na nekim glupim mjestima gdje je autocesta pa cesta pa autocest(90kmh-50kmh-90kmh) ,doslovno je 5 metara taj dio od 50 kmh i instant dobijem kaznu.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Meni je najgore gore kod Roterdama na obilaznici. Ima jedno križanje gdje je upravo takva situacija i obavezno svaki put dobijem kaznu jer prekasno počnem kočiti. :D
Nema to nikakve veze sa WoT. I ja isto igram na WoT i kazne su prisutne. Daj si pogledaj samo u postavkama (Settings) -> Igra (Game) dal ti je uključen Traffic offense. možda je u tome stvar.
Meni je kazaljka zapela na 120, ne mrda.
Jel moram sat mjenjat 
Trebaš se prebacit u GTA...
Ne mozes ih vidjeti na mapi niti na cesti ali mozes u "Menadžer vozaca" vidjeti podosta detalja o svakom vozacu pa i premjestiti, otpustiti ili odrediti im "Politiku obuke".
Desno sasvim dole imas "Menadžer tvrtke" klik na to i onda biras "Menadzer vozaca" i udri po 'šalabajzerima' ... 
Ovo što kolega navodi, bilo bi zaista dobro da se idućim nadogradnjama napravit da se vide vozači odnosno kamioni....bilo bi jako štosno...
Ja bi cak volio i malo vise interakcije izmedu mene i zaposlenih vozaca. Jer ovako kako je trenutno ti ga zaposlis i on vozi, dades mu otkaz, on ode i nikom nista. Mozda da ima malo vise informacija tipa je li vozac sretan ili nesretan, zeli li promjeniti garazu ili kamion, je li zadovoljan s placom i takve stvari.
Prodajem Logitech Driving Force GT volan
Ja bi cak volio i malo vise interakcije izmedu mene i zaposlenih vozaca. Jer ovako kako je trenutno ti ga zaposlis i on vozi, dades mu otkaz, on ode i nikom nista. Mozda da ima malo vise informacija tipa je li vozac sretan ili nesretan, zeli li promjeniti garazu ili kamion, je li zadovoljan s placom i takve stvari.
To nije realno.
Nije realno u odnosu na pravi zivot ili nije realno da ce se desiti?
Ovo prvo.
Šta god da predložiš dobro naletit ćeš da hrpu TDova.
Ne kužim mozgove ljudi koji kažu da tvoja ideja nije realna, i dobra.
Ovo prvo.
Pa da, inace smo svi mi jako zadovoljni na svom poslu... 
Mislim, svako ima pravo na svoje misljenje pa tako ja mislim da je to realno. E sad, bi li to pridonijelo boljem gameplayu to je vec za drugu raspravu 
Po prvi puta vozim rutu iz Švedske za Francusko i to za vrtoglavih 100,000 eura 
Jep to je dok sam testiro mod :)
Ideja sama po sebi nije loša i ne slažem se da nije realno u stvarnom životu, međutim teško je za očekivati da će tako nešto doći u igru jer je ovo prvenstveno simulacija vožnje. Doduše, fali malo i taj aspekt menadžerstva firme.
Još jedna stvar koja bi bila zanimljiva da se ubace gužve na naplatnima, granici i slično. Isto tako, random zatvaranje nekih dionica cesta zbog nesreća ili prirodnih nepogoda ( tko je igrao 18 WoS serijal zna o čemu govorim).
A nakon današnje "nesreće" koju sam imao ne bi bilo loše da, uz težinu prikolice, piše i visina prikolice. Danas sam vozio lokomotivu i zapeo u nadvožnjak na autocesti

Original mapa ili neka modana? Ako je original onda je u pitanju bug vjerojatno.
gdjese mogu naći tako veliki tereti (a imam sve DLCove kupljene)
Jep to je dok sam testiro mod :)
Oko kad ti 20 tona povuće iz 4. haha
gdjese mogu naći tako veliki tereti (a imam sve DLCove kupljene)
Imaš kupljen Heavy Cargo pack? A uvijek postoji i Jazzycatovi modovi sa teškim teretima.
Original mapa ili neka modana? Ako je original onda je u pitanju bug vjerojatno.
Imam promods, ali ovo se desilo negdje u njemačkoj
Imaš kupljen Heavy Cargo pack? A uvijek postoji i Jazzycatovi modovi sa teškim teretima.
imam da, stoga me zanima u kojim državama /tvrtkama se nalaze ti teški tereti....
Sortiraj po težini terete.