderator
Re: Bežično spajanje zvučnika
Bichanich kaže...

Dakle, trebao bi nekako bežično spojiti laptop i zvučnike koji imaju klasični 3,5 mm kabel na izlazu. Domet do 5 m. Koliko sam skužio na tržištu vani postoje uređaji (mali bluetooth adapteri) koji to rade, al nisam uspio pronaći kod nas nešto slično, a i kod ovih "inozemnih" je cijena skoro kao moji zvučnici (50+ dolara) pa ne znam baš koliko se to isplati uzimat.

Jesi mislio na ovo - u Hrvatskoj imašovako nešto - isto nije baš jeftino. Na eBayu postoje uređaji istog tipa.

Može li uopće laptop preko Bluetootha streamati zvuk? Nisam nikad probao... Ako ne može, onda od ovih gornjih adaptera nema koristi, jer su to samo Bluetooth prijemnici.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice