Crysis 2

poruka: 5.925
|
čitano: 926.295
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Crysis 2

regajte se sad ingame i sve radi provjereno

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Re: Crysis 2

Pa za boga miloga ako uzmeš nick koji je zauzet sljedeći put kad pokušaš staviti novi nick javljati da je mail adresa zauzeta

16 godina
neaktivan
Crysis 2

ja sam uletio sa gmailom probaj to

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Crysis 2

Ja isto uspio napraviti account ali se nemogu spojiti ni na jedan server  {#}

Bilo bi zgodno... ali nije potrebno.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Crysis 2

Napokon usao, logiro se te odigrao par rundi. Moje misljenje: drugacije(naravno) od coda i battelfielda, nesto izmedu samo s nanosuitom. Lagg nisam primjetio te se igralo na hardcore postavkama. Vidimo se online :D   

PS. Ako radi onaj ingame friend dodajte me :StriderX

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

evo strider dodao sam te daj samo prihvati

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

e ljudi stavite clan tag u opcijama Bug tako da se znamo ko smo

Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crysis 2

napravia san acc u - ingame - i jos mi neuspjeva logiranje ... 

ajme ...

Playing Crysis 2 on dx9 is like making love to a beautifull girl in complete darkness. U had some fun but u have seen ****. :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Crysis 2

Prvi dojmovi. Igra je pretroma, i iskreno po tromosti je i Killzone 2 mila majka za ovo. Nanosuit mi je više gnjavaža nego nekakva zabava. Nevidljivost kao stvorena za campere. Ali grafa je fantastična i vjerujem da će SP biti odličan. Ovo jednostavno ne vidim kao multiplayer igru.

E da i granatu je potrebno izabrati prije bacanje. To mje IMO ogroman minus.

Ali nemam što drugo igrati pa ću nastaviti, možda se i naviknem kasnije.

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 16:33 (gringo88).

1 1 hvala 0
16 godina

Meni se Mp svidjeo jer se ništa ne može očekivati. Bez nanosuita bi bio bez veze.

Obožavam kombiniranje

Postoje normalne ( . )( . ) Silikonske ( + )( + ) Savršene (o)(o) Nekima je ledeno (^)(^) Neke pripadaju bakama \./\./ ...Ne smijemo zaboraviti ni jako velike (◉ Y ◉) Vrlo male (.)(.) I asimetrične (•
16 godina
Crysis 2

Evo dodajte me u klan ja sam:

BretVuc

PS: grafika na svim detaljima ista po meni, nema razlike od bete..mislim da je ovo directx 9 medium...kao u beti ..PS: jeste vidjeli vodu kako je ružna ja ne vjerujem

Intel Core i7 920 @3.8 GHZ, Asus P6T, 6 GB DDR3 1333, Asus NVIDIA 295 GTX, 2*1 TB HDD WD, Samsung T260, Antec Skeleton Case + Asus 550W Power Supply [img]http://img301.imageshack.us/img301/8008/horn
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Crysis 2

Hm, jedva sam se spojio negdje.... uglavnom fora je, nije to to ali ionako mi je singlepayer bitniji.. ne nije zato jer su me gazili ko psa :)

daleko je to od bc2 ali mislim da ce biti zabavno... niti kuzim ista, vidim nesto skupljam (nije xp) pa nesto ovo pa nesto ono... neam pojma

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Crysis 2

inače za ove koji nemogu napravit account...meni je iz prve uspjelu prije sat vremena,neznam di je problem..ja sam napravio account kad sam vec bio u igri a ne preko sajta tako da probajte i vi.

btw igra u ovih sat vremena što sam odigrao izgleda čudesno i postavlja nove granice,istina da ima par minusa ali to je zanemarivo s obzirom na ono šta pruža :D

"you hit me we hit you"-mafia
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Horned Reaer kaže...

Evo dodajte me u klan ja sam:

BretVuc

PS: grafika na svim detaljima ista po meni, nema razlike od bete..mislim da je ovo directx 9 medium...kao u beti ..PS: jeste vidjeli vodu kako je ružna ja ne vjerujem

a kako znate da beta radi na dx9 na medium postavkama?

Music4ever
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Upravo odigrao dva meča i za sada jako liči na COD igre. Male mape, brzo potezno pucanje začinjeno odjelom. Sve u svemu jako sam zadovoljan viđenim. Doduše bilo bi dobro da stave napredne opcije za grafiku. Koristim USB headset i sve radi za pet. Dobra stvar je u tome što kempanje nije moguće, a odjelo i mogućnosti odjela daju posebnu čar ovoj igri. Ovo je COD killer.

Pisser: Nigga, I gotta take a dragon piss, cuz. Me: What the fuck's a "dragon piss"? Pisser: It's a huge ass piss, nekkuh, haven't you ever seen how big a fucking dragon is? Imagine that
Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 16:56 (MegaMass 2000).

0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Crysis 2

Ova sačma u crysisu je slabija od sebe,jedva da sam 3 ubio sačmom u dvije partije.

سمندری ڈاکو
Moj PC  
1 1 hvala 0
16 godina
odjavljen
Crysis 2

ja sam poslusao savjet kolege forumasa koji je reka da se logiramo preko crysis wars acc. alli i imao sam problema sa spajanjem failed to connect nesto...

jedino nisam sretan sto nam nisu (nadam se) dali pravi demo, mislim ovo je ko iz one bete. jos ne znamo kako ce ovo ic na nasim kantama s nekim naprednijim postavkama. :/

Would you look at me now? Can you tell I'm a man? With these scars on my wrists To prove I'll try again Try to die again, try to live through this night Try to die again.....
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

J3bem im sunce žarko. Ne mogu se registrirati ingame jer vec postoji neki acc na toj mail adresi, i to onoj koju sam koristio tijekom registracije na "mycrysis" gdje jos pise "account is being created"{#}

Živo mi se fućka, spavam do ručka, mama me mazi, a Tito me brani.
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Crysis 2

Ovo je jednostavno nevjerojatno. Nakon što sam se napokon uspio registrirati krenem ja u akciju...I sada odaberem server piše 11/12 igrača i dođe meni poruka "Server full". Odaberem server gdje je bilo 8 igrača piše "Connection to the host failed" idem na 3. server tamo je bilo 3 igrača i opet on meni "Server full". Još da napomen da se obavezno prije svakog join-a igra zmrzne i izgubi malo svjetlosti...Mislim pa koji je ovo kur*c, pola sata hebem po igri a nisam ni uspio ni ući u server. {#}

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
MegaMass 2000 kaže...

Upravo odigrao dva meča i za sada jako liči na COD igre. Male mape, brzo potezno pucanje začinjeno odjelom. Sve u svemu jako sam zadovoljan viđenim. Doduše bilo bi dobro da stave napredne opcije za grafiku. Koristim USB headset i sve radi za pet. Dobra stvar je u tome što kempanje nije moguće, a odjelo i mogućnosti odjela daju posebnu čar ovoj igri. Ovo je COD killer.

meni JOK! koji head set koristis?

pirat kaže...

Ova sačma u crysisu je slabija od sebe,jedva da sam 3 ubio sačmom u dvije partije.

Ja sam ih jedino sa sacmom uspio sredit... njih 2-3

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 17:00 (skank666).
16 godina
neaktivan
Crysis 2

evo ljudi rade usb hedsetovi ja imam jedan i sve mi radi ajde i to je ok :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
Crysis 2

Evo napokon sam uspio osposobit sve da radi kako treba i evo odmah prvi dojmovi.

Igra je (moje misljenje)super !! Probao sam igrat 2 runde i odlicno mi je islo.Mozda mi je beta pomogla :D

Sto se tice grafike igra radi bez problema na mapi Skyscraper 1920x1080 Hardcore.

Ne znam kakvo drugi imaju misljenje ali ovo se stvarno isplati kupit orginal.

Lp.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Crysis 2

Vi koji ste se registrirali na mycrysis, koliko dugo ste cekao da vam dovrsi registaciju?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Mislim da se i dalje nemožeš reg na mycrysis samo ingame što ja normalno nemogu jer su svi moji mail accountovi ko iskorišteni{#}

14 godina
AA-d00d kaže...

Vi koji ste se registrirali na mycrysis, koliko dugo ste cekao da vam dovrsi registaciju?

Ja sam pokuso preko te stranice i na kraju odustao.Idi u igru i tamo napravi profile.Tako je islo bez problema.

PS:Kad sam stavio svoju email adresu dobio sam poruku kao taj email se vec koristi.Ako koristite gmail i imate problema umjesto xxxxxx@gmail.com napisite xxxxxx@gail.com itd.

znaci umjesto slova gmail promijenite par rijeci i tako bi trebalo ici.Tako je meni bilo nije htio priznat gmail pa sam zamijenio rijeci i prihvatilo je.

17 godina
neaktivan
Puls3 kaže...
AA-d00d kaže...

Ja sam pokuso preko te stranice i na kraju odustao.Idi u igru i tamo napravi profile.Tako je islo bez problema.

PS:Kad sam stavio svoju email adresu dobio sam poruku kao taj email se vec koristi.Ako koristite gmail i imate problema umjesto xxxxxx@gmail.com napisite xxxxxx@gail.com itd.

znaci umjesto slova gmail promijenite par rijeci i tako bi trebalo ici.Tako je meni bilo nije htio priznat gmail pa sam zamijenio rijeci i prihvatilo je.

Ajd probat cu tako.

EDIT: evo radi tako!

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 17:18 (AA-d00d).
17 godina
neaktivan
skank666 kaže...

USB dongle je od logitech, headset je od Steelseriesa.

Pisser: Nigga, I gotta take a dragon piss, cuz. Me: What the fuck's a "dragon piss"? Pisser: It's a huge ass piss, nekkuh, haven't you ever seen how big a fucking dragon is? Imagine that
15 godina
skank666 kaže...
MegaMass 2000 kaže...

pirat kaže...

Ja sam ih jedino sa sacmom uspio sredit... njih 2-3

i meni logi g35 ne radi u igri..koji k.!!!  igra je ok zasad i zabavna ali več u 3 partiji sam počeo tražiti chat tipku  da flameam CAMPER!!!  bit če zanimljivo sa dojmovima sa foruma.e da stompao sam 3ojicu...i na hardcore grafika mi je ok.

spajajte se na servere gdje ima broj pinga,skrolajte malo dolje aj pozz.

get doooooown !!!!
14 godina
neaktivan
pirat kaže...

Ja ih sa sačmom derem samo tako....nikad los skor s njom nisam ima a najbolji mi je 12 3 3

nick mi je DedaBoy996 pa dodajte

Poruka je uređivana zadnji put uto 1.3.2011 17:32 (_dEDa_96).
14 godina
neaktivan
Crysis 2

nisam uspio ni ispucati metak.....svaki put ako i nadjem server di ima mjesta, lijepo me zahiti van kasnije? koji je to vrag?

Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice